Your search results

Jalan Putra Perdana 7/8 Taman Putra Perdana Puchong

Dikirim Oleh D' rumah on 09/05/2010
| 30 Ulasan
Banglo Kluster

Banglo Kluste

Alamat:
Jalan Putra Perdana 7/8, Taman Putra Perdana, 47100 Puchong, Selangor Darul Ehsan

Jenis Hartanah: Banglo kluster dua tingkat
Luas Binaan: 1,793
Harga Risab: RM154,800

Lelongan Awam Hartanah Mei 2010;
– Pembiayaan dari 5 bank tempatan disediakan pada pembida yang berjaya
– Pembiayaan sehingga 90% + 5% (GMTA/ Yuran Guaman/ Insuran)
Pendaftaran telah di TUTUP
– Deposit 10% dari harga risab
– Sebarang pendaftaran lewat tidak akan dilayan

Nota: Bakal pembeli yang berminat dengan hartanah diatas di cadangkan melawat hartanah sasaran dengan kadar segera.

30 pendapat dalam “Jalan Putra Perdana 7/8 Taman Putra Perdana Puchong

  • Raman Subramaniam
    pada 01/06/2010

    Hi,En.Mohd.Sekiranya ada rumah lelong di kawasan Puchong ,Taman Putra Prima/Putra Perdana sila beritahu saya pada email di atas,tq

    • c-mi
      pada 01/06/2010

      nanti ada lagi, kita update.

      • emma
        pada 11/03/2011

        saya nak tanya umah nie ada lagi ker…

  • halynn
    pada 16/06/2010

    Hi, En. Mohd kalo ade lelong rumah semi D satu tingkat atau 2 area bangi,semenyih,seri kembangn,cheras please inform kat i melalui email ya.thanks.

  • nini_mohamed
    pada 11/07/2010

    Hi, en mohamed pls inform me kalau ade lagi bajet arount RM200,000 below…around RM200-250k pon ok gak….tq

  • hana
    pada 23/08/2010

    salam c-mi, saya nak tumpang tanya…kalo nak beli umah lelong biasenye bank ape yg akan digunakan? boleh ke gunakan loan governement?

  • mohd dhiyauddin
    pada 09/09/2010

    salam cik. saya mencari rumah teres lelong sekitar kawasan shah alam, petaling jaya, damansara, bangsar dan kawasan2 sekitar. budget below than RM200k. sila email pada saya. Terima kasih.

  • azman
    pada 11/10/2010

    kalau ada rumahyang dilelong sekitar taman tasik prima, shah alam dan kawasan sekitar puchong ,budget below than rm200k. sila emailkan saya. tq

  • intan
    pada 29/11/2010

    yg nie still available x??

  • Zarul
    pada 17/12/2010

    Saya mencari rumah dalam budget bawah RM200,000. sila emailkan saya. tq

  • Zarul
    pada 17/12/2010

    Saya mencari rumah dalam budget bawah RM200,000 di Taman Putra Perdana, Puchong. sila emailkan saya. tq

  • umie
    pada 14/03/2011

    ENCIK, SY NAK CARI RUMAH KAWASANYA DEKAT MASJID TAMAN PUTRA PERDANA. TQ

  • umie
    pada 14/03/2011

    BUDGET DALAM 170K-190K TQ

  • farid
    pada 05/04/2011

    saya ingin mencari rumah area putra perdana jalan 7 atau jalan 8..budget dibawah 200k. harap emailkan sekiranya ada.tq

  • zariyanni
    pada 11/04/2011

    saya nak dapatkan info terkini kalau ade rumah yg nak di jual/lelong di kawasan Putra Perdana. tolong email saya info terkini ye.

  • rahayu
    pada 17/04/2011

    saya mencari rumah untuk dibeli sekitar kawasan puchong dan shah alam…budget bawah RM200,00..

  • mohamad azhan bin mohamat amin
    pada 11/05/2011

    saya nk cr rumah sekitar putra perdana. budget bwah 200K. harap boleh bantu..

  • azni
    pada 15/06/2011

    Saya mencari rumah di kawasan puchong,seri kembangan,bandar baru bangi,kajang dan bandar baru salak tinggi…budget sekitar 200-300k..

    • kamal
      pada 29/02/2012

      saya nak jual rumah putra perdana jalan 6 depan nusa putra.rumah intermediate, depan rumah jalan takde barisan rumah.so bole park byk kereta.
      20×75. 4 blilik 3 bilik air.minor reno.3 bilik air reno baru, dapur dah ade table top.

      • eya
        pada 13/03/2012

        rumah ni harga sekitar berapa.. ada lagi ker?

      • fendie
        pada 07/05/2012

        Brapa nak jual???

      • Mas
        pada 14/06/2012

        Rumah ni ada lagi ke?

        • kamal
          pada 05/09/2012

          Rumah masih ada,rm 300k.sesuai untuk yang bekerja di putrajaya/cyberjaya/KLIA.

          • zue
            pada 04/10/2012

            bila blh g tgk..

  • laili
    pada 11/11/2011

    saya mencari rumah di putra perdana baget bawah 200k. harap email kan jika ada. tq

  • syamsul
    pada 17/11/2011

    saya mencari rumah utk disewa atau beli di tmn putra perdana terutama di kluster 8 atau 7 dengan kadar segera.

  • zie
    pada 18/11/2011

    saya pun mencari rumah teres area putra perdana puchong /dengkil atau saujana putra bajet dlm 170k kebwh..klau da tlg info dekat saya..tq krena membantu

  • nad
    pada 19/04/2013

    salam..saya nak survey rumah area kepong around rm200k..do email me if there is any availability..your respond will be much appreciated..thank you

  • misz
    pada 09/06/2013

    salam.. sila contact sy jika ada rumah corner lot area puchong yang nk di jual sekitar harga 300 – 330k.. terima kasih

  • farah
    pada 12/10/2013

    salam.. saya mencari rumah teres area puchong/cheras/pj… budget bawah 200k. T.Kasih

Tinggalkan Balasan

Email anda tidak akan diterbitkan.