Bukit mewah kajang untuk dijual

Bukit mewah for sale

Bukit mewah for sale

Rumah apartment di Bukit mewah fasa 9 untuk dijual, kajang, Selangor.

Alamat Rumah Apartment:

7 minit ke KTM kajang, behampiran sekolah, 5 minit ke pekan kajang, 10 minit kebangi, 20 minit Putrajaya.

Maklumat Hartanah
Jenis Hartanah : Apartment

Maklumat tambahan:
Jenis Dalaman : Rumah asal
Tingkat: 1
Fasiliti : letak motor berbumbung, taman permainan, berdekatan surau, tempat letak kereta banyak
Kondisi Rumah: Baik
Bilik: 3 bilik tidur, 2 bilik mandi
Luas:650 kps
Harga Dijual: RM60,000

TELAH DIJUAL

1st floor for sale

1st floor for sale

Parking motor percuma

Parking motor percuma

Playground

Playground

Carpark

Carpark

Surau

Surau

Bukit Mewah Fasa 9

Bukit Mewah Fasa 9

Dikirim Oleh on Mei 9th, 2009 dan difailkan dibawah Jual Rumah. Anda boleh mengikuti sebarang respons bagi entri ini melalui suapan RSS 2.0. Anda boleh meninggalkan respons, atau menjejak balik daripada tapak web anda. HakCipta terpelihara © 2009 - 2011 Drumah Homely Publication Sdn. Bhd.. Semua bahan berbentuk artikel dan gambar tidak dibenarkan untuk disalin, dicetak, diubahsuai, diterbitkan semula tanpa mendapat persetujuan Syarikat Penerbitan secara bertulis.

12 Ulasan Dari “Bukit mewah kajang untuk dijual”

  1. jamaan berkata:

    lerr. ingat kan satu bukit tu nak jual…
    buat suspend jer lah.
    kah3x

    property kat johor x ada ka tuan?

  2. basri berkata:

    saya berminat untuk membelinya,bagaimana caranya?

  3. Hana berkata:

    I’m interest..pls call reply at my email add.
    Thanks

  4. fahmi berkata:

    nak tnya rumah ni ada lagi ker

  5. zu berkata:

    rumah ni masih ada lagi ker??

  6. jaja berkata:

    bukit mewah kat fasa 9C ke?

  7. faridah berkata:

    masih ada lg ke rumah ni.harga boleh dirunding lg ke.mcm mane proses pembayarannya

  8. c-mi berkata:

    rumah in ielah dijual. harap maklum

  9. aliza berkata:

    yer ker..ala…frustnyer…

  10. ramli berkata:

    saya ada rumah /Apartment guraded,gated, swimming pool/parking dll di Damai Mewah untuk dijual. hubungi saya di (email blocked)

  11. kellson Shim berkata:

    Bagaimana menyewakan condominium kepada syarikat ya. Lokasi Sabah, 1Sulaman, Bagus juga kalau syarikat2 spt petronas, dsb.

  12. hassan berkata:

    saya beminta aprtment bukit mewah fasa 9. Hungi saya [phone blocked] (segera)


Tinggalkan ulasan anda