Your search results

5 Senarai Hartanah Terbaru Bawah RM200,000 Di Malaysia

Dikirim Oleh D' rumah on 27/05/2013
| 91 Ulasan

Semakin hari semakin hebat industri hartanah di Malaysia. Semakin lama semakin menarik reka bentuk dan pelbagai fasiliti di tawarkan kepada pengguna. Jika anda ingin membeli untuk di jadikan pelaburan atau tempat tinggal. Jangan beli selagi anda belum lihat senarai 5 hartanah teres bawah RM200,000 terbaru di Malaysia 2013.

Desa Baiduri, Gerik, Hulu Perak

Desa Baiduri, Gerik, Hulu Perak

Dari RM133,000 – RM250,000

 

Tanjung Malim, Behrang Ulu, Perak

Tanjung Malim, Behrang Ulu, Perak

Dari RM149,800 – RM328,000

 

Nusa Intan, Senawang, Seremban, Negeri Sembilan

Nusa Intan, Senawang, Seremban, Negeri Sembilan

Dari RM173,090 – RM342,742

 

Zone Seri Margosa, Bandar Seri Botani, Ipoh, Perak

Zone Seri Margosa, Bandar Seri Botani, Ipoh, Perak

Dari RM188,800 – RM324,288

Taman Sutera Idaman, Sungai Petani, Kedah

Taman Sutera Idaman, Sungai Petani, Kedah

Dari RM142,405 – RM396,795

Menarik bukan? Apa pandangan anda?

91 pendapat dalam “5 Senarai Hartanah Terbaru Bawah RM200,000 Di Malaysia

  • suria
    pada 07/06/2013

    kalau ade sblh selangor bagi update.

    • c-mi
      pada 27/06/2013

      suria,

      boleh ade nanti kami update.

      • mr daus
        pada 28/03/2015

        area seremban snawang… kot ada bwh 300 tlg update dh 4bulan mncari tp xjumpa lg

        • Laila
          pada 18/05/2015

          Saya nk jual rmh sy area senawang..rmh x pernah ddk lg..single storey price 320k (nego)

          • iqbal
            pada 27/07/2015

            boleh sy tolong jualkan? ini contact no sy (phone blocked)

          • hafiz
            pada 27/07/2015

            Ada lagi ker ?

          • Norhidayah Yahya
            pada 13/12/2015

            IM INSTERED

  • magen
    pada 27/06/2013

    sy cari rumah harga rm150000-250000 kalau ada tolong bagi tau sy. di kawasan simpang pulai ipoh perak.

    • c-mi
      pada 27/06/2013

      magen,

      okay nanti kami update jika ada.

    • Fazlan
      pada 16/12/2013

      As salam tuan/puan,

      Saya ada sebuah rumah untuk dijual area Desa Tambun. Single storey, dalam semua dah extend. sekarang masih ada penyewa. Jika berminat bole menelefon saya di [phone blocked].

      Harga nya RM220 000 nego tipis.

      • mona kasthury
        pada 30/11/2014

        Rumah itu sudah dijual ke belum? Kalau belum, saya berminat untuk mengetahui alamat rumah itu. Harap maklum

      • mona kasthury
        pada 30/11/2014

        Rumah itu sudah jual ke belum? Kalau belum boleh tak encik berikan alamat rumah di tambun itu

  • nurul
    pada 29/08/2013

    Saya cari rumah area shah alam yang harga bawah dari rm250k. Tlg update tq

    • c-mi
      pada 29/08/2013

      Jika ada kami akan update..

    • andi
      pada 21/11/2015

      tinggalkan contact number… nnt sy whatapp pic rmh
      tq.. REN16624 (phone blocked)

  • rini
    pada 18/09/2013

    rumah area seremban_ sendayan bwh rm150K.. kalau ade projek baru selepas perumahan mantau indah 2 keep me update…tq

    • c-mi
      pada 18/09/2013

      boleh, jika ada kami update…

  • aa'
    pada 22/09/2013

    saya cari rumah area tambun ipoh,harga dlh 150-230 k

  • amirul
    pada 29/10/2013

    saya mencari rumah di kawasan sungai petani..tq

  • dil
    pada 04/11/2013

    Sya mencari rumah berdekat k.l dan selangor

  • ari
    pada 26/11/2013

    sy mencari rmh teres di klang, selangor. harga diantara rm15000-rm22000. tqvm

  • ila
    pada 18/12/2013

    saya berminat dengan projek Tanjung Malim, Behrang Ulu, Perak..mcm mn nk mohon ye?..dkt taiping ada ke projek n harga rumah mcm ni?

    • hairi
      pada 10/02/2015

      taman larah aman kamunting taiping 168K

      • rozaidi bin hashim
        pada 24/03/2015

        Baru ka 2nd?

    • suzila
      pada 11/05/2015

      Saya ada rumah untuk dijual di Tanjong Malim.. berminat sms/call (phone blocked)

  • liyana
    pada 23/04/2014

    assalamualaikum nak tanya perumahan baru di sg petani dala linkungan 150k ada boleh hubungi saya tak tq

    • andi
      pada 21/11/2015

      rmh baru ke ?

  • wan
    pada 16/09/2014

    Saya ada rumah untuk di jual di kelebang jaya.

  • mohd fadle
    pada 16/09/2014

    Saya ingin mencari perumahan baru area sendayan atau kawasan berhampiran bawah 200k..klo ad tolong hubungi saya

  • any
    pada 21/09/2014

    Msaya mencari rumah teres 1 tingkat anggaran harga rm150k – rm200k.

  • any
    pada 21/09/2014

    Saya mencari rumah teres 1 tingkat area senawang / seremban anggaran harga RM150K – RM200K.

  • khalil
    pada 22/09/2014

    Sy ingin membeli rumah di kawasan ipoh dgn harga bawah 200k..

    • pada 04/03/2015

      Hi KHALIL,

      Encik Khalil masih mencari rumah di Ipoh dalam lingkungan 200k?

      Saya dari agensi hartanah, Encik Khalil boleh semak listing di web saya.
      [promotion link blocked]

      Teres 2 tingkat @ Bercham Harga Minta RM238k.

      Sekian Terima Kasih.

    • nor
      pada 11/03/2015

      assalamualaikum tuan,
      saya ade membaca email yg tuan hantar nie.. tuan masih berminat ke nak beli rumah area ipoh?

      • Zuraini
        pada 28/07/2015

        Area ipoh …tmn pakatan jaya…tmn perpaduan…ada x…bwh 170k

        • c-mi
          pada 03/08/2015

          jika ada kita maklumkan

  • liana
    pada 10/11/2014

    Saya mem cari rumah teres atau rumah lot kg . Rm150k- 200k perak yg dekat dgn selangor .

    • suzila
      pada 11/05/2015

      masih mencari rumah ke? saya ada rumah untuk dijual di Tanjung Malim..

  • diana
    pada 12/11/2014

    Saya mcri rumah di taiping perak.angaran 250k..tqvm

    • hairi
      pada 10/02/2015

      taman larah aman kamunting 168K utk 1 tingkat dan 235K utk 1stgh tingkat ..design moden
      masih dlm fasa 1

  • siti norasyikin
    pada 24/11/2014

    salam saya sedang mencari rumah area nilai terres bawah 200k..tolong update kan ye..

  • Izzat
    pada 24/11/2014

    Saya sedang mencari rumah teres 1 tingkat di sekitar kawasan kedah..anggaran RM100k-RM200k..sila hubungi saya jika ada..tq

  • Intan
    pada 01/12/2014

    Saya mencari projek/rumah baru di sekitar Simpang, Bukit Merah, Semanggol, Taiping..
    Harga antara rm150k- rm350k. Tolong update..
    Area Sg Patani, Kedah juga.
    Area Selangor juga.
    Terima kasih.

    • hairi
      pada 10/02/2015

      taman larah aman kamunting 168K utk 1 tingkat dan 235K utk 1stgh tingkat ..design moden
      masih dlm fasa 1

  • hafiz
    pada 07/12/2014

    sy mencari rumah teres berhampiran manjung perak.plz update to me,thanks bajet rm200k kebawah…[phone blocked]

  • arun
    pada 16/12/2014

    saya mencari rumah area taiping dalam harga rm 200 000 hingga rm 220 000

    • hairi
      pada 10/02/2015

      taman larah aman kamunting 168K utk 1 tingkat dan 235K utk 1stgh tingkat ..design moden
      masih dlm fasa 1

  • pada 16/12/2014

    Sy sedang mencari projek/perumahan baru di sekitar Kedah..
    Harga diantara RM100k-RM200k..
    Tolong hubungi sy kalau ada..tq..

  • shah
    pada 19/12/2014

    Rumah sutera idaman masih ada lg utk dijual tk pm hrga single storey

  • rohi
    pada 13/01/2015

    saya mencari rumah area Malim Nawar dalam harga rm 15k hingga rm 2k
    tolong update jika ada, thank you.

  • subhasini
    pada 13/01/2015

    Saya terminat dalam projek perumahan area seremban . Anggaran 200 k .teres house. Pm saya sekiranya ada projek baru

  • HAIRULNIZAM
    pada 15/01/2015

    salam saya mencari rumah di shah alam dengan kadar harga bawah rm 200k,

  • ZOUL
    pada 03/02/2015

    ade tak rumah baru bawah rm200k area nilai..

  • faridafizi
    pada 12/02/2015

    nk bli rumh dkt behrang…so detail plis

  • pada 20/02/2015

    Salam

    Sy mencari rmh di kawasan Negeri Sembilan di antara lingkungan harga RM100lbh K-RM200lbhK.Apa2 boleh update..

  • aila
    pada 23/02/2015

    saya mencari rumah area senawang dalam anggaran 150k – 250k..tak kisah rumah baru atau 2nd..tp klu projek baru lagi bagus…tq

  • Zai
    pada 01/03/2015

    Ada rumah lama yg berlaman jual di Tambun Perak. Dekat base askar Dan masjid Cina. Tolong email saya

  • Ginger
    pada 01/03/2015

    Nak rumah teres kat area Penang or Sungai Petani bawah RM200K. Tolong update me please 🙂

    • zyry
      pada 30/07/2015

      Tmn Seri astana. rmh kos sederhana.
      3 bilik tidur, 2 blik air

  • pada 10/03/2015

    Berminat nak belimrumah tersebut di area di atas. Mt.k

  • elan
    pada 13/03/2015

    berminat beli rumah di area sitiawan. tolong email saya.

  • bella
    pada 16/03/2015

    berminat untuk memiliki rumah di senawang.. boleh inform cara untuk mohon rumah berikut, terima kasih.

    • sharizat sharipudin
      pada 07/04/2015

      Ada lg ke rumah disenawang yg murah..lau ada tlg inform sy tq

  • Mohd Zulfatah Omar
    pada 17/03/2015

    Saya ada rumah area Taman Seri Pagi Senawang dalam harga RM 170k. Minta tuan blog tolong promote kan . .sama sama cari makan.

    • Puan Sharmiza
      pada 26/03/2015

      Salam. Encik boleh bagi detail tentang rumah teres di taman seri pagi? Boleh nego lagi ke? T.kasih ya. Ni no saya [no blocked].

    • anonymous
      pada 23/04/2015

      Boley bagi details rumah

  • RAZILATUN BT MOHAMMADR RADHI
    pada 18/03/2015

    saya mencari rumah di klang..anggaran harga sekitar 200,000 – 250,000.Jenis rumah teres

  • zita
    pada 01/04/2015

    Rumah di bandar sri botani ipoh masih ada kosong ker….berminat nk beli. kindly contat me at [blocked]

  • asha rasid
    pada 06/04/2015

    sekitar ipoh…tq

  • Saadiah
    pada 15/04/2015

    Saya sedang mencari rumah teres berharga RM200 – RM250k di sekitar Shah Alam & Klang. Tolong email saya ya…t/kasih.

