Bandar Seri Putra, Townhouse Untuk di Jual

Townhouse “Ground Floor” untuk dijual Bandar Seri Putra, Bangi, Selangor,
Jenis Hartanah : Townhouse
Jenis Pegangan : Pegangan Bebas

Bandar-seri-putra-townhouse

Bandar-seri-putra-townhouse

Jenis Title : Strata title

Maklumat tambahan:
Jenis Unit : Unit Tengah & bawah
Penggunaan Rumah : Kosong
Jenis Dalaman : Sebahagian telah diubahsuai
Fasiliti : letak kereta berbumbung, taman permainan, berdekatan sekolah rendah.

Harga Risab: RM150,000

TELAH DIJUAL

Townhouse pandangan kiri

Townhouse pandangan kiri

Sokong Kami! (Klik Iklan Di Bawah)

HTML tutorial
Sel, Jul 22, 2014 7:21:00 AM, Continue reading at the source
Sab, Jul 19, 2014 6:31:00 AM, Continue reading at the source
Sab, Jul 19, 2014 6:31:00 AM, Continue reading at the source
Rab, Jul 16, 2014 1:45:00 PM, Continue reading at the source
Sab, Jul 12, 2014 1:47:00 PM, Continue reading at the source

Artikel berkaitan dari topik menarik ini:

Dikirim Oleh on Apr 11th, 2009 dan difailkan dibawah Jual Rumah. Anda boleh mengikuti sebarang respons bagi entri ini melalui suapan RSS 2.0. Anda boleh meninggalkan respons, atau menjejak balik daripada tapak web anda. HakCipta terpelihara © 2009 - 2011 Drumah Homely Publication Sdn. Bhd.. Semua bahan berbentuk artikel dan gambar tidak dibenarkan untuk disalin, dicetak, diubahsuai, diterbitkan semula tanpa mendapat persetujuan Syarikat Penerbitan secara bertulis.

33 Ulasan Dari “Bandar Seri Putra, Townhouse Untuk di Jual”

  1. c-mi berkata:

    mari-mari.. jualan rumah murah nih… sementara stok masih ada… ;P

  2. dewi_putih berkata:

    saya minat, kat mane lokasi? alamatnya?

  3. BADILAH berkata:

    saya berninat untuk membeli rumah ini, hubingi saya 017-2213246

  4. c-mi berkata:

    rumah ini telah dijual bulan lepas, dengan harga RM135,000 tahniah pada pemilik baru.

    sekian terima kasih…

  5. winnie berkata:

    aik! reger murah dr rizab?
    kalau cam tu sy pun nak beli… melepas lagiiii…

  6. apeng berkata:

    Betul ke rumah ni telah dijual? saya kontek nombo di atas, masih available lagi..En. C-mi yang mana satu ni?kalau betul2 available, saya nak beli.

    • c-mi berkata:

      stock baru kot..
      ape pun kalau ade bagus lah. u contact jer nombor atas tu confirm betul2

  7. aimi berkata:

    Encik C-mi, kenape en. C-mi tak pasti ni dah dijual atau stock baru? en. C-mi Agen untuk rumah ni,kan?Stock baru tapi nape upload gambar umah yang dah dijual ke? confius saye….

    • c-mi berkata:

      saya bukan agen rumah ni. hubungi org yg iklan.
      saya hanya org yg approve to publish iklan ini saja. :D
      Ada org x jadi beli sebab x lepas loan.

  8. aimi berkata:

    untung agen macam ni..dapt duit deposit 2kali… macam tu nak mintak murah dari arge rm 135k..ade yg townhouse area ctu jual pada harge 125k n 110k jer… n135k boleh tahan mahal….

    • kak muna berkata:

      itu mmg service charge depalah. u naik teksi 2 kali ade byr sekali jr kew? rege rumah ni kadang2 ikut owner juga. practically agent mmg nak jual murah sebab lg senang jual. kebanyakkan owner nak kaya cepat… huhuuu

  9. tuan tanah kedaung berkata:

    ade aku kesah…

  10. kak sari berkata:

    semalam saya cari umah kat area bandar seri putra ni..ada jumpa owner nk jual rm 145k….agak2 mahal ke? dengar citer leh dpt lg murah..

    lg satu…umah townhouse ni umah yang macam mana? saya memang x pasti umah mcm mane townhouse ni..sapa2 buleh describe lebih lanjut? thanks!

  11. Azim berkata:

    Aslkm Kak Sari

    Townhouse ini dari luar mcm rumah teres 2 tingkat tapi sebenarnya kira mcm apartment la, 1 owner atas, 1 owner lagi di bawah tapi ada compound skit utk keta dan berpagar. Ada tangga separated utk ke 1st floor. Kecualilah mcm sorang ofis mate saya, dia dan abg iparnya kongsi beli town house atas bwh dan sebelah lagi so maknanya 3 rumah join jadi satu! Wah bilik mesti banyak tu, ada 9 bilik tidur untuk 2 family! :)

  12. kak tun berkata:

    kak sari,
    townhouse tu maksudnye atas umah org lain, bawah umah orang lain. tapi ade parking kete, pintu masuk umah sendiri dan tak mengganggu pun orang yg duk atas kiter kalau kiter ni duk ground floor. rase macam duk umah single storey lah..cume parking keter hanye untuk 1 keter jerlah..xleh masuk 2 bijik.

    145k tu ade renovation ke?kalau ade ok lah…kalau takde try lah nego lagi…kalau umah tu bnyk faulty mintaklah murang lagi..ade iklan offer 120k jer…cubelahh..

  13. nisa berkata:

    Ble kongsi ilmu x tentg townhouse ni…kelebihan ngan keburukan die….tq..

  14. azuan berkata:

    salam to all..tadi aku ade g survey rumah townhouse kat area bandar sri putra..nmpak mcm ade kosong lagi..tapi xde tampal iklan nak jual rumah tu..sape2 yg tau ade org nak jual rumah townhouse..inform aku..aku nak rumah bawah..harga 120k-150k..tengok pada condition rumah laa..pls inform aku..azuan..aku nak beli rumah..pls every body..TQVM..

    • kak tun berkata:

      cik nisa…

      keburukan- parking 1 jer boleh masuk..kete kedua parking belakang dari kereta yg petama diluar pagar…tu jer kot..perkara lain okey ajer..
      kebaikan – mane nak dapat umah arge kat kl landed below 150 k… kalau kl selangor arge macam ni, duk umah burung jerlah..

      en. azuan- kat iklan ‘mudah’ bnyk jer nak jual…. try lah tanyer…

      • nisa berkata:

        terima kasih kak tun…sy dh booking toen house kt sri pristana Saujana Utama,Sg Buluh…hga uma RM169K..alhamdulillah parking ada setiap uma…

        • kak tun berkata:

          Tahniah Cik Nisa…..

          169 k, subsale or umah baru? kalau townhouse yg boleh masuk 2 kete, kire worth it lah tu….

  15. linda berkata:

    Encik C-mI,

    Rumah di atas available ker? maintainance rumah (contohnyer mengecat dinding luar selepas a few years) di bawah tanggungjawab siape? kalau macam aprtment, ada yg bertanggungjawab untuk buat maintainance ni… bagaimana dengan townhouse? jika terpulang kepada invidu, macam2 warne cat umah ni nanti….

    kenape owner nak jual… rumah tarak ong ka?hehe

  16. suhaimi berkata:

    masih ade tak lg umah nie, saya bercadang utk menyewa sahaja

  17. Salmah berkata:

    Saya berminat dengan rumah ni..masih available lagi ke?

  18. Murugiah berkata:

    Hello tambi saya cuma beli 99ribu sahaja rumah macam itu deh…kahkahkah…

  19. LINDA berkata:

    Hello encik Murugiah,

    u beli rumah hantu atau rumah lelong?

  20. adnan berkata:

    ada lg ke townhouse untuk d jual bwh 200k

  21. linda berkata:

    encik adnan,

    di bandar seri putra ade a few townhouse tgkat 1 yg dilelong pada harge 100k sahaja. try tanye en. cmi di atas

  22. razid berkata:

    town house ada park untuk 2 pemilik oo 1 pemilik sahaja? bermaksud kalau 2 tingkat mean 2 pemilik. kalau setiap pemilik ada 1 kereta, dalam ruang pagar boleh parking 1 kereta atau dua-dua kereta serentak dalam satu masa? saya amat keliru

  23. shu berkata:

    rumah town house,bandar seri putra yg berhampiran dengan D’puncak,seri putra ade utk disewa? sspe tau…plz inform me ;)

  24. hajar berkata:

    saya ingin menyewakan rumah townhouse saya di bandar seri putra. Ada sesiapa berminat sila hubungi saya [phone blocked]


Tinggalkan ulasan anda

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud