Your search results

Bandar Baru Bangi, Bukit Mahkota

Dikirim Oleh c-mi on 15/03/2009
| 35 Komen

Rumah Untuk Dijual, Harga murah

Bandar Bukit Mahkota, 5 minit dari Bandar baru bangi, 25 minit dari Kuala Lumpur, 15 minit dari Putrajaya

Bukit mahkota

Bukit mahkota

Category: Residential
Property Type : Semi-detached
Hold Type : Freehold
Title Type : Individual

Additional Details
Layout Type : Intermediate
Occupied Type : Vacant
Furnishing Type : Partly Furnished
Entrance Direction : North
Facilities : Covered Parking, Playground

Price Reserve: RM189,000 (SOLD OUT)

gambar sisi rumah bukit mahkota

gambar sisi rumah bukit mahkota

Ruang tepi

Ruang tepi

35 pendapat dalam “Bandar Baru Bangi, Bukit Mahkota

  • awe_kelantan
    pada 19/03/2009

    Ada lg ke rumah ni? saya berminat.

  • Hashimaz
    pada 21/03/2009

    berapa luas rumah?
    saya dijohor ingin maklumat lanjut.
    tq

  • kawan
    pada 27/03/2009

    da lagi ker rumah ni? kita pun minat gak.. berapa luas? actual address per

  • ila
    pada 21/04/2009

    ada lg ke rumah ni

  • miza
    pada 21/04/2009

    boleh bagi info kat saya…
    ade lagi ke unit rumah yg nak jual nih?

  • locco
    pada 23/04/2009

    rumah ni still available tak?
    saya dlm proses mencari utk membeli rumah yg berdekatan dengan nilai

    • c-mi
      pada 23/04/2009

      cuba selak-selak page jual beli. atau search mane2 lokasi dekat search collum atas sebelah kanan monitor. harap dapat membantu.

      tq

  • wahida
    pada 26/04/2009

    saya nak tahu masih ada lagi ker rumah ni ?

    please inform a.s.a.p .tq

  • muhammad
    pada 27/04/2009

    Is it still available. Please inform me…

  • pada 28/04/2009

    hartanah-telah-dijual

    Pengumuman:
    Rumah ini telah dapat dijual, selepas seminggu diiklankan disini.

    terima kasih,

    p/s: nantikan lebih banyak listing hartanah dari masa kesemasa.

    • zumie
      pada 20/12/2010

      sebarang iklan hartanah ,sila email kan kepada saya juga…

  • pada 10/06/2009

    oit c-mi
    jgn nk tipu.. umah ni lom dijual lg.. ko jgn nk ketentong.. aku taw la ko x cukup duit..jgn la potong line org… huhuhu

  • Puan Saodah
    pada 18/08/2009

    wow….. bestnyer… tapi dah jual? sedihna….

    tapi orang blacklist boleh ker cari housing loan? ada yg sudi membantu?

    • c-mi
      pada 10/09/2009

      sorry puan…

      • cikta
        pada 25/01/2011

        saya berminat utk membeli rumah di kawasan nilai, bangi, putrajaya. harga dlm RM280,000 ke bawah. rumah mesti berdekatan dgn erl or komuter station

        nanti email kat saya kalau ada.

        thanks

        • cikta
          pada 25/01/2011

          sorry tadi email sy tersalah tulis. ni email yang betul. nanti boleh contact by email kalau ada rumah seperti yang saya cari.

          thanks

        • memet
          pada 03/11/2011

          Kalau nk dekat dgn stesen komuter@elr bukit mahkota bukan tempatnya. Kalo nk dekat dgn stesen komuter@elr beli la rumah area nilai atau kota warisan.

  • mfarizan
    pada 09/09/2009

    c-mi, minta tolong if ada rumah y nak dijual area bangi..leh gtau tak?tq

    • c-mi
      pada 10/09/2009

      okey, nanti bila ada saya update kat web ni.

      • farra
        pada 20/01/2011

        sy pun nk tau klu ade rumah yg area berdekatan ngan putrajaya.. klu bley 200k.. max pun 230k… tq…

  • Mahathir
    pada 27/08/2011

    Sy mencari rumah Bungalow atau Semi-detached

    • Sue
      pada 17/10/2011

      single storey semi-D for sale at Taman Dahlia, Bandar Baru Salak Tinggi for sale..
      price RM268k
      Freehold Single-Storey Semi-D Sepang For Sale in Taman Dahlia, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang.
      – Freehold
      – Land area 35 x 80 or 2669 sq. feet
      – Build-up area approximately 1300 sq. feet.
      – 3 Bedroom, 2 Bathroom
      – Good location, peaceful neighborhood.
      – Near to school,shops and mosque.
      – New unit. Never been occupied.

      • atie
        pada 02/02/2012

        salam, masih ada lagi ker rumah tu.. kalau ada boleh ke terngok
        bila 2 free?

  • mamacml
    pada 29/11/2011

    Sue, semi D salak tinggi RM268 availabe lagi ke? kalau ada plz inform saya (phone blocked). tqvm

  • azi
    pada 09/12/2011

    tlg cari kan saya 1 rumah di area bangi..x nak yg mahal2..yg biase2 je,,

    • khairul
      pada 23/03/2012

      boleh hubungi saya [phone blocked] … mungkin saya boleh bantu ..

  • pada 22/01/2012

    asalamualaikum,ada tak rumah bawah 300k di nilai, harap sahabat dapat membantu

  • atie
    pada 02/02/2012

    salam, rumah tu masih ada ker?

  • syazwan
    pada 15/02/2012

    salam…sue, rumah rm268k tu ade lg ker? please inform me asap…tq

  • AYEL
    pada 16/05/2012

    rumah teres 22 x 75 utk dijual di sekyen 6. harga rm 348k. sesiapa berminat boleh telefon saya [phone blocked]

  • zalina
    pada 06/11/2012

    saya berminat rumah yang di atas,available lagi ke

  • iqbal
    pada 07/03/2013

    Saya nak cari rumah teres 2 tingkat sekitar bangi, kajang, putrajaya dengan harga max 400K. Boleh tolong cadangkan saya?

  • Nora
    pada 21/11/2014

    Sy sdg mncari rmh di area Tuan. Mohon hbgi sy jk ada rmh utk dijual bwh atau pd harga 250K

    • c-mi
      pada 22/11/2014

      Sekarang ni rumah makin mahal area sana…

Tinggalkan Balasan

Email anda tidak akan diterbitkan.

You may use these HTML tags and attributes: <strong> <em> <pre> <code> <a href="" title="">