  • anonymous
    pada 23/04/2015

    Saya mencari rumah area seremban harga di bawah RM170,000

  • ina
    pada 29/04/2015

    sy nak beli rumah area shah alam..harga dlm lingkungan rm150 000-250 000. kalau boleh projek baru..tp kalau xde umah baru pn dh ok.. 🙂
    tq

  • mohd faizal
    pada 30/04/2015

    rumah teres atau projek perumahan baru sekitar ipoh..terima kasih

  • siti
    pada 15/05/2015

    sy nk tanya , ada tak rumah di muar yang bawah 250k

  • sufin
    pada 16/05/2015

    Sufin nak cari samada 1 storey @ apartment baru dalam rm250k ie bawah.yang baRu..sekitar selangor..

  • Farah nadia abd rasid
    pada 15/06/2015

    Salam. Interested with Zone Seri Margosa, Bandar Seri Botani, Ipoh, Perak

    Dari RM188,800 – RM324,288.

    Please arrange viewing on weekend for me. Tq

  • mohd syamsul bin yusoff
    pada 01/07/2015

    Salam,sy ingin menjual rumah di taman sutera idaman sungai petani.rumah x penah duduk.harga murah dari pasaran.berminat call (phone bocked)

  • ctaminah
    pada 02/07/2015

    Saya mencari rumah teres setingkat conner lot area Taiping, Bukit Merah @ Bhagian Perak Utara

  • FARRIS
    pada 03/07/2015

    SAYA MECARI NEW PROJECT RUMAH SEMI D ATAU DOUBLE STORY SEMI D PRICE BELOW 200K AREA NORTHERN..FOR GOV LOAN BOLEH MARKUP KE? CAN CONTACT ME 01136162336

  • Lieya
    pada 21/07/2015

    Mencari rumah untuk dijual area Gunung rapat Ipoh..Harga 200-250k! Prefer rumah setingkat lot tepi..Tq Admin!

  • linda
    pada 24/07/2015

    saya cari rumah area jelapang @ manjoi..below 200k.

  • MUHAMAD AZRUL AFFANDI BIN HJ ISHAK
    pada 26/07/2015

    ASSALAMUALAIKUM,,SLM 1 MALAYSIA,,,,,,ADA INFO KER RMH YG HENDAK DI JUAL SEKITAR TAIPING……………………..

    • c-mi
      pada 03/08/2015

      jika ada kita maklumkan

  • sujin
    pada 16/09/2015

    Sy ingin jualkan rumah sy di Taman Budiman, Bedong Kedah .. admin boleh tolong pasarkan ?

    • c-mi
      pada 30/09/2015

      boleh iklan kan dalam web saja. nak servis disana x mampu lah kami.

  • Jasmani
    pada 25/09/2015

    Saya ada tanah yg sesuai utk dijadikan taman perumahan .. Kawasan Gerik Perak … Yg berminat boleh hubungi saya

  • khuzaimi
    pada 25/09/2015

    As salam tuan/puan,
    Saya ada sebuah rumah untuk dijual area Taman College Height, Sikamat, Seremban, Negeri Sembilan. Single storey, intermediate, parking porch renovation full tiles, sekarang masih ada penyewa. Jika berminat boleh phone atau wasap di (phone number blocked).
    Harga RM200k nego tipis.

    • Norazian
      pada 12/11/2015

      Assalamualaikum En Khuzaimi,

      Rumah masih available ke.

      Tq

  • nurul
    pada 10/11/2015

    mencari rumah area taiping,kamunting @ batu kurau.. anggaran rm150k

  • linn
    pada 10/12/2015

    Sy mncri rumah di slgr or kl bawah 300k

  • rohayu
    pada 14/10/2016

    Saya mencari projek perumahan baru area nilai, dengkil, putrajaya, bukit jalil harga rm200k ke atas

Tinggalkan Balasan

Email anda tidak akan diterbitkan.