Vista seri putra, Apartment, bandar seri putra

Ground floor for sale

Ground floor for sale

Rumah apartment di bandar seri putra untuk dijual, bangi, Selangor.

Maklumat Hartanah

Jenis Hartanah : Apartment
Jenis Pegangan : Pegangan Bebas
Jenis Title : individu

Maklumat tambahan:

Jenis Dalaman : Rumah asal
Tingkat:Bawah
Fasiliti : Tempat letak kereta percuma, taman permainan, kolam renang
Kondisi Rumah: Sangat baik

Apartment Vista seri putra memiliki fasiliti dan suasana resort dan taman.

Harga Dijual: RM115,000

TELAH DIJUAL

Near School

Near School

Back view

Back view

Swimming Pool

Swimming Pool

Kafeteria

Kafeteria

Sokong Kami! (Klik Iklan Di Bawah)

HTML tutorial
Jum, Apr 18, 2014 5:06:00 PM, Continue reading at the source
Kha, Apr 17, 2014 8:36:00 AM, Continue reading at the source
Kha, Apr 10, 2014 4:21:00 PM, Continue reading at the source
Kha, Apr 10, 2014 2:58:00 PM, Continue reading at the source
Kha, Apr 10, 2014 7:29:00 AM, Continue reading at the source

Artikel berkaitan dari topik menarik ini:

Dikirim Oleh on Mac 16th, 2009 dan difailkan dibawah Jual Rumah. Anda boleh mengikuti sebarang respons bagi entri ini melalui suapan RSS 2.0. Anda boleh meninggalkan respons, atau menjejak balik daripada tapak web anda. HakCipta terpelihara © 2009 - 2011 Drumah Homely Publication Sdn. Bhd.. Semua bahan berbentuk artikel dan gambar tidak dibenarkan untuk disalin, dicetak, diubahsuai, diterbitkan semula tanpa mendapat persetujuan Syarikat Penerbitan secara bertulis.

66 Ulasan Dari “Vista seri putra, Apartment, bandar seri putra”

  1. zurin berkata:

    i nk carik rumah sewa yang sewanya 300 coz i bru kawen nk carik rumah sewa wat sementara waktu ni

      (Petikan dari)  (Balas)

  2. hadi berkata:

    saya nak beli rumah teres ikut kemampuan saya bawah 200k je harga rumah yg sayamampu beli,kat area lembah klang ni saya saya servey kat rawang and meru klang still ok lagi harga di bagi pendapat sikit pasal dua area ni ok ke tak .saya keje kat kepong kl or bagi cadangan kat area yg sesuai

      (Petikan dari)  (Balas)

  3. zeze berkata:

    saya nak beli umah bawah 200k, senang exit highway, saya keje kat kl,
    target area kajang or bangi

      (Petikan dari)  (Balas)

  4. Isaac berkata:

    Salam semua,

    1.Desa Coalfields, Sg Buluh. Harga Jualan sekitar 200k keatas. Rumah teres dua tingkat. Baru siap dari developer.
    2. Saujana Utama. Harga jualan sekitar Rm190k-200k. Rumah teres dua tingkat.
    Rumah baru.

      (Petikan dari)  (Balas)

  5. sham berkata:

    rumah lot untuk dijual di ipoh rm 180 000.00.3 bilik tidur + 2 bilik air

      (Petikan dari)  (Balas)

  6. Umayra berkata:

    nak beli rumah baru tp tk tahu mcm mana cari nama pemaju….camner erk…

      (Petikan dari)  (Balas)

  7. Liza berkata:

    Saya nak carik rumah dekat dgn cyberjaya. Harga around 200, 000 lebih sikit ok kot. Yg ade banyak kemudahan (kedai, klinik, hospital dan tempat membeli belah) maklumlah ade org tua nak jaga

      (Petikan dari)  (Balas)

  8. azie berkata:

    Hi;
    sy mencari apt budget 150k yg byk kemudahan public transport sbb x de kenderaan sendiri. Setapak/ampang/bdr sri permaisuri (ant tmp yg penah survey). Minta bantuan jika ada yg boleh membantu. Tqsm.

      (Petikan dari)  (Balas)

  9. rina berkata:

    saya hendak beli rumah area shah alam kalau boleh dengan full loan around 200k. terima kasih

      (Petikan dari)  (Balas)

  10. nazman berkata:

    puncak alam ade?

      (Petikan dari)  (Balas)

  11. hayati berkata:

    ada tak sape2 yg nak jual umah kat area sg buloh?
    especially kat desa coalfields

      (Petikan dari)  (Balas)

  12. azil berkata:

    saya cari rumah teres budget bwh rm150k..area kajang/cheras.klu ada kl lg baguzz..

      (Petikan dari)  (Balas)

  13. ziey berkata:

    saya nak cari rumah di area wangsa maju. harga diantara 150k to 200k.ada cadangan x

      (Petikan dari)  (Balas)

  14. sella berkata:

    Saya nak cari rumah teres budget bwh rm180 area Bandar Sri Putra, bangi. Ada proposal? Tq.

      (Petikan dari)  (Balas)

  15. faidzal berkata:

    Saya baru pertama kali nak beli umah. Ini details yang saya cari:
    - Apartment
    - Free parking / allocated 1 parking bay for each tenant
    - Security
    - Area yang dekat dgn TTDI.
    - Preffered location: Damansara damai, kota damansara, sg buloh, aman puri
    - Budget: RM 60K – RM100K
    - Full loan

    kalo ada info, boleh email saya;
    TQ

      (Petikan dari)  (Balas)

  16. AYU berkata:

    SY NK CARI UMAH AREA SETAPAK,WANGSA MAJU,GOMBAK.
    TERES OR KONDO.bwh Rm 140 000.kalau sesaper ader tlg msj sy sgera

      (Petikan dari)  (Balas)

  17. nora berkata:

    sy ingin membeli rumah di batu caves/wangsa maju/pantai dalam bwh 120k.umur sy 28 thn. (salah satu tmpt2 yg dinyatakan)

      (Petikan dari)  (Balas)

  18. rose berkata:

    Salam,

    saya tengah mencari rumah teres 2 tingkat atau Semi D area putrajaya/cyberjaya/bangi/seri kembangan/kajang/desa pinggiran putra (salah satu tempat yang dinyatakan)…sebab saya keje di putrajaya dan hubby keje dkt kl..bajet saya RM 240K ke bawah. Kalau ada sahabat yang ada info tolong maklumkan ya…terima kasih.

      (Petikan dari)  (Balas)

  19. AMIRINA berkata:

    saya tengah cari rumah teres 1 or 1 1/2 or 2 tingkat di BBB sekyen 7,8, or 9. Badgat 130k-150k. Tempat yang ada semua kemudahan. kerja di Jalan Klang Lama. sesiapa ada info, tolong maklumkan. terima kasih

      (Petikan dari)  (Balas)

  20. Idah berkata:

    Saya mencari apartment atau single story di kws cheras atau ampang…Budget below RM150k..Klu ada yang baru lagi ok..sesiapa ada info sila maklumkan kpd saya..Terima kasih

      (Petikan dari)  (Balas)

    • Rayhan berkata:

      idah dah dapat rumah ke belum? kalu belum boleh drop me a SMS k. Ada satu di Bandar Sri Permaisuri, Cheras

        (Petikan dari)  (Balas)

      • fidah berkata:

        Rayhan,

        boleh bagi detail rumah yg dkt bandar sri permaisuri tu?

          (Petikan dari)  (Balas)

      • Fizarina berkata:

        Saya bercadang untuk beli rumah for investment dan ini baru pertama kali nak beli umah. Ini details yang saya cari:
        - Apartment
        - Free parking
        - Security
        - Area yang dekat dgn cheras n ampang
        - Preffered location: Pandan jaya, Pandan Indah, Shamelin
        - Budget: RM 60K – RM100K
        - Full loan

        kalo ada info, boleh email saya;
        TQ

          (Petikan dari)  (Balas)

  21. sanah berkata:

    saya berminat..
    bila boleh view?
    cadang nak duduk akhir tahun ni, tq.

      (Petikan dari)  (Balas)

  22. hanif berkata:

    apartment vista putra tu ada lagi? brminat la….

      (Petikan dari)  (Balas)

  23. fidah berkata:

    Saya mencari apartment atau single story di kws cheras, tmn sri permaisuri atau ampang…Budget below RM150k..Klu ada yang baru lagi ok..sesiapa ada info sila maklumkan kpd saya..Terima kasih

      (Petikan dari)  (Balas)

  24. yat berkata:

    saye tengah mencari rumah teres area gombak.harga dalam 150k ke bawah.kalau ade sesiapa yang tau blh info saye k.tq

      (Petikan dari)  (Balas)

  25. intan berkata:

    saya nak cari apartment atau teres 1 tgkt lingkungan hrga 50k hgga 150k..
    klu bleh nk yg dkt dgn lrt @ komuter..
    facilities laen mcm parking for sure la nk ader jugak..
    ader x??

      (Petikan dari)  (Balas)

  26. intan berkata:

    luper plak.. bdkatn ngn k.l/petaling/shah alam.. tp klu ader public transport ok jer..

      (Petikan dari)  (Balas)

  27. siti berkata:

    hi,saya nak cari rumah area sentul,apartment atau pansapuri,budget 120k.tq

      (Petikan dari)  (Balas)

  28. AZLINA BT MD SHARIF berkata:

    hi. Saya tengah mencari tanah lot untuk buat rumah sewa @ investment. Details seperti berikut:
    keluasan: 6000 kaki per segi @ lebih
    kawasan : bangi, shah alam, puchong, sg merab, klang valley
    budget : bawah RM100K
    TQ

      (Petikan dari)  (Balas)

  29. Su berkata:

    Hai….saya nak cari rumah teres area Ampang, Pandan…..harga dalam 200k….klu ada sesiapa yang ada maklumat sila inform saya…..

      (Petikan dari)  (Balas)

  30. FAIZAL berkata:

    hai..saya nak cari rumah kalu blh yang baru siap jenis teres 1 tgkt dekat area shah alam..bajet rm200k kebawah..sesiapa yang ade info?

      (Petikan dari)  (Balas)

  31. lily berkata:

    saye nak cari rumah teres area ampang, setiawangsa, wangsa maju, setapak, sentul (yg berdekatan dgn setiawangsa sbb ofis kt setiawangsa) harga below rm200k. sesiapa ade info tolong reply.

      (Petikan dari)  (Balas)

  32. POJIE berkata:

    SAYA NAK BELI RUMAH TERACCE 1 TINGKAT,,,EM DALAM 190K KEBAWAH LAH…..SAYA DUK KAT SERI KEMBANGAN,….

      (Petikan dari)  (Balas)

  33. linda berkata:

    saya tgh mencari rumah teres 1 tingkat harga dlm rm120k kebawah…tmpt s.alam/puchong/seri kembangan, yg mna salah satu..kalo blh 3blk..freehold…kalo ade plez inbox at my my email…btl2 tgh mencari umh..

      (Petikan dari)  (Balas)

  34. rosma berkata:

    Saya pun bercadang untuk beli rumah for investment dan ini baru pertama kali nak beli umah. Ini details yang saya cari:
    - Apartment
    - Free parking
    - Security
    - Preffered location: bangi / kajang / putrajaya
    - Budget: RM 60K – RM100K
    - Full loan

      (Petikan dari)  (Balas)

  35. sharina berkata:

    tgh sevey2 apartment/ rumah below 200k kat area bangi, nilai or sepang..kalau ada bgtau ye..baru nak belajar2 buat hutang

      (Petikan dari)  (Balas)

  36. rina berkata:

    stil ade lgi x rumah nie???

      (Petikan dari)  (Balas)

  37. Raimyaryss berkata:

    Vista seri putra, Apartment, bandar seri putra

    Sy berminat nk beli rumah nie.. hubungi sy [phone blocked].tq

      (Petikan dari)  (Balas)


Tinggalkan ulasan anda

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud