Rumah berkembar Desa pinggiran Putra, kajang

desa-pinggiran-putraAlamat: Jalan Pinggiran Putra 4/9, Desa Pinggiran Putra, 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.

Jenis Hartanah: Rumah berkembar setingkat
Luas kawasan: 3,196 kps
Kondisi: Baik

Harga Risab: RM 160,000.00

PENDAFTARAN DITUTUP

Sokong Kami! (Klik Iklan Di Bawah)

HTML tutorial
Jum, Apr 18, 2014 5:06:00 PM, Continue reading at the source
Kha, Apr 17, 2014 8:36:00 AM, Continue reading at the source
Kha, Apr 10, 2014 4:21:00 PM, Continue reading at the source
Kha, Apr 10, 2014 2:58:00 PM, Continue reading at the source
Kha, Apr 10, 2014 7:29:00 AM, Continue reading at the source

Artikel berkaitan dari topik menarik ini:

Dikirim Oleh on Mac 4th, 2010 dan difailkan dibawah Lelongan, Rumah Lelong. Anda boleh mengikuti sebarang respons bagi entri ini melalui suapan RSS 2.0. Anda boleh meninggalkan respons, atau menjejak balik daripada tapak web anda. HakCipta terpelihara © 2009 - 2011 Drumah Homely Publication Sdn. Bhd.. Semua bahan berbentuk artikel dan gambar tidak dibenarkan untuk disalin, dicetak, diubahsuai, diterbitkan semula tanpa mendapat persetujuan Syarikat Penerbitan secara bertulis.

24 Ulasan Dari “Rumah berkembar Desa pinggiran Putra, kajang”

  1. FARIDAH BIBI berkata:

    Saya berminat untuk mengetahui lebih lanjut rumah yang diiklankan untuk dijual…sila hubungi saya [phone blocked] atau terus email saya

      (Petikan dari)  (Balas)

  2. imah berkata:

    Rumah ni dah dijual ker?

      (Petikan dari)  (Balas)

  3. nana berkata:

    kemarin kita n ubby ader p jalan2 desa pinggiran tengok umah sekitar desa pinggiran..banyak gak umah kosong…tapi tak tau nak berhubung ngn sape…
    umahni still blh beli ke? we all memang ngh cari umah..taknak dok kuarters dah..
    plz respond e

      (Petikan dari)  (Balas)

  4. masni mohd marzuki berkata:

    rumah ni masih available..sy nk bli.plss bg feedback

      (Petikan dari)  (Balas)

  5. lela berkata:

    masih available kah? sila email butiran pada saya….berminat nih

      (Petikan dari)  (Balas)

  6. amy berkata:

    saya berminat.. masih available ke? boleh beri info..

      (Petikan dari)  (Balas)

  7. zue zainal berkata:

    saya berminat untuk membeli rumah ni, boleh beri info tak

      (Petikan dari)  (Balas)

  8. amin berkata:

    Salam…saya mencari rumah teres untuk disewa di kawasan desa pinggiran putra.sila hubungi [phone blocked].tkasih

      (Petikan dari)  (Balas)

  9. ja berkata:

    Salam. Saya berminat untuk membeli rumah ini. Sila maklumkan kepada saya dengan segera. Terima kasih.

      (Petikan dari)  (Balas)

  10. mie berkata:

    Salam…saya nak cari rumah sewa/jual sekitar Desa Pinggiran Putra mulai JAN 2012…. [phone blocked]

      (Petikan dari)  (Balas)

  11. MOHD SAIFUL berkata:

    saya nak tanay ader lg x rumah untuk dijual di Desa Pinggiran Putra kalau ada e-mail saya ASAP. urgent

      (Petikan dari)  (Balas)

  12. shahidan berkata:

    saya mencari dan ingin membeli rumah 1 tingkat di area desa pinggiran putra, putrajaya. kalau ada, boleh maklum pada saya. segera.

      (Petikan dari)  (Balas)

  13. Faizul berkata:

    Comfirm saya nak beli

      (Petikan dari)  (Balas)

  14. cikgu kyo berkata:

    saya dah survey kat pggiran putra.byk gak rmh kosong tp xtau nak jual ker x?klu pemilik nak jual tlg contact @ emel pd saya…

      (Petikan dari)  (Balas)

  15. hasryzal berkata:

    saya juga tengah survey area ni, nak cari rumah atas tanah pulak, serious buyer ni,berkenan terus..

      (Petikan dari)  (Balas)

  16. Ikin berkata:

    saya pun menghadapi masalah yang sama mcm nana. Saya sedang mencari rumah teres/semi D yang boleh disewakan. kemasukkan April/Mei 2012. Pls feedback sebab sy sgt memerlukan rumah..Terima kasih..

      (Petikan dari)  (Balas)

  17. Hasnah berkata:

    Saya juga berminat rumah ini, available ker lag?

      (Petikan dari)  (Balas)

  18. fishy berkata:

    saya serious buyer. nak tanya rumah ni ada lagi atau tak? tgh desperate cari rumah nih.

      (Petikan dari)  (Balas)

  19. Muhammad jamil berkata:

    Salam. Saya berminat untuk membeli rumah ini. Sila maklumkan kepada saya dengan segera. Terima kasih.

      (Petikan dari)  (Balas)

  20. wrozel berkata:

    pliz..boleh dapatkan no telefon untuk rmh ini..saya berminat..ada lagi ke?

      (Petikan dari)  (Balas)

  21. aimi berkata:

    rumah ini masih available x? berminat.serious buyer.tq

      (Petikan dari)  (Balas)

  22. Siti Zulaiha berkata:

    masih ada lagi ker rumah ni

      (Petikan dari)  (Balas)

  23. yusliza berkata:

    Rumah masih available ke? Berminat untuk membeli. hubungi saya.

      (Petikan dari)  (Balas)

  24. SABRINA berkata:

    saya berminat untuk membeli rumah di kawasan desa pinggiran putra ini..masih ada lagi ke..sila hubungi saya.

      (Petikan dari)  (Balas)


Tinggalkan ulasan anda

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud