Petaling Jaya, Apartment Medan Jaya

Apartment Medan Jaya, PJ

Apartment Medan Jaya, PJ

Jenis Hartanah : Rumah Apartment Sedarhana
Jenis Pegangan : Pegangan Sementara

Maklumat Tambahan
Jenis Layout : Unit Tepi
Kondisi Rumah : Kosong
Jenis Ubahsuai : Tiada

Lokasi: Berdekatan dengan komuter tmn. dato harun. Apartment kos sedarhana.

Harga Diminta RM132,000

TELAH DIJUAL

.

Sokong Kami! (Klik Iklan Di Bawah)

HTML tutorial
Sel, Jul 22, 2014 7:21:00 AM, Continue reading at the source
Sab, Jul 19, 2014 6:31:00 AM, Continue reading at the source
Sab, Jul 19, 2014 6:31:00 AM, Continue reading at the source
Rab, Jul 16, 2014 1:45:00 PM, Continue reading at the source
Sab, Jul 12, 2014 1:47:00 PM, Continue reading at the source

Artikel berkaitan dari topik menarik ini:

Dikirim Oleh on Mac 31st, 2009 dan difailkan dibawah Jual Rumah. Anda boleh mengikuti sebarang respons bagi entri ini melalui suapan RSS 2.0. Anda boleh meninggalkan respons, atau menjejak balik daripada tapak web anda. HakCipta terpelihara © 2009 - 2011 Drumah Homely Publication Sdn. Bhd.. Semua bahan berbentuk artikel dan gambar tidak dibenarkan untuk disalin, dicetak, diubahsuai, diterbitkan semula tanpa mendapat persetujuan Syarikat Penerbitan secara bertulis.

63 Ulasan Dari “Petaling Jaya, Apartment Medan Jaya”

  1. jamaan berkata:

    ada lagi rumah ni? mcm menarik jer.

  2. Maya berkata:

    Walking distance to Komuter Station Taman Dato’ Harun, Berdekatan dengan sekolah, pusat kesihatan, easy access, 5 minutes to Sunway Pyramid Shopping Complex, near to PJCC… o good investment opportunity…

  3. siva berkata:

    boleh dapat utk sewa ka?

  4. belacan berkata:

    parking susah, pagi 2 nak gi keje susah nak keluar, jam giler. dah tak payah beli ler. buang duit jer. sesak giler…. lu pk la sendiri sebelum beli…

    • sweet_lady berkata:

      I pun tinggal area sana, biasa jer. jalan sesak time pick hour jer. rumah kat pj ni mane ade yg x sesak? kalau x nak sesak g beli sebelah seremban sana. mmg x ade jam. tp jauh la dari KL.

      kalau org yg kerja dekat2 kl mmg sesuai.

  5. am_2009 berkata:

    rumah kat sini access road ke highway sangat dekat (federal highway & NPE), harga agak mahal

    • Cham berkata:

      Berapa agak2 harga market rumah kat situ?… Harga ni sekali ngan parking kot…tapi setahu saye kat tingkat atas apartment tu ade kindergarden.. dewan orang ramai..

  6. ereen berkata:

    erm…if rumah sewa ade x..?!!nk ASAP..!!
    thanx!

    • Su berkata:

      Apt Taman Medan Jaya utk disewa. RM 600 sebulan. Deposit 1 mth + 1 mth sewa + deposit air letrik. Tingkat 9. Kemasukan Dec 2009.

  7. ereen berkata:

    i really need torent a house near there..im working nestle jln tandang..need ASAP!!
    .thanx!

    • am_2009 berkata:

      dari nestle ke tempat ni tak jauh dah,, kalau ada rumah yang nak disewa nanti i tengokan,, sekarang tinggal area mana?

    • -TuanRumah- berkata:

      Salam ereen,

      You masih lagi berminat nak sewa aprtmnt kat situ ke?… klu berminat bleh sms saya ditalian 017-3300xxx..tx

      • ereen berkata:

        yes…im still interested. brape rental per month ek? and brape bilik ada?

