Your search results

Rumah berkembar Desa pinggiran Putra, kajang

Dikirim Oleh D' rumah on 04/03/2010
| 24 Komen

desa-pinggiran-putraAlamat: Jalan Pinggiran Putra 4/9, Desa Pinggiran Putra, 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan.

Jenis Hartanah: Rumah berkembar setingkat
Luas kawasan: 3,196 kps
Kondisi: Baik

Harga Risab: RM 160,000.00

PENDAFTARAN DITUTUP

24 pendapat dalam “Rumah berkembar Desa pinggiran Putra, kajang

  • FARIDAH BIBI
    pada 10/06/2011

    Saya berminat untuk mengetahui lebih lanjut rumah yang diiklankan untuk dijual…sila hubungi saya [phone blocked] atau terus email saya

  • imah
    pada 03/07/2011

    Rumah ni dah dijual ker?

  • nana
    pada 04/07/2011

    kemarin kita n ubby ader p jalan2 desa pinggiran tengok umah sekitar desa pinggiran..banyak gak umah kosong…tapi tak tau nak berhubung ngn sape…
    umahni still blh beli ke? we all memang ngh cari umah..taknak dok kuarters dah..
    plz respond e

  • masni mohd marzuki
    pada 15/07/2011

    rumah ni masih available..sy nk bli.plss bg feedback

  • lela
    pada 18/07/2011

    masih available kah? sila email butiran pada saya….berminat nih

  • amy
    pada 01/08/2011

    saya berminat.. masih available ke? boleh beri info..

  • zue zainal
    pada 13/09/2011

    saya berminat untuk membeli rumah ni, boleh beri info tak

  • amin
    pada 27/09/2011

    Salam…saya mencari rumah teres untuk disewa di kawasan desa pinggiran putra.sila hubungi [phone blocked].tkasih

  • ja
    pada 03/10/2011

    Salam. Saya berminat untuk membeli rumah ini. Sila maklumkan kepada saya dengan segera. Terima kasih.

  • mie
    pada 12/11/2011

    Salam…saya nak cari rumah sewa/jual sekitar Desa Pinggiran Putra mulai JAN 2012…. [phone blocked]

  • MOHD SAIFUL
    pada 14/11/2011

    saya nak tanay ader lg x rumah untuk dijual di Desa Pinggiran Putra kalau ada e-mail saya ASAP. urgent

  • shahidan
    pada 09/01/2012

    saya mencari dan ingin membeli rumah 1 tingkat di area desa pinggiran putra, putrajaya. kalau ada, boleh maklum pada saya. segera.

  • Faizul
    pada 15/01/2012

    Comfirm saya nak beli

  • cikgu kyo
    pada 12/02/2012

    saya dah survey kat pggiran putra.byk gak rmh kosong tp xtau nak jual ker x?klu pemilik nak jual tlg contact @ emel pd saya…

  • hasryzal
    pada 21/03/2012

    saya juga tengah survey area ni, nak cari rumah atas tanah pulak, serious buyer ni,berkenan terus..

  • Ikin
    pada 27/03/2012

    saya pun menghadapi masalah yang sama mcm nana. Saya sedang mencari rumah teres/semi D yang boleh disewakan. kemasukkan April/Mei 2012. Pls feedback sebab sy sgt memerlukan rumah..Terima kasih..

  • Hasnah
    pada 02/04/2012

    Saya juga berminat rumah ini, available ker lag?

  • fishy
    pada 19/04/2012

    saya serious buyer. nak tanya rumah ni ada lagi atau tak? tgh desperate cari rumah nih.

  • Muhammad jamil
    pada 19/07/2012

    Salam. Saya berminat untuk membeli rumah ini. Sila maklumkan kepada saya dengan segera. Terima kasih.

  • wrozel
    pada 30/08/2012

    pliz..boleh dapatkan no telefon untuk rmh ini..saya berminat..ada lagi ke?

  • aimi
    pada 09/09/2012

    rumah ini masih available x? berminat.serious buyer.tq

  • Siti Zulaiha
    pada 12/09/2012

    masih ada lagi ker rumah ni

  • yusliza
    pada 31/12/2012

    Rumah masih available ke? Berminat untuk membeli. hubungi saya.

  • SABRINA
    pada 22/07/2013

    saya berminat untuk membeli rumah di kawasan desa pinggiran putra ini..masih ada lagi ke..sila hubungi saya.

Tinggalkan Balasan

Email anda tidak akan diterbitkan.

You may use these HTML tags and attributes: <strong> <em> <pre> <code> <a href="" title="">