Your search results

Pemohon Rumah Kos Rendah Di Selangor Boleh Semak Permohonan Julai Ini

Dikirim Oleh D' rumah on 03/06/2010
| 110 Komen

Gambar Hiasan

Gambar Hiasan

Mereka yang memohon untuk membeli rumah kos rendah di Selangor boleh menyemak status permohonan mereka Julai ini.

Pengerusi Jawatankuasa Tetap Perumahan, Pengurusan Bangunan Dan Setinggan Negeri Iskandar Abdul Samad berkata senarai nama mereka yang layak membeli rumah kos rendah di Selangor akan dipaparkan di laman web Lembaga Perumahan dan Hartanah Selangor di http://lphs.selangor.gov.my.

Pemohon juga boleh membuat semakan melalui pihak berkuasa tempatan masing-masing mengikut kawasan perumahan yang dipohon, katanya kepada pemberita selepas mesyuarat mingguan Exco kerajaan negeri di sini.

Seramai 28,000 pemohon menghantar permohonan untuk membeli rumah kos rendah di Selangor.

– BERNAMA

110 pendapat dalam “Pemohon Rumah Kos Rendah Di Selangor Boleh Semak Permohonan Julai Ini

  • asnita bt nordin
    pada 29/03/2011

    sy mnat sngt rumah pertamaku,lyak ke sy beli rumah 2

  • andy musliady bin mattahija
    pada 05/04/2011

    saya nak beli rumah kos rendah di klang

    • wan
      pada 01/06/2011

      ada diparkland sedang dibuka utk jualan

      • SYAM
        pada 21/07/2011

        Dah reg. untuk rumah kos rendah. Kalu nak beli umah kos rendah di parkland kena melalui LPHS atau boleh terus hubungi pemaju?

        • yazid
          pada 04/10/2011

          mcmana nah register kat lphs…buat buat online ker…

          nak cari umah kat puchong prima klu ada

          • ida
            pada 26/06/2012

            saya nk jual aparment d puchong prima. berminat tak?

          • im
            pada 18/07/2012

            sy ade rumah kos rendah di puchong perdana harga 62k

          • im
            pada 18/07/2012

            sila email sy jika berminat

  • LEEZ
    pada 02/06/2011

    saya nk beli rumah kos rendah di p.jaya or shah alam, ada x?

  • Thiviya
    pada 03/06/2011

    saya nak beli rumah dalam harga RM*** *** di tempat kota damansara atau mah sing subang.

    • Lokman
      pada 22/04/2012

      ##Rumah kos rendah utk dijual##

      BLOK 1, JALAN MATAHARI U5/117, SEKSYEN U5,
      BANDAR PINGGIRAN SUBANG, 40150 SHAH ALAM,
      SELANGOR DARUL EHSAN
      (Tkt 8)

      Contact : Lokman Zainal
      Phone no: [phone blocked]

      5 minit ke Econsafe Subang
      15 minit ke 1Utama, Ikea, Curve, Tesco
      15 minit ke Giant Shah Alam
      10 minit ke Subang Teminal Airport
      10 minit ke Lebuhraya Guthrie

      1Km ke Subang2, Kg. Melayu Subang, Subang Perdana, Kg.
      Melayu Subang Tambahan & Taman Perindustrian

      Harga: 6x,xxx

      Urusan Pinjaman Bank dan Peguam akan diuruskan

      • zie
        pada 19/07/2012

        masih ada lagi ke umah utk dijual tu….

  • suzana
    pada 21/06/2011

    sy nk bli rumah diarea hulu langat…….kos rendah nyer….ader x?

    • pada 18/10/2011

      slm cik suzana sy amy berkerja di sebuah syrikat govermnt…cik bermnt tuk mnbeli rumah…..sila hbgi sy tuk berbincng 0126155148.

  • aen
    pada 22/06/2011

    saya berminat sangat nak beli rumah pertamaku di shah alam.

    • Lokman
      pada 22/04/2012

      ##Rumah kos rendah utk dijual##

      BLOK 1, JALAN MATAHARI U5/117, SEKSYEN U5,
      BANDAR PINGGIRAN SUBANG, 40150 SHAH ALAM,
      SELANGOR DARUL EHSAN
      (Tkt 8)

      Contact : Lokman Zainal
      Phone no: [phone blocked]

      5 minit ke Econsafe Subang
      15 minit ke 1Utama, Ikea, Curve, Tesco
      15 minit ke Giant Shah Alam
      10 minit ke Subang Teminal Airport
      10 minit ke Lebuhraya Guthrie

      1Km ke Subang2, Kg. Melayu Subang, Subang Perdana, Kg.
      Melayu Subang Tambahan & Taman Perindustrian

      Urusan Pinjaman Bank dan Peguam akan diuruskan

      • lluncaikota
        pada 04/07/2012

        Bg phone number…

      • nurul
        pada 02/10/2012

        still adr lg ke

  • LIZA
    pada 23/06/2011

    mcmmane saya hendak memohan rumah kos rendah dan dimane saya hendak mengambil borang

    • sesalak
      pada 23/07/2011

      pertama gaji rm2k kebawah..layak
      borang di majlis SUK negeri masing2

      • pada 29/07/2012

        salam
        kalau gaji dahulu 1.2k apply
        then lulus tapi gaji sekarang dah 6k
        adakah application kena reject?

  • Normah Binti Abd Rahman
    pada 29/07/2011

    Bagaimana hendak memohon rumah kos rendah? dimanakah lokasinya?

  • pada 10/08/2011

    saya nak beli rumah kos redah area bolakong.ada tak kawasan perumahan baru di balakong.

    • asyraf
      pada 23/10/2011

      rumah kos rendah PKNS untuk dijual.alamat 7-3-14,Gugusan Tanjung Kota Damansara.bertentangan sekolah rendah.dapur renovate.harga RM70k.berminat [phone blocked] Asyraf

      • Hafiz
        pada 27/01/2012

        saya berminat…email me k

      • radzlan
        pada 18/04/2013

        saya pun berminat…ada lg ke rumah ni ashraf…email saya juga

      • norhisyam
        pada 13/09/2013

        tolong emel kan lebih detail tuk tindakan lanjut.. ASAP..

      • eira
        pada 25/09/2013

        asyraf,

        Masih ada lg ke rumah ni..sy minat la…

  • azizah binti mat jusoh
    pada 09/09/2011

    saya nak beli rumah kos rendah area puchong…gaji bawah 2k..dimana lokasi dan borang??

    • irwan
      pada 26/09/2012

      nak cari rumah area pj rumah kos rendah

  • fadzwan ramli
    pada 14/09/2011

    mcm mane sy nak tau ade pemaju tengah wat rumah kos rendah area sungai buloh selangor or kota damansara?

    puas sy cari…kalau ada info boleh bg tau…..tq..

    • asyraf
      pada 21/10/2011

      saya Asyaf.ingin menjual rumah saya di Kota Damansara dgn harga RM70k.tingkat 3,Tanjung 7, Sek 6.dapur renovate.first come first serve basis.[phone blocked]

      • pada 22/10/2011

        asyraf awak boleh tak bagi alamat rumah awk yang hendak djual..kalau boleh email saya

        • asyraf
          pada 23/10/2011

          kota dsara sek 6 Tanjung 7 no 14 tkt 3

        • asyraf
          pada 23/10/2011

          tkt3 no14tanjung 7kdsara

  • Mimi
    pada 02/11/2011

    Salam, sy ingin mencari rumah rumah dikawasan Apartment Taman Putra Perdana Puchong, iaitu, Kiambang.bolehkah sy dapatkan detail.

    • Linda
      pada 21/05/2013

      Saya nak jual rumah bahagian tengah amansari rahman putra harga dalam 265k kalau huda berminat boleh deal lebih lanjut

  • huda
    pada 14/11/2011

    saya berminat nak beli rumah teres 1 tngkat di taman amansari rahman putra tetapi tiada sebarang iklan & maklumat. ada sesiapa yg tahu?

    • amansari
      pada 28/11/2011

      Rumah amansari bukan rumah kos rendah. Ramai yg bertanya untuk dijual tapi dimaklumkan bahawa tiada yang ingin jual. Kalau ada, i akn maklumkan. Persekitaran yg eksklusif dan hak pegangan bebas menjadi sbb ramai yg tak mau jual. Utk makluman, harga unit tengah Amansari sekarang RM250K.

    • amansari2
      pada 08/12/2011

      mana saudara/i amansari dpt info value 250k tu ye?

      • amansari
        pada 22/12/2011

        Salam. Sy adalah seorang daripada penghuni Amansari Rahman Putra. Sejak sy pindah, amat kerap bebrapa orang berhenti depan rumah bertanya jika ada rumah utk dijual dan harga yg mereka sanggup bayar adalah 250k rumah tengah. Tapi, apa yg sy tahu tak ada yg nak jual kerana lokasi dan amenities BRP itu sendiri. Sekarang susah nak dapat rumah teres setingkat yg baru di area Lembah Kelang. Kebanyakannya rumah 2 tingkat. Sdra/i ni Amansari Residence juga ker? Jom kita buat persatuan penduduk Amansari. Salam perkenalan dan Selamat hidup berjiran yer..Terima kasih.

        • Hairi
          pada 29/12/2011

          Saya pun beli rumah kat Amansari tapi masih tak duduk lagi. Rasanya nak sewakan ajer. Betul ke sewa kat area situ dalam 1K?

          • amansari
            pada 05/01/2012

            Salam sdra, marilah memeriahkan Amansari..kebanyakan dah masuk pindah dan tinggal 15 rumah lagi belum diduduki. Ramai datang tanya sama ada yg rasa nak jual. Mereka offer 250K rumah tengah. Tapi mmg tak ada yg nak jual. Yer, betul sewa rumah Amansari adalah dalam 1K kerana tuan rumah pun kena bayar 1K juga kepada pihak bank. Kalau dapat kurangpun dalam 900rgt. Tkasih.

    • Linda
      pada 21/05/2013

      huda:
      saya berminat nak beli rumah teres 1 tngkat di taman amansari rahman putra tetapi tiada sebarang iklan & maklumat. ada sesiapa yg tahu?

      huda,

      huda:
      saya berminat nak beli rumah teres 1 tngkat di taman amansari rahman putra tetapi tiada sebarang iklan & maklumat. ada sesiapa yg tahu?

      saya berminat nak menjual rumah yang seperti awak nak dibahagian tengah dalam harga 265k kalau berminat kita deal lebih lanjut

      • eira
        pada 25/09/2013

        Masih ada lg ke rumah ni…

      • eira
        pada 25/09/2013

        Linda: huda,

        saya berminat nak menjual rumah yang seperti awak nak dibahagian tengah dalam harga 265k kalau berminat kita deal lebih lanjut

        Boleh bg no contact x …

        • eira
          pada 25/09/2013

          Boleh bg no handphon boleh sy call sy minat la dgn rumah ni,.please….

  • nasha
    pada 29/11/2011

    saya nak beli rumah kos rendah teres setingkat area hulu langat….sesiapa ader maklumat boleh la contact saya di (phone blocked) thanks

  • khaira
    pada 07/12/2011

    wow!cepat betul value rumah kat taman amansari tu naik ya..

  • khaira
    pada 07/12/2011

    wow!cpt btul value rumah taman amansari rahman putra tu naik ye..

  • pada 18/12/2011

    salam saya hendak membeli rumah di pkns bandar datok sulaiman kalau boleh nak tingkat bawah

  • nisha
    pada 20/12/2011

    hai i minat sangat nak bli rumah kos rendah.blh x i dpt?

  • anita
    pada 23/01/2012

    hai i minat sangat nak bli rumah kos rendah. Macam mner cara nyer… Nak dapat kan borang pemohonan…. Kalau ader rumah kos rendah dekat area puchong, ampang, ulu klang ker…. Rasa2 ader x rumah kos rendah tmpt yg saya nak….

  • haslina
    pada 04/02/2012

    sayapun berminat nak beli rumah kos rendah ni….tp dekat mana nk dptkn borang permohonan tu….

    • muqrirosli
      pada 30/05/2012

      saya nak beli rumah kos rendah area selangor….tp kt ne nk mnta borg?alau bleh sya nk kdar sgera….birthday untk my mom….

      • ida
        pada 26/06/2012

        Pemohon mesti memenuhi prasyarat di atas dan mengisi borang RKR (SPP01) yang boleh didapati di kaunter Lembaga Perumahan & Hartanah Selangor atau di mana-mana Pejabat Tanah/Daerah di Selangor dengan harga RM2.00 sahaja.

        Syarat permohonan Rumah Kos Rendah Di Ngeri Selangor adalah seperti berikut :-

        Warganegara Malaysia
        Berumur 18 tahun ke atas
        Bermastautin/ bekerja di Negeri Selangor
        Satu keluarga satu permohonan sahaja
        Pemohon atau suami/ isteri pemohon belum memiliki rumah sama ada melalui projek kerajaan atau swasta; dan
        Pendapatan bulanan seisi rumah (berkahwin/bujang) tidak melebihi RM2,500.00 sebulan.

        • mariastella
          pada 30/07/2012

          macam mana saya mahu memohon rumah kos rendah,saya memerlukan rumah kerana saya masih tidak mempunyai rumah sendiri.

  • pada 28/02/2012

    saya pun berminat nak beli rumah kos rendah ini.. tapi dekat mana nk dapatkan borong permohonan itu.

  • iza daydekz
    pada 02/03/2012

    salam,saya ada isi borang rumah kos rendah.
    kod projek:19023
    nama projek:taman damai utama
    pemaju:medan damai sdn bhd
    lokasi:petaling

    tapi gaji saya basic rendah bawah rm1000
    suami saya basic rrm2500

    tapi saya nak sangat mohon rumah tue disebabkan saya bekerja di area ctu.
    layak ke saya memohin???
    rumah tue sya nak atas nama sendiri..

  • sai vickie
    pada 10/03/2012

    i nak beli rumah kos rendah kat shah alam .mcm mana nak dapatkan borang.

  • pada 13/03/2012

    salam semua

    sila2 lah.

  • nurul
    pada 20/03/2012

    saya berhasrat dan berminat untuk membeli rumah kos rendah di area kuala lumpur, kalau ada nak di area wangsa maju, setapak, jalan hulu kelang atau yang berhampiran. ada tak peruntukan untuk ibu tunggal yang pendapatan kurang dari rm2000.00?

  • premi
    pada 23/03/2012

    saya berminat nak belu rumah kos rendah, gaji kurang dari RM2K, tengah mencari rumah di ampang. kat mana saya boleh saya dapatkan borang atau office berkenaan untuk dapatkan maklumat beli rumah.

  • zamiza zainlysha
    pada 28/03/2012

    sy ade tngok projek at sri buloh,sungai buloh sedang d’jalnkn…bagaimana nak mohon rumah tu yea…

  • hairiawati
    pada 07/04/2012

    saya tinggal kat shah alam nk cr umah kos rendah kt area yg terdekat seperti di klang n shah alam.mcm mane yer?

  • pada 18/05/2012

    SAYA NAK BELI RUMAH KOS RENDAH DI MERU KALAU ADA. SAYA NAK KALAU ADA…

  • pada 18/05/2012

    SAYA BASIC GAJI RM 1000 JE. MACAM MANE.. BOLEH DAPAT TAK????

  • siti aishah
    pada 21/05/2012

    sy nak tau ade pemaju tengah wat rumah kos rendah area sungai buloh selangor or kota damansara?

  • siti aishah
    pada 21/05/2012

    mcm mane sy nak tau masih ada lg rumah kos rendah area sungai buloh selangor,kota damansara,kepong atau sri gombak?

  • Maslinah binti Termudi
    pada 11/06/2012

    Salam sejahtera
    1.Saya ada membuat permohonan rumah kos rendah (Kajang ) Daerah Hulu Langat di Pejabat Tanah pada November 2010 dan saya sudah beberapa kali membuat panggilan telefon LPHS mengenai kelulusan permohonan tetapi belum ada jawaban sehinggalah saya berpindah ke rumah sewa yang lain. Sehingga ke hari ini saya masih menunggu jawaban permohonan ini.

    2. Saya juga pernah memohon pertukaran jenis rumah daripada pangsapuri ke rumah teres kos rendah tetapi dimaklumkan bahawa belum ada projek rumah teres kos rendah di Kajang jadi saya cuba tukar ke Cheras pula tetapi belum ada jawaban.

    3. Saya memohon kelulusan dipercepatkan kerana saya dan keluarga terpaksa menyewa pangsapuri disebabkan ketiadaan rumah sendiri dan bilangan anak-anak yang bersekolah juga bertambah 3 orang. Kos bulanan yang meningkat dan sekarang (2012) suami berpendapatan kurang RM2000 sebulan.

