Your search results

Rumah Cluster, Bukit Mahkota, Bangi

Dikirim Oleh c-mi on 02/05/2009
| 36 Komen
Cluster-house, Bangi

Cluster-house, Bangi

Rumah kluster untuk dijual Bukit Mahkota, Bangi, Selangor.

Alamat Rumah Kluster: 5 minit dari Bandar baru bangi, 25 minit dari Kuala Lumpur, 15 minit dari Putrajaya.

Maklumat Hartanah
Jenis Hartanah : Kluster berkembar
Jenis Pegangan : Pegangan Bebas
Jenis Title : individu
Maklumat tambahan:
Jenis Dalaman : Sebahagian telah diubahsuai
Fasiliti : letak kereta berbumbung, taman permainan

Harga Dijual: RM199,000 (nego)

SEMUA TELAH HABIS DIJUAL

Cluster House -Front View

Cluster House -"Front View"

Cluster-house" Corner view

Cluster-house" Corner view"

[googlemap lat="2.8742076615341974" lng="101.81244850158691" width="300px" height="150px" zoom="15" type="G_NORMAL_MAP"]Rumah untuk dijual[/googlemap]

36 pendapat dalam “Rumah Cluster, Bukit Mahkota, Bangi

  • mahadi sulaiman
    pada 02/05/2009

    CHOP! aku chop dulu rumah ni! jangan jual dulu!!!!!!!!

    • c-mi
      pada 03/05/2009

      hehee.. call terus nombor atas tu. senang nak booking.

  • wan
    pada 03/05/2009

    boleh chop2 pulak ek. ekekeke…

  • juliana sidek
    pada 03/05/2009

    besau nya rumah ni… nasib i student lg, kalau dah keje i sambau satu… ahaks!

  • muhammad
    pada 26/05/2009

    Is the house still available???

  • pada 17/06/2009

    rumah ni masih available ke??

  • zack
    pada 30/07/2009

    rumah ni avaiable lagi tak? nak chopp satu!

  • Puan Saodah
    pada 18/08/2009

    seketul ni je ker? berebut2 ler….. :(

  • nany
    pada 20/08/2009

    rumah ni still available lg x?

  • janggutcoklat
    pada 27/08/2009

    kpd puan saodah ….fyi, MBSB adalah salah satu bank yang tak check CCRIS….cuma CTOS sahaja yang diorang check…so puan clear kan CTOS….terus jer proceed loan ngan MBSB…mudah mudahan lepas loan umah tuu….so leh join main hartanah nie..hehe

  • mfarizan
    pada 09/09/2009

    masih ade lagi ke kalau saya nak beli..?

    • diera
      pada 29/09/2009

      ader lg ker?

  • pada 16/09/2009

    rumah ni masih available kee?

    • Irma
      pada 26/09/2011

      x

  • Fuyoo
    pada 04/10/2009

    Rumah ne ok..cuma belakang rumah x ada ruang..aku dah tengok model rumah ne..ok gak..rugi x beli..10thn lagi melambung tinggi..

  • ms z
    pada 21/10/2009

    ado laie tak umah ni..napo tado org reply..?

    • c-mi
      pada 21/10/2009

      mengikut kata tuan rumah…
      rumah cluster ni sudah dijual…
      harap maklum

  • zila
    pada 25/10/2009

    umah ni available lagi atau sudah dijual?

  • liza
    pada 25/10/2009

    available?berminat ni

  • rahim
    pada 27/10/2009

    still available ke. kalau blh nak booking

  • pada 03/11/2009

    Sila hantarkan brochure dan sekiranya ada rumah corner lot harap
    maklumkan.Terima kasih.

  • zahrin
    pada 17/11/2009

    5 minit dari/ke bandar baru bangi?? nak keluar ke tol putra mahkota pun dah 5 minit.. kelakarlah

    • c-mi
      pada 18/11/2009

      dari tol putra mahkota 5 minit jer.

  • liza
    pada 09/12/2009

    ada ke lagi umah ni… bape bilik tidur, bilik air. tlg jelaskan

  • Lyla
    pada 06/01/2010

    Hello, rumah ni available lagi? Brapa squarefit ek rumah ni?

  • reem
    pada 09/02/2010

    Rumah ni masih ada lagi tak?
    MOF berapa boleh dapat?

  • norsuhaily
    pada 19/02/2010

    masih ader lg ker rumah nii
    sbb saya keje kat KUIS..

  • tina
    pada 15/03/2010

    naper mahal sikit dr umah sebelumnya? leh jelaskan…

  • tina
    pada 15/03/2010

    cantik sgtla umah ini yer

  • hazrah
    pada 07/04/2010

    umah ni dekat x dgn PJ???sya keje kt pj…em x jalan???ade lg ker umh ni???kalau joint name blh x???plzz emel me

  • JUNIOR
    pada 23/06/2010

    dah bp lama umah tu siap ? kalu kat brr br bangi paling2 kolman pun RM250k ke atas ?? leh jelaskan atau…..???

  • qabulolo
    pada 20/07/2010

    sape yg beli umah ni? pehhh

  • ctompok
    pada 28/08/2011

    saya berminat sangat ngan rumah ni, ada lg tak untuk dijual kepada saya?

  • myuzairy
    pada 06/10/2011

    tuan tlong carikan rumah untuk dijual…dalam lingkungan harga 200k kebawah ya,,,

  • khairul anuar ismail
    pada 11/04/2012

    ada lg ke yang boleh di beli ?

  • LIZA
    pada 06/08/2012

    CONFIRM SAYA BELI

Tinggalkan Balasan

Email anda tidak akan diterbitkan.

You may use these HTML tags and attributes: <strong> <em> <pre> <code> <a href="" title="">