Your search results

Rumah teres 2-tingkat taman bukit subang, Shah Alam

Dikirim Oleh D' rumah on 02/03/2010
| 24 Komen

Taman-bukit-subang

Alamat:

Jalan Spectrum U16/22A, Taman Bukit Subang, Section U16, 40160, Shah Alam, Selangor

Jenis Hartanah: Rumah teres 2 tingkat, tengah
Maklumat Jualan:
Luas Binaan: 1,400.00 kps
Kondisi: Baik
Tenure: Freehold

Pemaju:
Guthrie Property Development Holding Sdn. Bhd.

Harga Risab: RM250,000.00

PENDAFTARAN DITUTUP

24 pendapat dalam “Rumah teres 2-tingkat taman bukit subang, Shah Alam

  • mimi
    pada 26/06/2010

    saya ingin mmbeli rumah teres xnak double..

    bajet Rm150,000 shj.. di kawasan sekitar subang .
    jika ada sila email saya ..

    thanks,
    mimi

    • pada 02/09/2010

      sakng dah tak ada rumah teres harga 150K area subang, apartment pon dah tak dpt.. sakng ni harga jenis from 500K belaka.

  • sarah
    pada 16/10/2010

    saya ingin mencari rumah teres 2 tingkat area shah alam atau sungai buloh.. bajet 240K ke bawah dan ingin membuat loan kerajaan..
    sila emel saya a.s.a.p
    tq

  • sarah
    pada 16/10/2010

    rumah ni still available atau dah ada yg beli?

  • dausz
    pada 29/10/2010

    hi sy ada sebuah umah untuk dijual, di shah alm, alm suria

    harga 550K

  • mama
    pada 01/03/2011

    kna beli rumah area luar bdr le jwbnyer..smua rumah dah xmampu milik..klu gaji 4k nak byr rumah 2k..nak byr kete anak petrol..xmampu jg ler jwbnyer,,,bygkan org yg pendapatan 1k…2k..tp nk buat mcmn rakyat didahulukan…

  • lieyzaa
    pada 11/04/2011

    sy mencari rumah 2-stry di area shah alam dan klang yg bernilai 250k kebawah? goverment loan, kalau ada tlng email kan ye

  • Nayli
    pada 27/04/2011

    Saya mencari rumah sewa di taman bukit subang. Rumah teres 2 tingkat. Kalau boleh di area Jalan Spektrum..

    • ZooL
      pada 02/05/2011

      Saya ada ruamah nak jual kat Jln Spekrum U16/22b. Intermediate unit

      • rina
        pada 05/05/2011

        ada lg x?
        brape harga?

        • ZooL
          pada 08/05/2011

          skrg ada lagi, ada uyer tapi lum bayar Booking, Harga RM390k renovated.

  • miza
    pada 30/04/2011

    saya nak jual rumah apartment di subang bestari ,shah alam….
    groundfloor…..dah ade kitchen kabinet, grill n plaster siling….
    nak jual dlm 100k(harga boleh dirunding)

    • linda
      pada 10/05/2011

      still available?

    • baharim abdul rani
      pada 05/10/2011

      sy nk tanya dah jual ke?SY BERMINAT

  • FUAD
    pada 06/03/2012

    saya nak cari rumah area bukit subang. budget rm300 k
    sila info saya

  • faezah fadikkah
    pada 07/04/2012

    saya ingin mencari rumah terrace di sekitar kawasan bukit antarabangsa @ taman keramat au3@4 @ taman sunagi sering

  • faezah fadikkah
    pada 07/04/2012

    harga kalau boleh bawah rm 200k ke bawah

  • azlina
    pada 16/04/2012

    ada lagi tak rumah teres 2-tingkat taman bukit subang, Shah Alam atau rumah yg lain, budget 250 K ke bawah…(area subang / damansara)

  • farid
    pada 09/05/2012

    ada sape tau rumah 4 bilik utk di sewa sekitar subang….urgent..

  • azie
    pada 12/06/2012

    saya sedang mencari rumah teres setingkat area subang/shah alam. bajet max RM300,000.00. kalau ade inform saya yeh.

    • Mustafa
      pada 19/06/2012

      Ada teres 2 tkt, Tmn Subang Impian berhampiran UiTM Puncak Perdana RM330,000, 4 bilik tidor 3 bilik air

      • Rose
        pada 07/08/2012

        available lg tak rumah ni, dkat area mana ye kaw ni, berdekatan dgn subang murni ke?

  • mas
    pada 27/07/2012

    hi.. tumpang tanya.. rumah teres area bukit subang freehold sekitar berapa ye harganye?

  • Katty
    pada 13/03/2013

    Salam. Saya Ada apartment kos rendah area bukit subang untuk dijual. Rate rm 65k. Tgkt 4, 3r 2br

Tinggalkan Balasan

Email anda tidak akan diterbitkan.

You may use these HTML tags and attributes: <strong> <em> <pre> <code> <a href="" title="">