Rumah Cluster, Bukit Mahkota, Bangi

Cluster-house, Bangi

Cluster-house, Bangi

Rumah kluster untuk dijual Bukit Mahkota, Bangi, Selangor.

Alamat Rumah Kluster: 5 minit dari Bandar baru bangi, 25 minit dari Kuala Lumpur, 15 minit dari Putrajaya.

Maklumat Hartanah
Jenis Hartanah : Kluster berkembar
Jenis Pegangan : Pegangan Bebas
Jenis Title : individu
Maklumat tambahan:
Jenis Dalaman : Sebahagian telah diubahsuai
Fasiliti : letak kereta berbumbung, taman permainan

Harga Dijual: RM199,000 (nego)

SEMUA TELAH HABIS DIJUAL

Cluster House -Front View

Cluster House -"Front View"

Cluster-house" Corner view

Cluster-house" Corner view"

Rumah untuk dijual


Sokong Kami! (Klik Iklan Di Bawah)

HTML tutorial
Sel, Jul 22, 2014 7:21:00 AM, Continue reading at the source
Sab, Jul 19, 2014 6:31:00 AM, Continue reading at the source
Sab, Jul 19, 2014 6:31:00 AM, Continue reading at the source
Rab, Jul 16, 2014 1:45:00 PM, Continue reading at the source
Sab, Jul 12, 2014 1:47:00 PM, Continue reading at the source

Artikel berkaitan dari topik menarik ini:

Dikirim Oleh on Mei 2nd, 2009 dan difailkan dibawah Jual Rumah. Anda boleh mengikuti sebarang respons bagi entri ini melalui suapan RSS 2.0. Anda boleh meninggalkan respons, atau menjejak balik daripada tapak web anda. HakCipta terpelihara © 2009 - 2011 Drumah Homely Publication Sdn. Bhd.. Semua bahan berbentuk artikel dan gambar tidak dibenarkan untuk disalin, dicetak, diubahsuai, diterbitkan semula tanpa mendapat persetujuan Syarikat Penerbitan secara bertulis.

36 Ulasan Dari “Rumah Cluster, Bukit Mahkota, Bangi”

  1. mahadi sulaiman berkata:

    CHOP! aku chop dulu rumah ni! jangan jual dulu!!!!!!!!

  2. wan berkata:

    boleh chop2 pulak ek. ekekeke…

  3. juliana sidek berkata:

    besau nya rumah ni… nasib i student lg, kalau dah keje i sambau satu… ahaks!

  4. muhammad berkata:

    Is the house still available???

  5. ctnorbaya berkata:

    rumah ni masih available ke??

  6. zack berkata:

    rumah ni avaiable lagi tak? nak chopp satu!

  7. Puan Saodah berkata:

    seketul ni je ker? berebut2 ler….. :(

  8. nany berkata:

    rumah ni still available lg x?

  9. janggutcoklat berkata:

    kpd puan saodah ….fyi, MBSB adalah salah satu bank yang tak check CCRIS….cuma CTOS sahaja yang diorang check…so puan clear kan CTOS….terus jer proceed loan ngan MBSB…mudah mudahan lepas loan umah tuu….so leh join main hartanah nie..hehe

  10. mfarizan berkata:

    masih ade lagi ke kalau saya nak beli..?

  11. janggut.ubuntu berkata:

    rumah ni masih available kee?

  12. Fuyoo berkata:

    Rumah ne ok..cuma belakang rumah x ada ruang..aku dah tengok model rumah ne..ok gak..rugi x beli..10thn lagi melambung tinggi..

  13. ms z berkata:

    ado laie tak umah ni..napo tado org reply..?

  14. zila berkata:

    umah ni available lagi atau sudah dijual?

  15. liza berkata:

    available?berminat ni

  16. rahim berkata:

    still available ke. kalau blh nak booking

  17. Norzana Ahmad berkata:

    Sila hantarkan brochure dan sekiranya ada rumah corner lot harap
    maklumkan.Terima kasih.

  18. zahrin berkata:

    5 minit dari/ke bandar baru bangi?? nak keluar ke tol putra mahkota pun dah 5 minit.. kelakarlah

  19. liza berkata:

    ada ke lagi umah ni… bape bilik tidur, bilik air. tlg jelaskan

  20. Lyla berkata:

    Hello, rumah ni available lagi? Brapa squarefit ek rumah ni?

  21. reem berkata:

    Rumah ni masih ada lagi tak?
    MOF berapa boleh dapat?

  22. norsuhaily berkata:

    masih ader lg ker rumah nii
    sbb saya keje kat KUIS..

  23. tina berkata:

    naper mahal sikit dr umah sebelumnya? leh jelaskan…

  24. tina berkata:

    cantik sgtla umah ini yer

  25. hazrah berkata:

    umah ni dekat x dgn PJ???sya keje kt pj…em x jalan???ade lg ker umh ni???kalau joint name blh x???plzz emel me

  26. JUNIOR berkata:

    dah bp lama umah tu siap ? kalu kat brr br bangi paling2 kolman pun RM250k ke atas ?? leh jelaskan atau…..???

  27. qabulolo berkata:

    sape yg beli umah ni? pehhh

  28. ctompok berkata:

    saya berminat sangat ngan rumah ni, ada lg tak untuk dijual kepada saya?

  29. myuzairy berkata:

    tuan tlong carikan rumah untuk dijual…dalam lingkungan harga 200k kebawah ya,,,

  30. khairul anuar ismail berkata:

    ada lg ke yang boleh di beli ?

  31. LIZA berkata:

    CONFIRM SAYA BELI


Tinggalkan ulasan anda

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud