Semi D princeton bandar seri putra, bangi

Semi D Princeton

Semi D Princeton

Princeton Rumah berkembar (SemiD) 2-tingkat di Bandar Seri Putra, Bangi untuk dijual.

Jenis Hartanah: Rumah berkembar 2 tingkat
Luas Tanah: 414 meter
Luas Binaan: 246.34 meter
Bilik: 5 bilik tidur dan 3 bilik air
Jenis Dalaman : Rumah asal
Jenis Pegangan : FreeHold (Pegangan Kekal)

- Berdekatan surau
- Berdekatan sekolah rendah Agama
- Kemudahan pengangkutan awam

Harga Dibuka: RM655,000 (Harga Boleh runding)
TELAH DIJUAL

Luas tanah

Luas tanah

Kajang, 43000, Malaysia

Sokong Kami! (Klik Iklan Di Bawah)

HTML tutorial
Isn, Sep 01, 2014 10:38:00 AM, Continue reading at the source
Jum, Ogo 29, 2014 2:20:00 PM, Continue reading at the source
Jum, Ogo 29, 2014 11:52:00 AM, Continue reading at the source
Kha, Ogo 28, 2014 5:33:00 AM, Continue reading at the source
Aha, Ogo 24, 2014 5:11:00 AM, Continue reading at the source

Artikel berkaitan dari topik menarik ini:

Dikirim Oleh on Dis 3rd, 2009 dan difailkan dibawah Jual & Beli Harta, Jual Rumah. Anda boleh mengikuti sebarang respons bagi entri ini melalui suapan RSS 2.0. Anda boleh meninggalkan respons, atau menjejak balik daripada tapak web anda. HakCipta terpelihara © 2009 - 2011 Drumah Homely Publication Sdn. Bhd.. Semua bahan berbentuk artikel dan gambar tidak dibenarkan untuk disalin, dicetak, diubahsuai, diterbitkan semula tanpa mendapat persetujuan Syarikat Penerbitan secara bertulis.

21 Ulasan Dari “Semi D princeton bandar seri putra, bangi”

  1. fairul idris berkata:

    cantik betul rumah ni.. kat mane?
    berape boleh kurang?

  2. natasha berkata:

    berapa bayaran monthly rumah begini? ada sesiapa boleh tolong?

    • am_2009 berkata:

      sila gunakan kalkulator pinjaman di atas,, masukkan jumlah pinjaman dan tempoh pinjaman yang dikehendaki,, jika 90% nilai pinjaman daripada harga di atas anggaran bayaran bulanan untuk 30 tahun ialah +-RM 3000

  3. mat.g berkata:

    lokasi bandar seri putra ni jauh la… dah dekat dgn nilai

  4. amira berkata:

    loan bank mane? brape % loan boleh dapat?

  5. Aku da berkata:

    bro penjual bank value kan rumah ni berapa?..kalau dapat nilai harga selepas tawar oklah..kedua nasihat saya nak jual rumah sebelum ambil gambar potonglah rumput lalang tu..kos tak sampai rm30..rumah 600k tak kan nak potong rumputpun ‘lupa’.jgn marah

  6. Mohd berkata:

    rumah lawa..

  7. yazid berkata:

    that price is too much la sister..
    imagine u from kl or seremban mesti nak guna highway and absolutely bayar tol.kan?kos lagi.. .then nak g uma ni kene masuk dalam lagi.kan?kos lagi. hopefully owner boleh reduce price into possible worthla..at least around rm300k

    • c-mi berkata:

      semiD corner 300k, murah sangat tu. mane owner nak jual mcm tu. u boleh cek value dulu, then compare dgn harga owner.

    • yuni berkata:

      yazid, mana nak dapat semi-d rm300k kat sini, teres 2 tingkat lot tengah pun tak dapat..x caya u check sendiri..

  8. aseela berkata:

    masih ada lagi ke unit semi-d ni?
    address di lorong mana ye? t;kasih

  9. mimi berkata:

    sy tak pernah beli rumah.. apa yg perlu sy buat kalau sy berminat nk membeli rumah ni? mcm mana kalau melalui atau tanpa agen?

    • c-mi berkata:

      hubungi nombor atas tu. nasihat saya awak pegi set masa dengan dia untuk tgk rumah. lepas tu baru plan mcm mane nak beli. apa2 pun tgk rumah dulu baru buat keputusan

  10. skatax berkata:

    bro n sis, aku cadangkan jgn beli prop kat area bandar seri putra and bukit mahkota. location jauh dari petempatan orang ramai. nak pergi sana pun cuma ada dua access – via tol PLUS or jalan bangi lama. jalan bangi lama tu sangat teruk, lopak sana sini. kalau ikut tol kena ada bajet tol kasi cukup.

    lagi satu lokasi persekitaran sini sangatlah SUNYI, bayangkan kalau kereta/motor anda pancit or rosak, potensi nak kena rompak tu ada. lalang n semak samun pun sepanjang jalan masuk pun majlis perbandaran tak amik tahu langsung. sampah tepi jalan tu stended dah.

    lagi satu nak beli barangan runcit kat tempat mcm Jusco, Tesco, Carrefour, Giant jangan haraplah.

    • eva berkata:

      Salam ..
      sgt tak setuju pendapat ini…
      BSP tak sunyi..kalau putra mahkota tu tak tahulah pulak sbb saya duk BSP..
      nak gi nilai dekat..
      nak gi bandar baru bangi pun dekat..
      highway depan mata je..
      nak gi mid valley tak sampai 30 minit kalau jalan clear..alamanda lagilah dekat..
      klcc pun 30 minit je..
      komuter bangi pun dekat..ukm lagilah dekat..
      tesco or giant nilai 15 minit boleh sampai…
      jalan bangi lama tu mana de lopak sgt ..biasa aje…malam sunyilah sikit untuk penunggang motor..

      nasehat saya pulak..kalau berminat nak beli hartanah di BSP. atau mahkota, atau impian putra…pegi jejalan dulu kat area tu..tgk kesesuaian..

      Pd saya area ni ok…
      tq..

  11. EB16.4 berkata:

    kalau aku duduk sini serupa mcm duduk apartment atas bukit. aku boleh la enjoy duduk sorang2, tapi kalau nk bawak tetamu or sedara mara dtg mcm malu lah sikit pasal jalan masuk berlubang n mcm tak maintain.

    harap tempat ni improve lah in future.

  12. suraya berkata:

    kalau saya nak cari ruma sekitar kl.. around 200k ada tak?.. teres setingkat or 2 tingkat..


Tinggalkan ulasan anda

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud