Your search results

Perumahan Rakyat Pantai Permai

Posted by D' rumah on 27/03/2010
| 16 Komen

Alamat:
Tingkat 11, Blok E, Perumahan Rakyat Pantai Permai, No. 4, Jalan Pantai Permai, 59200 Pantai Dalam, Kuala Lumpur.

Jenis Hartanah: flat
Luas kawasan: 650 kps
Kondisi: Baik
Harga Risab: RM65,000.00

Lelongan Awam Hartanah April 2010
;
– Pembiayaan dari 5 bank tempatan disediakan pada pembida yang berjaya
– Pembiayaan sehingga 90% + 5% (GMTA/ Yuran Guaman)
Pendaftaran di TUTUP
– Sebarang pendaftaran lewat tidak akan dilayan

Nota: Pembida yang berminat untuk membida hartanah diatas di cadangkan melawat hartanah sasaran dengan kadar segera.

16 thoughts on “Perumahan Rakyat Pantai Permai

  • nor fazlina abdul rahim
    on 09/04/2011

    hubungi saya sekiranya ada apartment pantai permai untuk dijual

    • joe
      on 09/06/2011

      salam puan.

      kalo berminat ada,in my hand ada 1 unit je tinggal. blok D. hubungi sy [phone blocked]

      • mat
        on 14/06/2011

        [phone blocked] kol sAYA pantai dalam permai ria merlimau…nak rumah tkt satu dua kalo bole

      • azan
        on 02/08/2011

        ada lagi x rumah kat pantai permai..nak beli la….

      • adi
        on 04/01/2012

        Tuan, saya nak beli pantai permai kalau ada.. hubungi saya ke email [email blocked]

  • md idris
    on 06/05/2011

    Sila hubungi saya sekiranya ada apartment di pantai dalam ni untuk dijual, terima kasih.

  • nor hana mohd noor
    on 21/05/2011

    Sila hubungi saya, jikalau ada mana2 rumah yang dilelong di pantai dalam, flat atau apartment.Terima kkasih..

  • Amirina
    on 24/06/2011

    Sila hubungi saya, jikalau ada mana2 rumah yang dilelong di pantai dalam, flat atau apartment.Tk

  • on 03/07/2011

    sila hubungi saya…saya amat memerlukan dan berminat

    [phone no. blocked] secepat mungkin

  • on 13/08/2011

    nak cari ruamh flat pantai permai untuk dijual..dah lame sgt menyewa..

  • on 13/08/2011

    nak cari rumah flat pantai permai yang nak di jual..send [email blocked] [phone blocked]

  • shahiril
    on 23/11/2011

    Salam.

    Mohon email saya sekiranya terdapat lagi flat pantai permai, pantai dalam untuk dijual. Amat berminat.tq

  • amirina
    on 12/12/2011

    mintak hubungi saya jika ada rumah flat untuk dijual di pantai dalam.=[phone blocked]

  • mail
    on 15/02/2012

    sila hubungi sy,jika ade rmh flat utk dijual di kwsan pantai dalam.. Sy berminat utk membeli.. [phone blocked]

  • ana
    on 12/03/2012

    sila hubungi saya sekiranya terdapat rumah utk dijual di pantai permai.. saya amat berminat di kawasan ini dan berharap sangat utk mndptkannya…

  • misha
    on 13/10/2012

    sila hubungi saya, jika ada rumah flat untuk di jual di pantai permai..saya berminat nak beli..

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <strong> <em> <pre> <code> <a href="" title="">