Your search results

Vista seri putra, Apartment, bandar seri putra

Posted by c-mi on 16/03/2009
| 66 Komen
Ground floor for sale

Ground floor for sale

Rumah apartment di bandar seri putra untuk dijual, bangi, Selangor.

Maklumat Hartanah

Jenis Hartanah : Apartment
Jenis Pegangan : Pegangan Bebas
Jenis Title : individu

Maklumat tambahan:

Jenis Dalaman : Rumah asal
Tingkat:Bawah
Fasiliti : Tempat letak kereta percuma, taman permainan, kolam renang
Kondisi Rumah: Sangat baik

Apartment Vista seri putra memiliki fasiliti dan suasana resort dan taman.

Harga Dijual: RM115,000

TELAH DIJUAL

Near School

Near School

Back view

Back view

Swimming Pool

Swimming Pool

Kafeteria

Kafeteria

66 thoughts on “Vista seri putra, Apartment, bandar seri putra

  • zurin
    on 13/04/2009

    i nk carik rumah sewa yang sewanya 300 coz i bru kawen nk carik rumah sewa wat sementara waktu ni

  • hadi
    on 03/06/2009

    saya nak beli rumah teres ikut kemampuan saya bawah 200k je harga rumah yg sayamampu beli,kat area lembah klang ni saya saya servey kat rawang and meru klang still ok lagi harga di bagi pendapat sikit pasal dua area ni ok ke tak .saya keje kat kepong kl or bagi cadangan kat area yg sesuai

    • ida
      on 10/09/2009

      nak tak teres 1 tgkt, 3 bilik, kat tmn sri puteri meru, klang, rm130k. full loan

      • on 03/07/2010

        boleh sy dpatkan maklumat lanjut rumah teres yg awak maksudkn..

      • dila
        on 31/08/2010

        saya berminat..bole bg tau detail x..tq

      • waty jaafar
        on 14/12/2010

        kalu kat kepong….cari kat area Batangkali…..dekat pun dekat…jalan x jem nak pegi kerja… :)

      • nasaruddin
        on 04/01/2011

        boleh call saya tak 012xxxxxxx

      • nasaruddin
        on 17/01/2011

        nak

  • on 05/06/2009

    saya nak beli umah bawah 200k, senang exit highway, saya keje kat kl,
    target area kajang or bangi

    • samsuddin bin mokhtar
      on 13/07/2009

      apartment 2 + 1 bilik sewa rm 290/jual 59,000 shj taman bukit permai kajang dekat stesyen keretapi

      • jep
        on 20/10/2009

        nak beli umah area kajang atau cheras
        saye keje kl..
        umo 26thn..
        kalau leh nak cari yg full loan..
        ader tak..

        • izam
          on 11/11/2009

          cari rumah teres atau apartment..?

      • aliza
        on 20/04/2010

        salam..ada lagi ke apartment taman bukit permai ni?mcm berminat la..

      • rosma
        on 10/02/2011

        ade lagi ke nie?…berminat…

  • Isaac
    on 25/06/2009

    Salam semua,

    1.Desa Coalfields, Sg Buluh. Harga Jualan sekitar 200k keatas. Rumah teres dua tingkat. Baru siap dari developer.
    2. Saujana Utama. Harga jualan sekitar Rm190k-200k. Rumah teres dua tingkat.
    Rumah baru.

    • siti
      on 09/03/2010

      ada info ke tentang rumah kat saujana utama tu?kalu bole bagi detail..tq

    • on 07/06/2010

      leh bg phon nom tuk hubungi…

  • sham
    on 11/09/2009

    rumah lot untuk dijual di ipoh rm 180 000.00.3 bilik tidur + 2 bilik air

  • Umayra
    on 20/10/2009

    nak beli rumah baru tp tk tahu mcm mana cari nama pemaju….camner erk…

  • Liza
    on 23/12/2009

    Saya nak carik rumah dekat dgn cyberjaya. Harga around 200, 000 lebih sikit ok kot. Yg ade banyak kemudahan (kedai, klinik, hospital dan tempat membeli belah) maklumlah ade org tua nak jaga

    • rona
      on 30/12/2009

      Liza: kat area bdr saujana putra ada byk rumah yg masih mampu dibeli. Saya pun ada sebuah rumah kat situ, end lot plus tanah 10 kaki kat tepi rumah. Nak jual sbb pindah tmpt keje. around 240k(nego), kalau developer jual skrg, 260++k. Kalau interested, reply mesej ni je.

      • Liza
        on 31/12/2009

        Memang saya berminat nak tengok, nanti kita buat appointment nanti ye. Rona boleh lah berhubung dgn saya di alamat e-mail nie

      • siti
        on 09/03/2010

        sy nak beli umah harga rm200k ke bwh..teres 2 tingkat..sy keje kat kl..tlg bagi info..tq

      • norhayati
        on 03/08/2010

        masih ada lagi ker umah yg you nak jual tu

    • Mohd
      on 30/12/2009

      suggest u cari kat, taman putra perdana..rasanya interchange da siap..bleh trus masuk elite..rumah area sana byk lagi yg kosong & dijangkakan akan meningkat..org keje putrajaya ramai beli kat area ni..

      • diena
        on 05/02/2010

        Klu boleh nk tau rumah teres area putra perdana boleh dapat reger baper yer paling murah???

        • man
          on 17/02/2010

          paling teres 2 tkt dari RM120k (18X65) ke RM170k (20X70), rumah cluster (Semi D 35X50 ) dlm RM180k. Rega rumah kat area sini tgh naik psal interchange dh nak siap. dh boleh guna secara illegal…. tunggu developer tar kan jln je. dh x byk rumah kosong mcm dulu lagi. segera….

          • diena
            on 09/03/2010

            man..ader lagik ker reger around tu..klu u tau kat mana2..tlg infrm i as soonest yer/..thanks much

  • azie
    on 17/02/2010

    Hi;
    sy mencari apt budget 150k yg byk kemudahan public transport sbb x de kenderaan sendiri. Setapak/ampang/bdr sri permaisuri (ant tmp yg penah survey). Minta bantuan jika ada yg boleh membantu. Tqsm.

    • on 14/11/2010

      dear azie,
      awak mencari umah dkat area setapak / ampang…kalau sri gombak nak tak? apartment dkat dgn bus stop…boleh naik lrt atau komuter… banyak kemudahan like pasaraya,kedai makan,kedai runcit,pasar borong dll…. i nak jual apt i tu…area pinggiran batu cave’s….boleh hubungi saya

      • waty jaafar
        on 14/12/2010

        brp harga rumah tu yer?…

        • on 22/12/2010

          nik, umah u tue tingkat brape ye?

      • Fizarina
        on 27/12/2010

        nik, brapa harga apartmenrt awk area ampang tu?tgkt brapa?freehold & fully furnished ke?

  • rina
    on 24/02/2010

    saya hendak beli rumah area shah alam kalau boleh dengan full loan around 200k. terima kasih

  • nazman
    on 27/02/2010

    puncak alam ade?

  • hayati
    on 02/03/2010

    ada tak sape2 yg nak jual umah kat area sg buloh?
    especially kat desa coalfields

  • azil
    on 24/03/2010

    saya cari rumah teres budget bwh rm150k..area kajang/cheras.klu ada kl lg baguzz..

  • ziey
    on 19/04/2010

    saya nak cari rumah di area wangsa maju. harga diantara 150k to 200k.ada cadangan x

  • on 23/07/2010

    Saya nak cari rumah teres budget bwh rm180 area Bandar Sri Putra, bangi. Ada proposal? Tq.

  • faidzal
    on 26/07/2010

    Saya baru pertama kali nak beli umah. Ini details yang saya cari:
    – Apartment
    – Free parking / allocated 1 parking bay for each tenant
    – Security
    – Area yang dekat dgn TTDI.
    – Preffered location: Damansara damai, kota damansara, sg buloh, aman puri
    – Budget: RM 60K – RM100K
    – Full loan

    kalo ada info, boleh email saya;
    TQ

  • AYU
    on 10/08/2010

    SY NK CARI UMAH AREA SETAPAK,WANGSA MAJU,GOMBAK.
    TERES OR KONDO.bwh Rm 140 000.kalau sesaper ader tlg msj sy sgera

  • nora
    on 26/08/2010

    sy ingin membeli rumah di batu caves/wangsa maju/pantai dalam bwh 120k.umur sy 28 thn. (salah satu tmpt2 yg dinyatakan)

  • rose
    on 23/09/2010

    Salam,

    saya tengah mencari rumah teres 2 tingkat atau Semi D area putrajaya/cyberjaya/bangi/seri kembangan/kajang/desa pinggiran putra (salah satu tempat yang dinyatakan)…sebab saya keje di putrajaya dan hubby keje dkt kl..bajet saya RM 240K ke bawah. Kalau ada sahabat yang ada info tolong maklumkan ya…terima kasih.

  • AMIRINA
    on 24/09/2010

    saya tengah cari rumah teres 1 or 1 1/2 or 2 tingkat di BBB sekyen 7,8, or 9. Badgat 130k-150k. Tempat yang ada semua kemudahan. kerja di Jalan Klang Lama. sesiapa ada info, tolong maklumkan. terima kasih

  • Idah
    on 12/10/2010

    Saya mencari apartment atau single story di kws cheras atau ampang…Budget below RM150k..Klu ada yang baru lagi ok..sesiapa ada info sila maklumkan kpd saya..Terima kasih

    • on 13/10/2010

      idah dah dapat rumah ke belum? kalu belum boleh drop me a SMS k. Ada satu di Bandar Sri Permaisuri, Cheras

      • fidah
        on 19/10/2010

        Rayhan,

        boleh bagi detail rumah yg dkt bandar sri permaisuri tu?

      • Fizarina
        on 27/12/2010

        Saya bercadang untuk beli rumah for investment dan ini baru pertama kali nak beli umah. Ini details yang saya cari:
        – Apartment
        – Free parking
        – Security
        – Area yang dekat dgn cheras n ampang
        – Preffered location: Pandan jaya, Pandan Indah, Shamelin
        – Budget: RM 60K – RM100K
        – Full loan

        kalo ada info, boleh email saya;
        TQ

  • sanah
    on 13/10/2010

    saya berminat..
    bila boleh view?
    cadang nak duduk akhir tahun ni, tq.

  • hanif
    on 19/10/2010

    apartment vista putra tu ada lagi? brminat la….

  • fidah
    on 19/10/2010

    Saya mencari apartment atau single story di kws cheras, tmn sri permaisuri atau ampang…Budget below RM150k..Klu ada yang baru lagi ok..sesiapa ada info sila maklumkan kpd saya..Terima kasih

  • yat
    on 28/10/2010

    saye tengah mencari rumah teres area gombak.harga dalam 150k ke bawah.kalau ade sesiapa yang tau blh info saye k.tq

  • intan
    on 30/10/2010

    saya nak cari apartment atau teres 1 tgkt lingkungan hrga 50k hgga 150k..
    klu bleh nk yg dkt dgn lrt @ komuter..
    facilities laen mcm parking for sure la nk ader jugak..
    ader x??

  • intan
    on 30/10/2010

    luper plak.. bdkatn ngn k.l/petaling/shah alam.. tp klu ader public transport ok jer..

  • on 30/10/2010

    hi,saya nak cari rumah area sentul,apartment atau pansapuri,budget 120k.tq

  • AZLINA BT MD SHARIF
    on 19/11/2010

    hi. Saya tengah mencari tanah lot untuk buat rumah sewa @ investment. Details seperti berikut:
    keluasan: 6000 kaki per segi @ lebih
    kawasan : bangi, shah alam, puchong, sg merab, klang valley
    budget : bawah RM100K
    TQ

  • Su
    on 26/11/2010

    Hai….saya nak cari rumah teres area Ampang, Pandan…..harga dalam 200k….klu ada sesiapa yang ada maklumat sila inform saya…..

  • FAIZAL
    on 03/12/2010

    hai..saya nak cari rumah kalu blh yang baru siap jenis teres 1 tgkt dekat area shah alam..bajet rm200k kebawah..sesiapa yang ade info?

  • lily
    on 30/12/2010

    saye nak cari rumah teres area ampang, setiawangsa, wangsa maju, setapak, sentul (yg berdekatan dgn setiawangsa sbb ofis kt setiawangsa) harga below rm200k. sesiapa ade info tolong reply.

  • POJIE
    on 31/12/2010

    SAYA NAK BELI RUMAH TERACCE 1 TINGKAT,,,EM DALAM 190K KEBAWAH LAH…..SAYA DUK KAT SERI KEMBANGAN,….

  • linda
    on 15/01/2011

    saya tgh mencari rumah teres 1 tingkat harga dlm rm120k kebawah…tmpt s.alam/puchong/seri kembangan, yg mna salah satu..kalo blh 3blk..freehold…kalo ade plez inbox at my my email…btl2 tgh mencari umh..

  • rosma
    on 10/02/2011

    Saya pun bercadang untuk beli rumah for investment dan ini baru pertama kali nak beli umah. Ini details yang saya cari:
    – Apartment
    – Free parking
    – Security
    – Preffered location: bangi / kajang / putrajaya
    – Budget: RM 60K – RM100K
    – Full loan

  • sharina
    on 26/07/2011

    tgh sevey2 apartment/ rumah below 200k kat area bangi, nilai or sepang..kalau ada bgtau ye..baru nak belajar2 buat hutang

  • rina
    on 28/04/2012

    stil ade lgi x rumah nie???

  • Raimyaryss
    on 23/05/2012

    Vista seri putra, Apartment, bandar seri putra

    Sy berminat nk beli rumah nie.. hubungi sy [phone blocked].tq

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <strong> <em> <pre> <code> <a href="" title="">