Your search results

Rumah 2 -tingkat di Taman tun perak, rawang

Posted by c-mi on 28/06/2009
| 20 Komen
Rumah Rawang- End lot

Rumah Rawang- End lot

Rumah 2-tingkat Taman tun perak, rawang untuk dijual.

Berdekatan dengan Jusco, pasaraya besar tesco. Berdekatan sekolah dan suasana rumah yang tenang.

Maklumat Hartanah
Jenis Hartanah : Teres 2 tingkat (endlot)

Maklumat tambahan:
Luas:22×75
Lantai Jubin Seramik: Dapur/ bilik mandi, tandas, ruang tamu dan makan.
Jenis Dalaman : Rumah asal + kabinet dapur
Fasiliti : letak kereta berbumbung, taman permainan, berdekatan surau
Kondisi Rumah: Baik

Harga Dijual: RM215,000

TELAH DIJUAL

Pandangan Depan

Pandangan Depan

Ruang tamu

Ruang tamu

Kabinet Dapur

Kabinet Dapur

20 thoughts on “Rumah 2 -tingkat di Taman tun perak, rawang

  • cikgu besor
    on 19/11/2009

    freehold ke umah ni? tahun bile siap ni? amat berminat…..

  • shikin..
    on 23/04/2010

    still available ke>?

  • taiko
    on 22/06/2010

    sejak bila rawang ada Jusco??????????

    • on 10/11/2011

      baru buat,sekarang mall tu tinggal nak cat je

  • Azdeana
    on 13/08/2010

    rumah ni mmg selesa…i dah pun masuk ….tapi rumah my friend la….jusco mmg takde…tapi tak tahu la pulak tengah proposed nk buat….

    • cikSue
      on 28/11/2010

      bukan jusco, tesco kut…

      • mamot
        on 08/12/2010

        bukan tesco… Taico..

        • FATIHATULQURAN
          on 18/10/2011

          JUSCO PUN ADA LAH NAK SIAP DAH KAT EMERALD

  • sue
    on 02/11/2010

    masih nk di jual lg ke uma nie…berminat jgk..

  • SNazrin
    on 25/12/2010

    Still available ke rumah ni..kalau ye sila email dgn segera,,urgent

  • farra
    on 25/03/2011

    der lagi ker..??

  • zarif
    on 23/05/2011

    berminat…masih ada kekosongan tak???

  • ahmad hamizi md nadzam
    on 19/09/2011

    mencari rumah berhampiran dengan bandar rawang

  • on 10/11/2011

    macam mana nak contact?

  • saro
    on 01/12/2011

    mcm mana nk contact

  • ena
    on 15/12/2011

    kalau ade lg rumah teres 2 tingkat nk dijual, please email to me k!!

  • AISYAH
    on 13/03/2012

    NAK RUMAH TERES KAT AREA RAWANG

    • diana
      on 20/09/2012

      sesiapa berminat rumah untuk membeli rumah di lembah keramat, 2sty, 22×75, 5r3b, sila email saya di (email blocked)..tq..

  • ANANTHY
    on 27/03/2013

    saya ingin membeli rumah tersebut.

  • Puan Sue
    on 20/10/2013

    serius pembeli. masih available?

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <strong> <em> <pre> <code> <a href="" title="">