Your search results

Petaling Jaya, Apartment Medan Jaya

Posted by c-mi on 31/03/2009
| 63 Komen
Apartment Medan Jaya, PJ

Apartment Medan Jaya, PJ

Jenis Hartanah : Rumah Apartment Sedarhana
Jenis Pegangan : Pegangan Sementara

Maklumat Tambahan
Jenis Layout : Unit Tepi
Kondisi Rumah : Kosong
Jenis Ubahsuai : Tiada

Lokasi: Berdekatan dengan komuter tmn. dato harun. Apartment kos sedarhana.

Harga Diminta RM132,000

TELAH DIJUAL

.

63 thoughts on “Petaling Jaya, Apartment Medan Jaya

  • jamaan
    on 17/04/2009

    ada lagi rumah ni? mcm menarik jer.

    • c-mi
      on 17/04/2009

      masih ada lagi, siapa nak boleh call nombor diatas

      • putih
        on 22/04/2009

        90k tak dapat ke en?

  • Maya
    on 22/04/2009

    Walking distance to Komuter Station Taman Dato’ Harun, Berdekatan dengan sekolah, pusat kesihatan, easy access, 5 minutes to Sunway Pyramid Shopping Complex, near to PJCC… o good investment opportunity…

  • on 29/04/2009

    boleh dapat utk sewa ka?

  • on 12/05/2009

    parking susah, pagi 2 nak gi keje susah nak keluar, jam giler. dah tak payah beli ler. buang duit jer. sesak giler…. lu pk la sendiri sebelum beli…

    • sweet_lady
      on 13/05/2009

      I pun tinggal area sana, biasa jer. jalan sesak time pick hour jer. rumah kat pj ni mane ade yg x sesak? kalau x nak sesak g beli sebelah seremban sana. mmg x ade jam. tp jauh la dari KL.

      kalau org yg kerja dekat2 kl mmg sesuai.

  • am_2009
    on 15/05/2009

    rumah kat sini access road ke highway sangat dekat (federal highway & NPE), harga agak mahal

    • Cham
      on 15/05/2009

      Berapa agak2 harga market rumah kat situ?… Harga ni sekali ngan parking kot…tapi setahu saye kat tingkat atas apartment tu ade kindergarden.. dewan orang ramai..

  • ereen
    on 17/05/2009

    erm…if rumah sewa ade x..?!!nk ASAP..!!
    thanx!

    • Su
      on 05/11/2009

      Apt Taman Medan Jaya utk disewa. RM 600 sebulan. Deposit 1 mth + 1 mth sewa + deposit air letrik. Tingkat 9. Kemasukan Dec 2009.

  • ereen
    on 17/05/2009

    i really need torent a house near there..im working nestle jln tandang..need ASAP!!
    .thanx!

    • am_2009
      on 18/05/2009

      dari nestle ke tempat ni tak jauh dah,, kalau ada rumah yang nak disewa nanti i tengokan,, sekarang tinggal area mana?

    • -TuanRumah-
      on 26/05/2009

      Salam ereen,

      You masih lagi berminat nak sewa aprtmnt kat situ ke?… klu berminat bleh sms saya ditalian 017-3300xxx..tx

      • ereen
        on 29/05/2009

        yes…im still interested. brape rental per month ek? and brape bilik ada?

        • -TuanRumah-
          on 01/06/2009

          Rental per month RM700.00 termasuk parking 1 lot… tingkat 1 corner… bilik ada 3 + 2 bilik air (1 dalam master bedroom & satu kat luar)… klu berminat email saya kat az.ganu@gmail.com… bleh wat temujanji…

  • on 28/05/2009

    apartment tu mahal sgt sampai 132k, lagipun parking takde, klu nak beli baik beli mentari court baru 110k ader parking kolam renang lagi dekat KTM komuter gak, setia jaya. tp jam tetap jam klu nak pegi keje. standart la KL ni.
    tapi tak pe pelan pelan kayuh……

    • -TuanRumah-
      on 28/05/2009

      mentari court RM110k dengan parking?… aku pun nak beli klu cenggitu… 2 tahun lepas pun Market Value Mentari Court RM126K… tu 2 tahun lepas… tak termasuk parking….parking pun klu nak beli RM10k… Belacan.. klu ade lagi mentari court RM110k termasuk parking hang advertise le kat sini.. aku terus gi tengok..ahaks..

    • -TuanRumah-
      on 28/05/2009

      Untuk maklumat tambahan, harga tu termasuk parking ye… dekat ngan komuter tmn dato’ harun…klu tak nak parking willing to nego

      • shakila
        on 19/01/2012

        sy tgh mencari umah utk di sewa dlm mggu nie jgk kalo bley sy nk scpat mgkin..

      • conan
        on 23/03/2012

        Tuan Rumah,

        Kalau ada aprtmt yg nk jual area Apt. tmn medan jaya..nnti kabor2 kt den yer…klu ada kt Blok F lg best..xnk blok D…hampresss!!

  • puan nurhaizad
    on 28/05/2009

    kalo ade rumah untuk disewa,plz contact me asap ya..
    i nak tau brape sewa/month n deposit..
    my husband n i krj in gomen serben…
    ade anak sorang..
    so,i mmg kalo leh nak pindah cepat coz umah i yg skrg ni x selesa ckit la…
    plz ya…
    012-28023xx

    • -TuanRumah-
      on 29/05/2009

      bleh contact terus saya kat az.ganu@gmail.com atau call no. di atas (my agent)..sewa RM700 sebulan termasuk parking… deposit 2 bulan + 1…

  • aina
    on 24/06/2009

    apartmen medan jaya tu memang le mahai pasai dekat ngan kmdhan (etc. skolah, komuter, highway NPE dll, sape2 yg memang suka shoping tu dkt sgt ngan sunway pyramid ). harga umah meningkat tiap tahun bro. klu tak nak jam, sesak cuba survey kat bdr saujana putra tepi lebih raya ELIT (area situ teman beli thn 2004 medium low cost (750 kps harga RM59,999 harga before lest) kat mentari court lak harga umah sekitar 100k ++ dgn keluasan 778 kps) apartmen medan jaya harga 118k dgn keluasan 820 kps – beli atas tangan memang le mahal.

    • krul kyzer
      on 21/06/2010

      biasenye kalo amek dr pemaju kaw medan jaye tue brape ek?

  • manan
    on 01/10/2009

    em…ok ke umah leasehold ni. sy berminat jgk nk invest. baru nk berjinak-jinak dlm bidang ni…

  • Lee Cooper
    on 01/10/2009

    Sape nak sewa apartment taman medan jaya, angkat tangan tinggi2.. acah je.. Klu b’minat, email saya (are_bunk807@hotmail.com). tingkat 1. ciri2 yg lain sama mcm yg telah diterangkan kt atas. sewa? ha… email dulu, baru blh bgtau..

  • on 16/10/2009

    sya nak cri rumah nak dijual .lau boleh dari tingkat 3 kebwah.harga berpatutan lah kan.llau sesiapa nak jual boleh x email kat kat saya di ilaazi@ymail.com.

  • ivy
    on 23/04/2010

    brape per mounth klau nk beli,,deposit adax?

  • KHALID
    on 16/08/2010

    Berapa yang tinggal..Ada GLC memerlukan satu blok apartment untuk dijadikan quaters

  • minah manja
    on 31/08/2010

    saya berminat nak beli penthouse blok d apt.medan jaya boleh beri maklumat lanjut x? saya d fahamkan ada dua floor tapi saya nak yg paling atas

    • Azman
      on 18/08/2011

      Saya tinggal di Penthouse Blok D…Ada bank lelong 1 unit RM196,000 reserve price

  • roziah
    on 14/11/2010

    hi..saya nak tanyer..rumah diatas still ader kekosongan?

    • Lee Cooper
      on 15/11/2010

      Sudah disewakan.

  • azman
    on 04/01/2011

    saya berminat nak beli rumah di medan jaya…
    ada lagi tak mana2 tiggkat yg kosong untuk saya beli..

    • rizal
      on 27/01/2011

      saya ada apartment tingkat 12 nak let go RM 115,000. boleh call saya 012-xxxxxxx. harga negotioable.

      • mira
        on 28/02/2011

        still ade lagi keumah sewa?????

        • lee cooper
          on 25/03/2011

          still cari rumah sewa ke?

