Your search results

Perumahan Rakyat Pantai Permai

Dikirim Oleh D' rumah on 27/03/2010
| 16 Komen

Alamat:
Tingkat 11, Blok E, Perumahan Rakyat Pantai Permai, No. 4, Jalan Pantai Permai, 59200 Pantai Dalam, Kuala Lumpur.

Jenis Hartanah: flat
Luas kawasan: 650 kps
Kondisi: Baik
Harga Risab: RM65,000.00

Lelongan Awam Hartanah April 2010
;
– Pembiayaan dari 5 bank tempatan disediakan pada pembida yang berjaya
– Pembiayaan sehingga 90% + 5% (GMTA/ Yuran Guaman)
Pendaftaran di TUTUP
– Sebarang pendaftaran lewat tidak akan dilayan

Nota: Pembida yang berminat untuk membida hartanah diatas di cadangkan melawat hartanah sasaran dengan kadar segera.

16 pendapat dalam “Perumahan Rakyat Pantai Permai

  • nor fazlina abdul rahim
    pada 09/04/2011

    hubungi saya sekiranya ada apartment pantai permai untuk dijual

    • joe
      pada 09/06/2011

      salam puan.

      kalo berminat ada,in my hand ada 1 unit je tinggal. blok D. hubungi sy [phone blocked]

      • mat
        pada 14/06/2011

        [phone blocked] kol sAYA pantai dalam permai ria merlimau…nak rumah tkt satu dua kalo bole

      • azan
        pada 02/08/2011

        ada lagi x rumah kat pantai permai..nak beli la….

      • adi
        pada 04/01/2012

        Tuan, saya nak beli pantai permai kalau ada.. hubungi saya ke email [email blocked]

  • md idris
    pada 06/05/2011

    Sila hubungi saya sekiranya ada apartment di pantai dalam ni untuk dijual, terima kasih.

  • nor hana mohd noor
    pada 21/05/2011

    Sila hubungi saya, jikalau ada mana2 rumah yang dilelong di pantai dalam, flat atau apartment.Terima kkasih..

  • Amirina
    pada 24/06/2011

    Sila hubungi saya, jikalau ada mana2 rumah yang dilelong di pantai dalam, flat atau apartment.Tk

  • pada 03/07/2011

    sila hubungi saya…saya amat memerlukan dan berminat

    [phone no. blocked] secepat mungkin

  • pada 13/08/2011

    nak cari ruamh flat pantai permai untuk dijual..dah lame sgt menyewa..

  • pada 13/08/2011

    nak cari rumah flat pantai permai yang nak di jual..send [email blocked] [phone blocked]

  • shahiril
    pada 23/11/2011

    Salam.

    Mohon email saya sekiranya terdapat lagi flat pantai permai, pantai dalam untuk dijual. Amat berminat.tq

  • amirina
    pada 12/12/2011

    mintak hubungi saya jika ada rumah flat untuk dijual di pantai dalam.=[phone blocked]

  • mail
    pada 15/02/2012

    sila hubungi sy,jika ade rmh flat utk dijual di kwsan pantai dalam.. Sy berminat utk membeli.. [phone blocked]

  • ana
    pada 12/03/2012

    sila hubungi saya sekiranya terdapat rumah utk dijual di pantai permai.. saya amat berminat di kawasan ini dan berharap sangat utk mndptkannya…

  • misha
    pada 13/10/2012

    sila hubungi saya, jika ada rumah flat untuk di jual di pantai permai..saya berminat nak beli..

Tinggalkan Balasan

Email anda tidak akan diterbitkan.

You may use these HTML tags and attributes: <strong> <em> <pre> <code> <a href="" title="">