Your search results

Bandar Seri Putra, Townhouse Untuk di Jual

Posted by c-mi on 11/04/2009
| 33 Komen

Townhouse “Ground Floor” untuk dijual Bandar Seri Putra, Bangi, Selangor,
Jenis Hartanah : Townhouse
Jenis Pegangan : Pegangan Bebas

Bandar-seri-putra-townhouse

Bandar-seri-putra-townhouse

Jenis Title : Strata title

Maklumat tambahan:
Jenis Unit : Unit Tengah & bawah
Penggunaan Rumah : Kosong
Jenis Dalaman : Sebahagian telah diubahsuai
Fasiliti : letak kereta berbumbung, taman permainan, berdekatan sekolah rendah.

Harga Risab: RM150,000

TELAH DIJUAL

Townhouse pandangan kiri

Townhouse pandangan kiri

33 thoughts on “Bandar Seri Putra, Townhouse Untuk di Jual

  • c-mi
    on 12/04/2009

    mari-mari.. jualan rumah murah nih… sementara stok masih ada… ;P

    • faiza
      on 11/04/2011

      sy ingin mencari umah sewa teres 2 tgkt..family..klu blh secepat mgkin..tq

  • dewi_putih
    on 01/05/2009

    saya minat, kat mane lokasi? alamatnya?

  • on 03/06/2009

    saya berninat untuk membeli rumah ini, hubingi saya 017-2213246

  • c-mi
    on 16/07/2009

    rumah ini telah dijual bulan lepas, dengan harga RM135,000 tahniah pada pemilik baru.

    sekian terima kasih…

  • winnie
    on 16/07/2009

    aik! reger murah dr rizab?
    kalau cam tu sy pun nak beli… melepas lagiiii…

  • apeng
    on 26/12/2009

    Betul ke rumah ni telah dijual? saya kontek nombo di atas, masih available lagi..En. C-mi yang mana satu ni?kalau betul2 available, saya nak beli.

    • c-mi
      on 27/12/2009

      stock baru kot..
      ape pun kalau ade bagus lah. u contact jer nombor atas tu confirm betul2

  • aimi
    on 28/12/2009

    Encik C-mi, kenape en. C-mi tak pasti ni dah dijual atau stock baru? en. C-mi Agen untuk rumah ni,kan?Stock baru tapi nape upload gambar umah yang dah dijual ke? confius saye….

    • c-mi
      on 28/12/2009

      saya bukan agen rumah ni. hubungi org yg iklan.
      saya hanya org yg approve to publish iklan ini saja. :D
      Ada org x jadi beli sebab x lepas loan.

  • aimi
    on 28/12/2009

    untung agen macam ni..dapt duit deposit 2kali… macam tu nak mintak murah dari arge rm 135k..ade yg townhouse area ctu jual pada harge 125k n 110k jer… n135k boleh tahan mahal….

    • kak muna
      on 29/12/2009

      itu mmg service charge depalah. u naik teksi 2 kali ade byr sekali jr kew? rege rumah ni kadang2 ikut owner juga. practically agent mmg nak jual murah sebab lg senang jual. kebanyakkan owner nak kaya cepat… huhuuu

  • tuan tanah kedaung
    on 29/12/2009

    ade aku kesah…

  • kak sari
    on 22/03/2010

    semalam saya cari umah kat area bandar seri putra ni..ada jumpa owner nk jual rm 145k….agak2 mahal ke? dengar citer leh dpt lg murah..

    lg satu…umah townhouse ni umah yang macam mana? saya memang x pasti umah mcm mane townhouse ni..sapa2 buleh describe lebih lanjut? thanks!

  • Azim
    on 30/03/2010

    Aslkm Kak Sari

    Townhouse ini dari luar mcm rumah teres 2 tingkat tapi sebenarnya kira mcm apartment la, 1 owner atas, 1 owner lagi di bawah tapi ada compound skit utk keta dan berpagar. Ada tangga separated utk ke 1st floor. Kecualilah mcm sorang ofis mate saya, dia dan abg iparnya kongsi beli town house atas bwh dan sebelah lagi so maknanya 3 rumah join jadi satu! Wah bilik mesti banyak tu, ada 9 bilik tidur untuk 2 family! :)

  • kak tun
    on 05/04/2010

    kak sari,
    townhouse tu maksudnye atas umah org lain, bawah umah orang lain. tapi ade parking kete, pintu masuk umah sendiri dan tak mengganggu pun orang yg duk atas kiter kalau kiter ni duk ground floor. rase macam duk umah single storey lah..cume parking keter hanye untuk 1 keter jerlah..xleh masuk 2 bijik.

    145k tu ade renovation ke?kalau ade ok lah…kalau takde try lah nego lagi…kalau umah tu bnyk faulty mintaklah murang lagi..ade iklan offer 120k jer…cubelahh..

  • nisa
    on 17/07/2010

    Ble kongsi ilmu x tentg townhouse ni…kelebihan ngan keburukan die….tq..

  • azuan
    on 18/07/2010

    salam to all..tadi aku ade g survey rumah townhouse kat area bandar sri putra..nmpak mcm ade kosong lagi..tapi xde tampal iklan nak jual rumah tu..sape2 yg tau ade org nak jual rumah townhouse..inform aku..aku nak rumah bawah..harga 120k-150k..tengok pada condition rumah laa..pls inform aku..azuan..aku nak beli rumah..pls every body..TQVM..

    • kak tun
      on 22/07/2010

      cik nisa…

      keburukan- parking 1 jer boleh masuk..kete kedua parking belakang dari kereta yg petama diluar pagar…tu jer kot..perkara lain okey ajer..
      kebaikan – mane nak dapat umah arge kat kl landed below 150 k… kalau kl selangor arge macam ni, duk umah burung jerlah..

      en. azuan- kat iklan ‘mudah’ bnyk jer nak jual…. try lah tanyer…

      • nisa
        on 27/07/2010

        terima kasih kak tun…sy dh booking toen house kt sri pristana Saujana Utama,Sg Buluh…hga uma RM169K..alhamdulillah parking ada setiap uma…

        • kak tun
          on 04/08/2010

          Tahniah Cik Nisa…..

          169 k, subsale or umah baru? kalau townhouse yg boleh masuk 2 kete, kire worth it lah tu….

  • linda
    on 14/10/2010

    Encik C-mI,

    Rumah di atas available ker? maintainance rumah (contohnyer mengecat dinding luar selepas a few years) di bawah tanggungjawab siape? kalau macam aprtment, ada yg bertanggungjawab untuk buat maintainance ni… bagaimana dengan townhouse? jika terpulang kepada invidu, macam2 warne cat umah ni nanti….

    kenape owner nak jual… rumah tarak ong ka?hehe

  • suhaimi
    on 25/10/2010

    masih ade tak lg umah nie, saya bercadang utk menyewa sahaja

  • Salmah
    on 10/11/2010

    Saya berminat dengan rumah ni..masih available lagi ke?

  • Murugiah
    on 27/12/2010

    Hello tambi saya cuma beli 99ribu sahaja rumah macam itu deh…kahkahkah…

  • LINDA
    on 28/12/2010

    Hello encik Murugiah,

    u beli rumah hantu atau rumah lelong?

  • adnan
    on 29/09/2011

    ada lg ke townhouse untuk d jual bwh 200k

  • linda
    on 03/10/2011

    encik adnan,

    di bandar seri putra ade a few townhouse tgkat 1 yg dilelong pada harge 100k sahaja. try tanye en. cmi di atas

    • suhaimi
      on 19/10/2011

      en. c-mi rumah townhouse yang lelong tu masih ada ker

  • razid
    on 30/10/2011

    town house ada park untuk 2 pemilik oo 1 pemilik sahaja? bermaksud kalau 2 tingkat mean 2 pemilik. kalau setiap pemilik ada 1 kereta, dalam ruang pagar boleh parking 1 kereta atau dua-dua kereta serentak dalam satu masa? saya amat keliru

  • shu
    on 18/11/2011

    rumah town house,bandar seri putra yg berhampiran dengan D’puncak,seri putra ade utk disewa? sspe tau…plz inform me ;)

  • hajar
    on 27/02/2013

    saya ingin menyewakan rumah townhouse saya di bandar seri putra. Ada sesiapa berminat sila hubungi saya [phone blocked]

    • hakim amir
      on 18/10/2013

      ada lagi ke townhouse untuk disewa?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <strong> <em> <pre> <code> <a href="" title="">