Your search results

Khidmat Kontraktor

Drumah Bina Sdn. Bhd. menyediakan perkhidmatan pengubahsuaian rumah, lanskap taman, komersial dan juga pembangunan hartanah. Perkhidmatan kami tidak terhad pada pengubahsuaian; Drumah Bina juga menyediakan skim usahasama dan pengambil-alihan projek yang memerlukan bantuan pengurusan dan modal.

Dengan rangkaian syarikat yang berpengalaman kami memiliki kepakaran dan teknologi bagi mengendalikan pelbagai bentuk projek pengubahsuaian hartanah, pembinaan sehinggalah perancangan dan pembangunan bandar.

Misi utama Drumah Bina adalah untuk merangsang insiprasi pada individu yang memerlukan idea terkini demi menjadikan rumah atau hartanah itu sebagai tempat yang lebih baik untuk didiami. Disini anda bakal  memperolehi pelbagai jenis subjek inspirasi seperti : perabot-perabot unik,  idea-idea baru dan klasik,  teknik pengubahsuaian bajet, berita terbaru seni bina rumah, alat pengubahsuaian, tip-tip dan pelbagai topik untuk meningkatkan nilai rumah anda dan sebagainya.

Jika anda memerlukan perkhidmatan kontraktor yang bertauliah dengan kerja berkualiti, untuk:

1. Ubahsuai rumah & hiasan dalaman
2. Pengubahsuaian Pejabat & ruang komersial
3. Kabinet dapur
4. Kerja Mengecat
6. Pagar besi
7. Perabot bina & pasang
8. Siling plaster
9. Pemasangan granit & jubin
10. Bidai (Blinds)
11. Kertas dinding (wallpaper)
12. Karpet
13. Kerja-kerja elektrikal
14. Partition
15. Kerja-kerja kaca
16. Binaan bumbung

Hubungi kami ditalian: +6 016-203 4402 (Mohd)

Dengan Kepakaran yang dimiliki kami berbesar hati untuk menyediakan perkhidmatan profesional dengan kemahiran cemerlang dan berkualiti pada anda. Pengubahsuaian rumah anda dengan perkhidmatan kami mampu memastikan ketenangan fikiran, daripada tempoh awal projek sehinggalah tempoh siap pembinaan yang dijamin kualitinya.

Jika anda mempunyai sebarang rancangan untuk pengubahsuaian dan memerlukan kepakaran kontraktor dari kelas F sehinggalah kelas A yang bertauliah berbincanglah dengan kami melalui talian +6 016. 203. 4402 (Mohd) atau isi borang dibawah ini dan kami akan menghubungi anda dengan kadar segera.

Terima Kasih,

Renovation Contractor

Sila letakkan mesej anda:

Kedai Konsep

Kedai Konsep – Subang Jaya

Pembinaan Rumah Bunglo

Pembinaan Rumah Bunglo – SS7 Petaling Jaya

Lanskap & Taman

Lanskap & Taman – Wangsa Maju

Reka Bentuk Moden

Rumah Banglo Moden – Bukit Antarabangsa

Ubahsuai Cafe - Phileo Damasara One

Ubahsuai Cafe – Phileo Damasara One

Wood Works - Alam Damai Cheras

Wood Works – Alam Damai Cheras

Project Development Consultancy - Kajang

Project Development Consultancy – Kajang