  • Siti
    on 13/03/2011

    appt medan cahaya tuk disewa,
    tingkat 1, corner lot, 3 bilik, 2 bilik air
    lantai tiles, pintu n tingkap dh pasang grill, ]
    master bedroom ada air-cond…
    rege RM650/sebulan
    kemasukan bulan 5 2011

    • sempoi
      on 05/05/2011

      ada lg ke rumah ni

      • abu qassim
        on 07/03/2012

        Kosong lagi? Ingin sewa.

    • aizat
      on 29/11/2012

      ade lg xx??

  • amin
    on 24/03/2011

    ada apartment nak di sewakan tak. lokasdi pjs / sri manja n sentosa jika ada plz email saya [email blocked]

  • Iza
    on 10/05/2011

    ada sesiapa nk jual rumah kt area taman medan tak?
    pls email sy kt [email blocked]

    tq

  • mie
    on 17/05/2011

    ada rumah nak dijual tak kat area tmn medan atau tmnn dato harun..thankz

    • azizi
      on 20/07/2011

      urgent
      rumah untuk dijual di taman medan berhampiran petronas di taman medan 14.

      180k

  • suraya
    on 02/06/2011

    sesiapa yang berminat nak beli atau nak sewa rumah di Siantan Apartment, Putra Perdana , Puchong. 3 bilik + 1 bilik air dan tingkat bawah, dekat sekolah rendah & menengah. Sila call saya Suraya 017- 8724087 @ 77813060. Kemasukkan Julai , 2011.

  • anasha
    on 13/11/2011

    ada sesiapa yang berminat nak beli pangsapuri di Taman dato harun,sebelah klinik kerajaan . berdekatan sekolah dan lain-lain kemudahan,tingkat 3 keluasan 55.18 meter sq,harga boleh runding, murah je, urgent nak jual hubungi [phone blocked]

  • fiza
    on 17/01/2012

    sy tgh cr umah swa kt area medan jaya jgk..tlg emel sy dkt [email blocked]..thnx..

  • wan
    on 07/03/2012

    saya tgh cari umah sewa area medan jaya blok f, blok d dan blok i…lau ada pls email me..lau blh saya nk masuk bulan 4 @ 5.

  • siti
    on 10/03/2012

    ade x rumah sewa (flat/apartment) yg nak disewakan area pjs2-pjs5 ??

  • syiera
    on 08/04/2012

    ada sesiapa nk jual rumah di desa mentari 3, blok 11?pls pm sy.sy nk beli (email blocked)

  • miji
    on 24/06/2012

    apartment taman medan jaya ni bleh dapat lagi ke bwah 100k?90k lebey2 pon jd…murah sket nk bayar duit lawyer…desa perangsang ada org nk jual tak?

  • pija
    on 26/10/2012

    ade xrumah apatment biru ni utk di sewa?

  • pija
    on 26/10/2012

    ade lagi ke sewa utk apartment biru ni,kalu ade plz pm me asap..

  • Azlan
    on 02/11/2012

    Ade jual lg ker apartment ni?

  • Azlan
    on 02/11/2012

    Ade lg ker unit utk dijual. email kn kt sy

  • Fuez
    on 02/01/2013

    Kami mencari rumah sewa di Apartment taman medan jaya.
    Kalau ada boleh hubungi kami ..kemasukan segera

  • Pakcik
    on 16/04/2013

    Untuk dijual Aprtment Medan Jaya, Taman Dato; Haron tingkat 3 bersama 1 lot parking mengadap padang sekarang ada penyewa.

  • noha
    on 17/04/2013

    salam-saya-baru-berkahwin-dan-mencari-rumah-sewa-area-datuk-harun-kemasukan-segera-jika-ada-hubungi-0172265570172395540-

  • on 27/04/2013

    RM 132,000 saja ke? Boleh consider sebagai murah lagi tu.. plus, dalam area PJ pula tu..

  • penyewa
    on 31/10/2013

    slmt sjhtera, nak tanya ada tak rumah sewa area taman medan atau taman dato harun untuk disewa bagi kemasukan bulan november/disember 2013,

  • linda
    on 17/02/2014

    knpe rumah sewa area selangor mahal2 ye?sye gaji pndptan rendah tp ssh nk dpt rumah sewa…dh la sewa bilik je mhal nk mampus…

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <strong> <em> <pre> <code> <a href="" title="">