        • -TuanRumah- berkata:

          Rental per month RM700.00 termasuk parking 1 lot… tingkat 1 corner… bilik ada 3 + 2 bilik air (1 dalam master bedroom & satu kat luar)… klu berminat email saya kat az.ganu@gmail.com… bleh wat temujanji…

  8. belacan berkata:

    apartment tu mahal sgt sampai 132k, lagipun parking takde, klu nak beli baik beli mentari court baru 110k ader parking kolam renang lagi dekat KTM komuter gak, setia jaya. tp jam tetap jam klu nak pegi keje. standart la KL ni.
    tapi tak pe pelan pelan kayuh……

    • -TuanRumah- berkata:

      mentari court RM110k dengan parking?… aku pun nak beli klu cenggitu… 2 tahun lepas pun Market Value Mentari Court RM126K… tu 2 tahun lepas… tak termasuk parking….parking pun klu nak beli RM10k… Belacan.. klu ade lagi mentari court RM110k termasuk parking hang advertise le kat sini.. aku terus gi tengok..ahaks..

    • -TuanRumah- berkata:

      Untuk maklumat tambahan, harga tu termasuk parking ye… dekat ngan komuter tmn dato’ harun…klu tak nak parking willing to nego

      • shakila berkata:

        sy tgh mencari umah utk di sewa dlm mggu nie jgk kalo bley sy nk scpat mgkin..

      • conan berkata:

        Tuan Rumah,

        Kalau ada aprtmt yg nk jual area Apt. tmn medan jaya..nnti kabor2 kt den yer…klu ada kt Blok F lg best..xnk blok D…hampresss!!

  9. puan nurhaizad berkata:

    kalo ade rumah untuk disewa,plz contact me asap ya..
    i nak tau brape sewa/month n deposit..
    my husband n i krj in gomen serben…
    ade anak sorang..
    so,i mmg kalo leh nak pindah cepat coz umah i yg skrg ni x selesa ckit la…
    plz ya…
    012-28023xx

  10. aina berkata:

    apartmen medan jaya tu memang le mahai pasai dekat ngan kmdhan (etc. skolah, komuter, highway NPE dll, sape2 yg memang suka shoping tu dkt sgt ngan sunway pyramid ). harga umah meningkat tiap tahun bro. klu tak nak jam, sesak cuba survey kat bdr saujana putra tepi lebih raya ELIT (area situ teman beli thn 2004 medium low cost (750 kps harga RM59,999 harga before lest) kat mentari court lak harga umah sekitar 100k ++ dgn keluasan 778 kps) apartmen medan jaya harga 118k dgn keluasan 820 kps – beli atas tangan memang le mahal.

  11. manan berkata:

    em…ok ke umah leasehold ni. sy berminat jgk nk invest. baru nk berjinak-jinak dlm bidang ni…

  12. Lee Cooper berkata:

    Sape nak sewa apartment taman medan jaya, angkat tangan tinggi2.. acah je.. Klu b’minat, email saya (are_bunk807@hotmail.com). tingkat 1. ciri2 yg lain sama mcm yg telah diterangkan kt atas. sewa? ha… email dulu, baru blh bgtau..

  13. azila berkata:

    sya nak cri rumah nak dijual .lau boleh dari tingkat 3 kebwah.harga berpatutan lah kan.llau sesiapa nak jual boleh x email kat kat saya di ilaazi@ymail.com.

  14. ivy berkata:

    brape per mounth klau nk beli,,deposit adax?

  15. KHALID berkata:

    Berapa yang tinggal..Ada GLC memerlukan satu blok apartment untuk dijadikan quaters

  16. minah manja berkata:

    saya berminat nak beli penthouse blok d apt.medan jaya boleh beri maklumat lanjut x? saya d fahamkan ada dua floor tapi saya nak yg paling atas

  17. roziah berkata:

    hi..saya nak tanyer..rumah diatas still ader kekosongan?

  18. azman berkata:

    saya berminat nak beli rumah di medan jaya…
    ada lagi tak mana2 tiggkat yg kosong untuk saya beli..

  19. Siti berkata:

    appt medan cahaya tuk disewa,
    tingkat 1, corner lot, 3 bilik, 2 bilik air
    lantai tiles, pintu n tingkap dh pasang grill, ]
    master bedroom ada air-cond…
    rege RM650/sebulan
    kemasukan bulan 5 2011

  20. amin berkata:

    ada apartment nak di sewakan tak. lokasdi pjs / sri manja n sentosa jika ada plz email saya [email blocked]

  21. Iza berkata:

    ada sesiapa nk jual rumah kt area taman medan tak?
    pls email sy kt [email blocked]

    tq

  22. mie berkata:

    ada rumah nak dijual tak kat area tmn medan atau tmnn dato harun..thankz

    • azizi berkata:

      urgent
      rumah untuk dijual di taman medan berhampiran petronas di taman medan 14.

      180k

  23. suraya berkata:

    sesiapa yang berminat nak beli atau nak sewa rumah di Siantan Apartment, Putra Perdana , Puchong. 3 bilik + 1 bilik air dan tingkat bawah, dekat sekolah rendah & menengah. Sila call saya Suraya 017- 8724087 @ 77813060. Kemasukkan Julai , 2011.

  24. anasha berkata:

    ada sesiapa yang berminat nak beli pangsapuri di Taman dato harun,sebelah klinik kerajaan . berdekatan sekolah dan lain-lain kemudahan,tingkat 3 keluasan 55.18 meter sq,harga boleh runding, murah je, urgent nak jual hubungi [phone blocked]

  25. fiza berkata:

    sy tgh cr umah swa kt area medan jaya jgk..tlg emel sy dkt [email blocked]..thnx..

  26. wan berkata:

    saya tgh cari umah sewa area medan jaya blok f, blok d dan blok i…lau ada pls email me..lau blh saya nk masuk bulan 4 @ 5.

  27. siti berkata:

    ade x rumah sewa (flat/apartment) yg nak disewakan area pjs2-pjs5 ??

  28. syiera berkata:

    ada sesiapa nk jual rumah di desa mentari 3, blok 11?pls pm sy.sy nk beli (email blocked)

  29. miji berkata:

    apartment taman medan jaya ni bleh dapat lagi ke bwah 100k?90k lebey2 pon jd…murah sket nk bayar duit lawyer…desa perangsang ada org nk jual tak?

  30. pija berkata:

    ade xrumah apatment biru ni utk di sewa?

  31. pija berkata:

    ade lagi ke sewa utk apartment biru ni,kalu ade plz pm me asap..

  32. Azlan berkata:

    Ade jual lg ker apartment ni?

  33. Azlan berkata:

    Ade lg ker unit utk dijual. email kn kt sy

  34. Fuez berkata:

    Kami mencari rumah sewa di Apartment taman medan jaya.
    Kalau ada boleh hubungi kami ..kemasukan segera

  35. Pakcik berkata:

    Untuk dijual Aprtment Medan Jaya, Taman Dato; Haron tingkat 3 bersama 1 lot parking mengadap padang sekarang ada penyewa.

  36. noha berkata:

    salam-saya-baru-berkahwin-dan-mencari-rumah-sewa-area-datuk-harun-kemasukan-segera-jika-ada-hubungi-0172265570172395540-

  37. Apartment Sewa berkata:

    RM 132,000 saja ke? Boleh consider sebagai murah lagi tu.. plus, dalam area PJ pula tu..

  38. penyewa berkata:

    slmt sjhtera, nak tanya ada tak rumah sewa area taman medan atau taman dato harun untuk disewa bagi kemasukan bulan november/disember 2013,

  39. linda berkata:

    knpe rumah sewa area selangor mahal2 ye?sye gaji pndptan rendah tp ssh nk dpt rumah sewa…dh la sewa bilik je mhal nk mampus…


Tinggalkan ulasan anda

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud