Your search results

Bukit mewah kajang untuk dijual

Posted by c-mi on 09/05/2009
| 12 Komen
Bukit mewah for sale

Bukit mewah for sale

Rumah apartment di Bukit mewah fasa 9 untuk dijual, kajang, Selangor.

Alamat Rumah Apartment:

7 minit ke KTM kajang, behampiran sekolah, 5 minit ke pekan kajang, 10 minit kebangi, 20 minit Putrajaya.

Maklumat Hartanah
Jenis Hartanah : Apartment

Maklumat tambahan:
Jenis Dalaman : Rumah asal
Tingkat: 1
Fasiliti : letak motor berbumbung, taman permainan, berdekatan surau, tempat letak kereta banyak
Kondisi Rumah: Baik
Bilik: 3 bilik tidur, 2 bilik mandi
Luas:650 kps
Harga Dijual: RM60,000

TELAH DIJUAL

1st floor for sale

1st floor for sale

Parking motor percuma

Parking motor percuma

Playground

Playground

Carpark

Carpark

Surau

Surau

Bukit Mewah Fasa 9

Bukit Mewah Fasa 9

12 thoughts on “Bukit mewah kajang untuk dijual

  • jamaan
    on 10/05/2009

    lerr. ingat kan satu bukit tu nak jual…
    buat suspend jer lah.
    kah3x

    property kat johor x ada ka tuan?

  • basri
    on 14/06/2009

    saya berminat untuk membelinya,bagaimana caranya?

  • Hana
    on 29/10/2009

    I’m interest..pls call reply at my email add.
    Thanks

  • fahmi
    on 29/11/2009

    nak tnya rumah ni ada lagi ker

  • zu
    on 30/12/2009

    rumah ni masih ada lagi ker??

  • jaja
    on 25/03/2010

    bukit mewah kat fasa 9C ke?

  • faridah
    on 02/04/2010

    masih ada lg ke rumah ni.harga boleh dirunding lg ke.mcm mane proses pembayarannya

  • c-mi
    on 03/04/2010

    rumah in ielah dijual. harap maklum

  • aliza
    on 20/04/2010

    yer ker..ala…frustnyer…

  • ramli
    on 10/03/2011

    saya ada rumah /Apartment guraded,gated, swimming pool/parking dll di Damai Mewah untuk dijual. hubungi saya di (email blocked)

  • kellson Shim
    on 17/08/2011

    Bagaimana menyewakan condominium kepada syarikat ya. Lokasi Sabah, 1Sulaman, Bagus juga kalau syarikat2 spt petronas, dsb.

  • hassan
    on 21/04/2012

    saya beminta aprtment bukit mewah fasa 9. Hungi saya [phone blocked] (segera)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <strong> <em> <pre> <code> <a href="" title="">