    4. Harap permohonan diluluskan secepatnya untuk mengelakkan kos yang kami kurang mampu untuk melunaskannya.

  • Rahmat
    pada 17/06/2012

    Salam. agak2 ada dapat tak rumah teres kos rendah, bajet 40k (lebih sikit takpa). Area Kajang, bangi, semenyih. Terimakasih.
    ilonte[at]yahoo[dot]com

  • ida
    pada 21/06/2012

    saya n suami pendapatan sbulan rm 3000 kbawah…suami saya bkerja sdiri…ingin bbeli rmah kos rendah di skitar bangi,smenyeh,seremban…

    • ida
      pada 21/06/2012

      rumah epapmem usia rmah 10 tahun…nak jual 85 ribu…dia mintak saya sdiakan diposit 25 ribu…saya mmg x tau selok belok mbeli rumah..mtak tlong klu ada yg tau…

  • amri
    pada 25/06/2012

    saya nak cari rumah kos rendah,.area selangor, pls pm me, mn tempat yang best utk didiami.tq.

  • amri
    pada 25/06/2012

    nak beli rumah kos rendah,..kat mn tempat yang dah siap n boleh diduduki,..pm me area selangor

  • premi
    pada 26/06/2012

    saya nak beli rumah kos rendah area ampang,selangor….tp kt ne nk mnta borg?alau bleh sya nk sgera….

  • pian
    pada 02/07/2012

    sy berpendapatan 2K kebawah.masih bujang.cmnr n layak x sy nak cr rumah area Kinrara atau Puchong.cmnr ye sy nk mohon..

  • Maslinah binti Termudi
    pada 03/07/2012

    Saya sudah mendaftar untuk beli rumah kos rendah Selangor Hulu Langat (Kajang) pada 02/2011. Saya mahu kepastian samada saya boleh dapat rumah teres kos rendah di kawasan yang saya pohon?
    Saya memohon kelulusan pemohonan saya dipercepatkan kerana kami benar-benar memerlukan rumah sendiri kerana sekarang kami terpaksa menyewa rumah dengan kos yang lebih tinggi.

    Terimakasih

  • omar
    pada 08/07/2012

    Saya sudah memohon rumah kos rendah area kajang tapi smp sekarang belum ada jawapan….bila hubungi LHPS,staff LHPS mengatakan permohonan layak diproses tetapi butiran tidak lengkap dan meminta agar menghubungi pejabat daerah di mana saya menghantar borang permohonan tersebut.Bila pejabat daerah berkenaan dihubungi,mereka mengatakan butiran semua lengkap. Ini membuatkan saya keliru dan kecewa kerana tidak tahu status permohonan saya sampai sekarang.Diharap ada jalan penyelesaiannya kerana saya telah berkeluarga dan amat mengharapkan rumah kos rendah seperti yang dipohon.

  • hatini
    pada 14/07/2012

    ingin memiliki rumah sendiri…sya anak jati selangor…arap impian tercapai

  • Maslinah binti Termudi
    pada 18/07/2012

    Saya ada menghantar email ke LPHS mengenai permohonan rumah kos rendah. Minta tolong semak email yg dikirim. TK

  • huzaimi
    pada 08/08/2012

    nak cari rumah area klang,meru atau rantau panjang.ada info bg tau. anggaran 170k ke bawah

  • hafiz
    pada 29/08/2012

    saya nak cari rumah apartment kos rendah kosong,dalam 400-500 buah rumah,pemaju dialu alu kan,harga dalam 450-500 myr diperlukan segera,contact me at (email blocked)(hafiz)

  • nurul
    pada 04/09/2012

    nak tanya kalo bujang boleh apply x untuk kos rendah ni..

  • irwan
    pada 26/09/2012

    ada tak rumah flat or apartment harga bawah 90000

  • pada 07/10/2012

    mencari rumah untuk di beli…………xksh klau mahal cikit pun,janji ianya ade value nya yg sendiri…

  • asman
    pada 13/10/2012

    sy tgh mencari umh harga 80k ke bwh area puchong perdana,permai,prima..and yg berdekatan dgnnye… nk still puchong…ada sape2 blh tlg..

  • bahrin
    pada 22/10/2012

    assalammualaikum
    saya ingin membeli rumah pertama…klu dapat area shah alam jer, gaji baru bwh 2k.mcmana nak mohon

  • nadia
    pada 22/10/2012

    saya nk beli rumah kos rndah di parkland…gaji rm2900…pemaju ckp total bwh rm3500 …bole ke dpt beli?

  • Misha
    pada 21/12/2012

    mohon sesiapa tahu ada rumah untuk dijual sekitar puchong /shah alam dan klang

  • sabikhin
    pada 30/12/2012

    saya nak tanya .
    adakah kita masih boleh menyemak status permohonan ppr .
    sebab saya dah lama register .
    tapi dia kata tunggu surat , tapi sampai sekaranf masih tak sampai lagi .
    kalau boleh saya nak tahu adakah saya layak atau tidak layak .
    sila jawab ye admin .

    terima kasih

  • pada 06/02/2013

    saya memohon tapi sampai sekarang tiada jawapan dari pihak suk.tarikh pohon 2012.agak-agak dapat tak.saya penyewa tetap dari tahun 1998 hingga 2013.sampai bila saya hendak menyewa,setiap tahun sewa naik.umur makin lama makin naik,anak makin membesar.saya merayu kepada yang berkenaan.agar pemohonan saya untuk tahun 2013 dapat perhatian pihak suk.

  • pada 24/02/2013

    Salam.nak cari rumah kos rendah area pj ada tak?

  • noraini awang
    pada 12/05/2013

    Ass…mcm mn saya nk mohon rumah pertamaku…sy x pernh mmbl mn2 rumah lg..

  • junji
    pada 24/05/2013

    SY M.CARI RUMAH KOS RENDH DI KAWASAN BATANG KALI @ KUALA KUBU SELANGOR KLU ADA EMAIL KN SY [email blocked]

  • mohd affendi mohd arsat
    pada 17/09/2013

    saya nak bli rumah kos rendah di sebelah petronas setia alam klang…ada lagi ke kosong

    • sengkuang
      pada 26/09/2013

      lokasi stategik tu..saya pun nak..roger kalau ada

  • hamsi bin adamawi
    pada 07/11/2013

    dah pernah memohon RKR lebih dua tahun lalu tetapi belum mendapat sebarang respon dari pahak LPHS…

    • Salamiah
      pada 15/11/2013

      saya nak beli rumah kos rendah area ampang,selangor…. nk mnta borg dkt mana? kalau bleh sya nk sgera….

  • zm
    pada 26/11/2013

    ramainya nak belik rumah kos rendah…

    tapi kena ingat syarat utamanya..
    1) Bujang tak leh (kena suami isteri)
    2) Pendapatan suami dan isteri <2500…kalau kerja sendiri blh la main number..kalau makan gaji dan ada slip sah tak dapat kalau lebih 2500.
    3) tinggal di Selangor.

    dulu sy ada beli rumah lelong …pun kena syarat ni. bukan senang nak beli…lagilah tempat2 yg popular.

    • pada 18/03/2014

      zm,
      alamak ari tu isi masa bujang.. sah2 xleh la.. adoi

  • kenny
    pada 30/11/2013

    Gugusan Semarak Kota Damansara for sale RM110,000 (below Market price )
    currently tenanted RM550 permonth

    – surau nearby
    – sunway giza
    – the curve and ikano
    – segi uni college
    – tropicana medical centre
    – 5th floor
    – Non bumi unit
    – basic unit

    Fast call phone blocked kenny before grab by other.

  • Ahmad
    pada 08/02/2014

    Salam. Saya kurang arif rumah kos rendah yg macamana, & rumah mampu milik pula yg macamana ye?

  • Ahmad
    pada 08/02/2014

    Sesiapa yg tahu kalau2 masih ada rumah mampu milik @ rumah kos rendah dishah alam sila pm/whatapp sy ye..- [phone blocked]

  • eirra
    pada 17/09/2014

    Saya nk beli rumah mampu milik @ kos rendah area puchong @ shah alam… nk minta borang kat mana? Kalau boleh saya nak segera…

  • azlan
    pada 01/10/2014

    Carik umah mampu milik area sungai buloh..kalu buleh teres bajek 180k kebawah

  • azie
    pada 08/10/2014

    Salam.sy ingin mencari rumah teres mampu milik area ampang or seremban dengan harga rm100k ke bawah..tlong yer..kerja sama anda amat di hargai tq.

  • pada 11/11/2014

    Ada lagi ke rumah mampu milik ni?

  • Teoh huey peng
    pada 21/11/2014

    Saya Nak beli ru nah yang kosing mural ,Sebab ibu tunggal ,tak dapat bayaran tinggi

    • c-mi
      pada 22/11/2014

      boleh mohon melalui pkns atau pejabat SUK Selangor

Tinggalkan Balasan

Email anda tidak akan diterbitkan.

You may use these HTML tags and attributes: <strong> <em> <pre> <code> <a href="" title="">