Rumah 2 -tingkat di Taman tun perak, rawang

Rumah Rawang- End lot

Rumah Rawang- End lot

Rumah 2-tingkat Taman tun perak, rawang untuk dijual.

Berdekatan dengan Jusco, pasaraya besar tesco. Berdekatan sekolah dan suasana rumah yang tenang.

Maklumat Hartanah
Jenis Hartanah : Teres 2 tingkat (endlot)

Maklumat tambahan:
Luas:22×75
Lantai Jubin Seramik: Dapur/ bilik mandi, tandas, ruang tamu dan makan.
Jenis Dalaman : Rumah asal + kabinet dapur
Fasiliti : letak kereta berbumbung, taman permainan, berdekatan surau
Kondisi Rumah: Baik

Harga Dijual: RM215,000

TELAH DIJUAL

Pandangan Depan

Pandangan Depan

Ruang tamu

Ruang tamu

Kabinet Dapur

Kabinet Dapur

Sokong Kami! (Klik Iklan Di Bawah)

HTML tutorial
Rab, Ogo 20, 2014 3:07:00 AM, Continue reading at the source
Sel, Ogo 19, 2014 6:45:00 AM, Continue reading at the source
Sab, Ogo 16, 2014 1:09:00 PM, Continue reading at the source
Jum, Ogo 15, 2014 8:47:00 AM, Continue reading at the source
Jum, Ogo 15, 2014 1:51:00 AM, Continue reading at the source

Artikel berkaitan dari topik menarik ini:

Dikirim Oleh on Jun 28th, 2009 dan difailkan dibawah Jual & Beli Harta, Jual Rumah. Anda boleh mengikuti sebarang respons bagi entri ini melalui suapan RSS 2.0. Anda boleh meninggalkan respons, atau menjejak balik daripada tapak web anda. HakCipta terpelihara © 2009 - 2011 Drumah Homely Publication Sdn. Bhd.. Semua bahan berbentuk artikel dan gambar tidak dibenarkan untuk disalin, dicetak, diubahsuai, diterbitkan semula tanpa mendapat persetujuan Syarikat Penerbitan secara bertulis.

20 Ulasan Dari “Rumah 2 -tingkat di Taman tun perak, rawang”

  1. cikgu besor berkata:

    freehold ke umah ni? tahun bile siap ni? amat berminat…..

  2. shikin.. berkata:

    still available ke>?

  3. taiko berkata:

    sejak bila rawang ada Jusco??????????

  4. Azdeana berkata:

    rumah ni mmg selesa…i dah pun masuk ….tapi rumah my friend la….jusco mmg takde…tapi tak tahu la pulak tengah proposed nk buat….

  5. sue berkata:

    masih nk di jual lg ke uma nie…berminat jgk..

  6. SNazrin berkata:

    Still available ke rumah ni..kalau ye sila email dgn segera,,urgent

  7. farra berkata:

    der lagi ker..??

  8. zarif berkata:

    berminat…masih ada kekosongan tak???

  9. ahmad hamizi md nadzam berkata:

    mencari rumah berhampiran dengan bandar rawang

  10. odah berkata:

    macam mana nak contact?

  11. saro berkata:

    mcm mana nk contact

  12. ena berkata:

    kalau ade lg rumah teres 2 tingkat nk dijual, please email to me k!!

  13. AISYAH berkata:

    NAK RUMAH TERES KAT AREA RAWANG

    • diana berkata:

      sesiapa berminat rumah untuk membeli rumah di lembah keramat, 2sty, 22×75, 5r3b, sila email saya di (email blocked)..tq..

  14. ANANTHY berkata:

    saya ingin membeli rumah tersebut.

  15. Puan Sue berkata:

    serius pembeli. masih available?


Tinggalkan ulasan anda

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud