Bandar Baru Bangi, Bukit Mahkota

Rumah Untuk Dijual, Harga murah

Bandar Bukit Mahkota, 5 minit dari Bandar baru bangi, 25 minit dari Kuala Lumpur, 15 minit dari Putrajaya

Bukit mahkota

Bukit mahkota

Category: Residential
Property Type : Semi-detached
Hold Type : Freehold
Title Type : Individual

Additional Details
Layout Type : Intermediate
Occupied Type : Vacant
Furnishing Type : Partly Furnished
Entrance Direction : North
Facilities : Covered Parking, Playground

Price Reserve: RM189,000 (SOLD OUT)

gambar sisi rumah bukit mahkota

gambar sisi rumah bukit mahkota

Ruang tepi

Ruang tepi

Sokong Kami! (Klik Iklan Di Bawah)

HTML tutorial
Jum, Apr 18, 2014 5:06:00 PM, Continue reading at the source
Kha, Apr 17, 2014 8:36:00 AM, Continue reading at the source
Kha, Apr 10, 2014 4:21:00 PM, Continue reading at the source
Kha, Apr 10, 2014 2:58:00 PM, Continue reading at the source
Kha, Apr 10, 2014 7:29:00 AM, Continue reading at the source

Artikel berkaitan dari topik menarik ini:

Dikirim Oleh on Mac 15th, 2009 dan difailkan dibawah Jual Rumah. Anda boleh mengikuti sebarang respons bagi entri ini melalui suapan RSS 2.0. Anda boleh meninggalkan respons, atau menjejak balik daripada tapak web anda. HakCipta terpelihara © 2009 - 2011 Drumah Homely Publication Sdn. Bhd.. Semua bahan berbentuk artikel dan gambar tidak dibenarkan untuk disalin, dicetak, diubahsuai, diterbitkan semula tanpa mendapat persetujuan Syarikat Penerbitan secara bertulis.

33 Ulasan Dari “Bandar Baru Bangi, Bukit Mahkota”

  1. awe_kelantan berkata:

    Ada lg ke rumah ni? saya berminat.

      (Petikan dari)  (Balas)

  2. Hashimaz berkata:

    berapa luas rumah?
    saya dijohor ingin maklumat lanjut.
    tq

      (Petikan dari)  (Balas)

  3. kawan berkata:

    da lagi ker rumah ni? kita pun minat gak.. berapa luas? actual address per

      (Petikan dari)  (Balas)

  4. ila berkata:

    ada lg ke rumah ni

      (Petikan dari)  (Balas)

  5. miza berkata:

    boleh bagi info kat saya…
    ade lagi ke unit rumah yg nak jual nih?

      (Petikan dari)  (Balas)

  6. locco berkata:

    rumah ni still available tak?
    saya dlm proses mencari utk membeli rumah yg berdekatan dengan nilai

      (Petikan dari)  (Balas)

  7. wahida berkata:

    saya nak tahu masih ada lagi ker rumah ni ?

    please inform a.s.a.p .tq

      (Petikan dari)  (Balas)

  8. muhammad berkata:

    Is it still available. Please inform me…

      (Petikan dari)  (Balas)

  9. c-mi berkata:

    hartanah-telah-dijual

    Pengumuman:
    Rumah ini telah dapat dijual, selepas seminggu diiklankan disini.

    terima kasih,

    p/s: nantikan lebih banyak listing hartanah dari masa kesemasa.

      (Petikan dari)  (Balas)

  10. penipu beaor berkata:

    oit c-mi
    jgn nk tipu.. umah ni lom dijual lg.. ko jgn nk ketentong.. aku taw la ko x cukup duit..jgn la potong line org… huhuhu

      (Petikan dari)  (Balas)

  11. Puan Saodah berkata:

    wow….. bestnyer… tapi dah jual? sedihna….

    tapi orang blacklist boleh ker cari housing loan? ada yg sudi membantu?

      (Petikan dari)  (Balas)

  12. mfarizan berkata:

    c-mi, minta tolong if ada rumah y nak dijual area bangi..leh gtau tak?tq

      (Petikan dari)  (Balas)

  13. Mahathir berkata:

    Sy mencari rumah Bungalow atau Semi-detached

      (Petikan dari)  (Balas)

    • Sue berkata:

      single storey semi-D for sale at Taman Dahlia, Bandar Baru Salak Tinggi for sale..
      price RM268k
      Freehold Single-Storey Semi-D Sepang For Sale in Taman Dahlia, Bandar Baru Salak Tinggi, Sepang.
      - Freehold
      - Land area 35 x 80 or 2669 sq. feet
      - Build-up area approximately 1300 sq. feet.
      - 3 Bedroom, 2 Bathroom
      - Good location, peaceful neighborhood.
      - Near to school,shops and mosque.
      - New unit. Never been occupied.

        (Petikan dari)  (Balas)

  14. mamacml berkata:

    Sue, semi D salak tinggi RM268 availabe lagi ke? kalau ada plz inform saya (phone blocked). tqvm

      (Petikan dari)  (Balas)

  15. azi berkata:

    tlg cari kan saya 1 rumah di area bangi..x nak yg mahal2..yg biase2 je,,

      (Petikan dari)  (Balas)

  16. azmeer berkata:

    asalamualaikum,ada tak rumah bawah 300k di nilai, harap sahabat dapat membantu

      (Petikan dari)  (Balas)

  17. atie berkata:

    salam, rumah tu masih ada ker?

      (Petikan dari)  (Balas)

  18. syazwan berkata:

    salam…sue, rumah rm268k tu ade lg ker? please inform me asap…tq

      (Petikan dari)  (Balas)

  19. AYEL berkata:

    rumah teres 22 x 75 utk dijual di sekyen 6. harga rm 348k. sesiapa berminat boleh telefon saya [phone blocked]

      (Petikan dari)  (Balas)

  20. zalina berkata:

    saya berminat rumah yang di atas,available lagi ke

      (Petikan dari)  (Balas)

  21. iqbal berkata:

    Saya nak cari rumah teres 2 tingkat sekitar bangi, kajang, putrajaya dengan harga max 400K. Boleh tolong cadangkan saya?

      (Petikan dari)  (Balas)


Tinggalkan ulasan anda

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud