Laman indah, Abadi Rumah 2-tingkat di Bandar Seri Putra, bangi

Laman Indah (22x75)

Laman Indah (22x75)

Laman Indah terletak di Bandar Seri Putra, Bangi. Laman Indah satu lagi projek hartanah terbaru dari Umland yang menawarkan kediaman berkualiti didalam bandar moden yang berukuran 898 ekar dan bersebelahan dengan Lebuhraya KL-Seremban.

Bandar Seri Putra memiliki laluan terus melalui persimpangan Putra-Mahkota dan direkabentuk untuk sebuah komuniti yang terbina daripada penduduk dan perniagaan-perniagaan yang progresif. Pelbagai kemudahan terdapat disini termasuk pejabat pos, balai polis dan stesen minyak. Sekolah-sekolah rendah, menengah dan agama pula sedang dibina pada masa ini.

Perumahan di Laman Indah menjanjikan kehidupan rumah tangga yang muhibah dan ketenangan hati dan jiwa. Di perumahan pegangan bebas ini, kepulangan anda akan disambut dengan ayunan bayu lembut dan rimbun segar setiap hari…

Jenis Hartanah: Teres 2-Tingkat
Status Tanah: Kediaman
Pegangan: Pegangan Bebas
Luas Kawasan: 22′ X 75
Binaan: 1,861 – 1,948 K.p.s
Bil. Bilik Tidur: 4
Bil. Bilik Air: 3
Jumlah Unit/Lot: 56
Diskaun Bumi: 7%
Tarikh Siap: May 2011 (Dijangka)
Jenis Reka Bentuk: Laman Indah – Abadi

Dekorasi Dalaman - Rumah Jenis Abadi, Keluasan: 22x75

Dekorasi Dalaman - Rumah Jenis Abadi, Keluasan: 22x75

Seni reka laman berestetika yang indah untuk memenuhi keperluan rumah moden.

* Ruang tamu, makan dan keluarga yang praktikal

* Hasil akhiran yang kemas dan berkualiti

* Ruang tempat letak kereta yang luas untuk 2 buah kereta bersebelahan

Laman Indah dilengkapi engan fasiliti lengkap seperti;

  • Taman rekreasi
  • Balai Polis
  • Pejabat Pos
  • Stesen Minyak
  • Restoran
  • Farmasi
  • Klinik
  • Pusat Kesihatan Bandar Seri Putra(Didalam Pembinaan)
  • Kedai serbanika
  • Sekolah Rendah/ Menengah & Agama

Pemaju
Bangi Heights Development Sdn Bhd (236433-V)
34, Jln Seri Putra 1/2, Bandar Seri Putra , Bangi 43000 Selangor
http://www.umland.com.my


100% TELAH HABIS DIJUAL

Lantai Bawah Unit tengah - Abadi

Lantai Bawah Unit tengah - Abadi

Lantai Atas Unit tengah - Abadi

Lantai Atas Unit tengah - Abadi

Lantai bawah unit tepi - Abadi

Lantai bawah unit tepi - Abadi

Lantai bawah unit tepi - Abadi

Lantai atas unit tepi - Abadi

Sokong Kami! (Klik Iklan Di Bawah)

HTML tutorial
Rab, Apr 23, 2014 1:05:00 AM, Continue reading at the source
Rab, Apr 23, 2014 12:58:00 AM, Continue reading at the source
Sel, Apr 22, 2014 4:04:00 AM, Continue reading at the source
Sel, Apr 22, 2014 12:56:00 AM, Continue reading at the source
Sel, Apr 22, 2014 12:50:00 AM, Continue reading at the source

Artikel berkaitan dari topik menarik ini:

Dikirim Oleh on Jun 18th, 2009 dan difailkan dibawah Berita Harta, Projek Hartanah Terbaru. Anda boleh mengikuti sebarang respons bagi entri ini melalui suapan RSS 2.0. Anda boleh meninggalkan respons, atau menjejak balik daripada tapak web anda. HakCipta terpelihara © 2009 - 2011 Drumah Homely Publication Sdn. Bhd.. Semua bahan berbentuk artikel dan gambar tidak dibenarkan untuk disalin, dicetak, diubahsuai, diterbitkan semula tanpa mendapat persetujuan Syarikat Penerbitan secara bertulis.

70 Ulasan Dari “Laman indah, Abadi Rumah 2-tingkat di Bandar Seri Putra, bangi”

  1. ema berkata:

    santek2 umah kat sini…

      (Petikan dari)  (Balas)

  2. rossa berkata:

    i dah pegi site laman indah. enviroment mmg sesuaaaiii…
    suke sgt. tp corner lot dah abis. manage to book another unit.
    thanks.

      (Petikan dari)  (Balas)

  3. adi_putra berkata:

    sy br nak pg hari ni, dah call en helmi. appoitment tengah hari ni.

      (Petikan dari)  (Balas)

  4. najib_kaya berkata:

    minat design rumah showroom laman indah tu. x nak jual ke?

      (Petikan dari)  (Balas)

  5. hussie berkata:

    masih ada lg ke rumah ni? saya berminat

      (Petikan dari)  (Balas)

  6. siti farah berkata:

    i dah daftar nama please contact me asap

      (Petikan dari)  (Balas)

  7. mohdali berkata:

    bandar seri putra kat mane ha?

      (Petikan dari)  (Balas)

  8. iema berkata:

    Salam ramadhan.
    saya nak tanya kenapa kawasan putra mahkota antara bukit mahkota, bandar seri putra dan putera impian harga rumahnya berbeza?

    macam mane boleh jadi macam tu? sedangkan dalam kawasan yang sama.

      (Petikan dari)  (Balas)

  9. amat berkata:

    kalau ada next projek bg tahulah kat kita

      (Petikan dari)  (Balas)

  10. Atika berkata:

    Alhamdullillah, akhirnya, dpt beli lot corner 26×70. Itu pun setelah queue lama.
    tkasih pada sales manager, Zarina. Pada pembeli rumah laman indah, apa kata kita mula create network. Boleh update progress!.Bye.

      (Petikan dari)  (Balas)

  11. nonis berkata:

    i ada beli rumah phase A anjung suasana. memang cantik. ada sape2 beli kat situ tak? boleh jadi jiran…

      (Petikan dari)  (Balas)

  12. linda berkata:

    salam..
    ada lagi ker rumah kt sini? berminat sangat nk beli terutama laman indah ceria..nk tau berapa harga untuk bumiputra..

      (Petikan dari)  (Balas)

    • c-mi berkata:

      sekarang harga 348K, lepas diskaun 7% 323K.

        (Petikan dari)  (Balas)

      • linda berkata:

        semalam call umland n dia kata untuk laman indah ceria harganya rm357k…rasa2nya berbaloi tak beli? kawasan tu ok tak sebab saya kat australia so tak leh nak tgk tempat tu kat maner…apa pendapat bro c-mi?sebenarnya saya nak cara rumah semi-d dan bajet dalam rm370k kebawah dan dekat ngan UPM..

        thanks kerana membantu.

          (Petikan dari)  (Balas)

        • c-mi berkata:

          kalau u nak cari tanah freehold bandar seri putra mmg tempat yg ideal. tp kalau u x kisah dgn pegangan leasehold bandar baru bangi yg paling dekat dgn UPM.

          Untuk rumah SemiD kalau kat bandar baru bangi projek OSK tanah leasehold RM700K. Tp dekat bandar seri putra semiD hanya RM615K pegangan freehold.

          harap dapat membantu…

            (Petikan dari)  (Balas)

        • Atika berkata:

          since u kat Australia, susah utk u lihat sendiri. well its all depends on yr preference. location agak jauh about 40km from KL City and 40km to Shah Alam. Kira kalau nak pergi balik kerja memang agak jauh. Tapi susah nak nak cari rumah area KL lagi dgn harga macam nie. (+land & besar). Maybe u can cari kat Alam Sari, Bangi-developer Island Peninsular(IP). Near tu UKM. Ada semi-d dan juga double storey terrance baru launching. Harap dpt membantu.

            (Petikan dari)  (Balas)

    • ainie berkata:

      linda,u dah blk msia dan dah beli umah ke? I ada nak jual rmh corner lot,2 storey.

        (Petikan dari)  (Balas)

  13. melor berkata:

    dah habis ke semua rumah kat situ?

      (Petikan dari)  (Balas)

  14. Atika berkata:

    Saya nak jual rumah corner Laman Indah ceri 26×70, masih dlm construction. Jangka siap Jun 2011.

      (Petikan dari)  (Balas)

  15. Anjas berkata:

    Berapa agak-agak harga tersebut?

      (Petikan dari)  (Balas)

  16. siti berkata:

    salam..ada ke lagi jual budget rm200K kat area ni?tq

      (Petikan dari)  (Balas)

  17. intan berkata:

    cantik rumah nie, kalau ada lagi, sila bg tau yer.. b

      (Petikan dari)  (Balas)

  18. Gomathy berkata:

    Kalau ada seller nak jual urgent rumah double storey, I nak.
    contact nombor 012xxxxxxx

      (Petikan dari)  (Balas)

    • Atika berkata:

      i cuba jugak nak sell my corner lot
      laman indah abadi 26×70. end this year siap. pls contact me at

      ok. try this
      atika.ramli

      alias cimb . com hehehe

        (Petikan dari)  (Balas)

      • rabie berkata:

        slam.. cik atika.. saya berminat nak tahu lebih lanjut tentang corner lot yang cik nak jual tu.. boleh tak email kat saya di rabie172 alias [link blocked].. berapa price agaknya ye..

          (Petikan dari)  (Balas)

  19. arfah md yunos berkata:

    salam atika, saya rfa, nak tanya sikit la macamana keadaan di tempat ni? I tak berapa tau sbb kat muar.Plan nak beli umah tp tengah cari tempat yang sesuai. Husband keja kat Sunway. Stesyen Komuter senag tak dan persekolahan anak-anak serta sekolah menengah ok ke tak. tq. Budget umah dlm 300k . kalu dpt corner sbb anak ramai. ada ke

      (Petikan dari)  (Balas)

  20. ika hatika berkata:

    hi.. ada lagi rumah terrace nk dijual kt area situ.. kalau ada, bgtau cepat yer… tq

      (Petikan dari)  (Balas)

  21. ika hatika berkata:

    saya mencari rumah terrace yg berharga RM200k ke bawah.. jika ada, plz contact me ASAP… terutama rumah di kawasan bdr sri putra.. rumah di kawasan tu dh sold out kan. yg tinggal cuma semi d and bungalow jer… tq

      (Petikan dari)  (Balas)

  22. faizal berkata:

    Nak tanya pasal hartanah untuk area kundang. Saya tertarik dengan Laguna Biru Apt. Adakah berbaloi jika saya membeli rumah di kawasan ini?
    Saya inginkan pandangan tuan / kawan2 tentang kawasan ini. Tujuan untuk duduk sendiri atau untuk pelaburan..

    Tolong ya minta pandangan. TQ

      (Petikan dari)  (Balas)

  23. sharina berkata:

    berkenan betul ngan laman indah nie..xde org nak jual ker

      (Petikan dari)  (Balas)

  24. Irma Dewita berkata:

    salam.. ade lagi tak rumah terrace yang macam tu lagi kat area situ jugak? kalau ade cepat2 la bagitahu ye… tq.. saye berminat

      (Petikan dari)  (Balas)

  25. Irma Dewita berkata:

    ade lagi ke rumah macam ni lagi umland buat?.kalau ade cepat2 inform kat saye ye.. saya sangat berminat hendak membelinya…. kalau boleh area Bandar Sei Putra ni jugakla ya…!!!! cepat-cepat inform pada saya tq!

      (Petikan dari)  (Balas)

  26. Irma Dewita berkata:

    ade lagi ke rumah macam ni lagi umland buat?.kalau ade cepat2 inform kat saye ye.. saya sangat berminat hendak membelinya…. kalau boleh area Bandar Seri Putra ni jugakla ya…!!!! cepat-cepat inform pada saya tq!

      (Petikan dari)  (Balas)

  27. aiman irfan bin baharudin berkata:

    kalau ada rezeki kita gi lah kat sana

      (Petikan dari)  (Balas)

  28. Azua berkata:

    Masih ade kosong lagi x umh dkt kwsn nie.sy tgh xr umh skg?email me if ade kekosongan

      (Petikan dari)  (Balas)

  29. noor berkata:

    saya mencari rumah corner lot. kalau ada sila bagitau saya tq

      (Petikan dari)  (Balas)

  30. anuar106 berkata:

    hi…
    saya ada 3 unit rumah teres 2 tingkat untuk dijual.
    taman puchong utama
    unit baru.
    freehold.
    20×70′
    unit terhad…
    CF ready..
    berdekatan kemudahan asas dan pusat perniagaan.
    putrajaya-15km
    pasaraya tesco-4km
    pasaraya giant-3km
    sekolah-ada 3 buah
    klinik kesihatan puchong-0.5km
    balai polis-1km
    dan banyak lagi kemudahan2 lain..

    Harga terendah di pasaran..
    RM300K (can nego lagi.)

    TAWARAN KHAS KEPADA SESIAPA YANG SEDANG MENCARI KEDIAMAN UNTUK DI DUDUKI SAHAJA!!!
    berminat??
    hubungi – r[email blocked]

      (Petikan dari)  (Balas)

  31. marlinah mokhtar berkata:

    salam saye nk jual rumah di melaka 22×70 klu brmint call saye ok [phone blocked] rumh 2 thn 2008

      (Petikan dari)  (Balas)

  32. wrozel berkata:

    pliz ada lg xrumah sekitar selangor yang bawah 200k?

      (Petikan dari)  (Balas)


Tinggalkan ulasan anda

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud