Your search results

Semi D princeton bandar seri putra, bangi

Dikirim Oleh D' rumah on 03/12/2009
| 21 Komen
Semi D Princeton

Semi D Princeton

Princeton Rumah berkembar (SemiD) 2-tingkat di Bandar Seri Putra, Bangi untuk dijual.

Jenis Hartanah: Rumah berkembar 2 tingkat
Luas Tanah: 414 meter
Luas Binaan: 246.34 meter
Bilik: 5 bilik tidur dan 3 bilik air
Jenis Dalaman : Rumah asal
Jenis Pegangan : FreeHold (Pegangan Kekal)

– Berdekatan surau
– Berdekatan sekolah rendah Agama
– Kemudahan pengangkutan awam

Harga Dibuka: RM655,000 (Harga Boleh runding)
TELAH DIJUAL

Luas tanah

Luas tanah

[googlemap lat="2.884708645887492" lng="101.78367376327515" width="500px" height="520px" zoom="17" type="G_NORMAL_MAP"]Kajang, 43000, Malaysia[/googlemap]

21 pendapat dalam “Semi D princeton bandar seri putra, bangi

  • fairul idris
    pada 03/12/2009

    cantik betul rumah ni.. kat mane?
    berape boleh kurang?

    • hariza
      pada 12/12/2009

      Bandar Seri Putra , Bangi Kat tepi highway KL sban jer. Kurang RM 650k jer .

  • natasha
    pada 03/12/2009

    berapa bayaran monthly rumah begini? ada sesiapa boleh tolong?

    • am_2009
      pada 04/12/2009

      sila gunakan kalkulator pinjaman di atas,, masukkan jumlah pinjaman dan tempoh pinjaman yang dikehendaki,, jika 90% nilai pinjaman daripada harga di atas anggaran bayaran bulanan untuk 30 tahun ialah +-RM 3000

  • pada 04/12/2009

    lokasi bandar seri putra ni jauh la… dah dekat dgn nilai

  • amira
    pada 05/12/2009

    loan bank mane? brape % loan boleh dapat?

  • Aku da
    pada 18/12/2009

    bro penjual bank value kan rumah ni berapa?..kalau dapat nilai harga selepas tawar oklah..kedua nasihat saya nak jual rumah sebelum ambil gambar potonglah rumput lalang tu..kos tak sampai rm30..rumah 600k tak kan nak potong rumputpun ‘lupa’.jgn marah

    • pada 20/12/2009

      owner ni bz kot.

    • c-mi
      pada 30/12/2009

      penjual rumah ni bukan bro.. tp seorang lady… hahaa
      minat call jer utk view.

  • Mohd
    pada 30/12/2009

    rumah lawa..

    • yazid
      pada 08/01/2010

      harga macam mana? xlawake?

  • yazid
    pada 08/01/2010

    that price is too much la sister..
    imagine u from kl or seremban mesti nak guna highway and absolutely bayar tol.kan?kos lagi.. .then nak g uma ni kene masuk dalam lagi.kan?kos lagi. hopefully owner boleh reduce price into possible worthla..at least around rm300k

    • c-mi
      pada 08/01/2010

      semiD corner 300k, murah sangat tu. mane owner nak jual mcm tu. u boleh cek value dulu, then compare dgn harga owner.

    • yuni
      pada 16/10/2010

      yazid, mana nak dapat semi-d rm300k kat sini, teres 2 tingkat lot tengah pun tak dapat..x caya u check sendiri..

  • aseela
    pada 10/04/2010

    masih ada lagi ke unit semi-d ni?
    address di lorong mana ye? t;kasih

  • pada 08/06/2010

    sy tak pernah beli rumah.. apa yg perlu sy buat kalau sy berminat nk membeli rumah ni? mcm mana kalau melalui atau tanpa agen?

    • c-mi
      pada 08/06/2010

      hubungi nombor atas tu. nasihat saya awak pegi set masa dengan dia untuk tgk rumah. lepas tu baru plan mcm mane nak beli. apa2 pun tgk rumah dulu baru buat keputusan

  • skatax
    pada 03/05/2011

    bro n sis, aku cadangkan jgn beli prop kat area bandar seri putra and bukit mahkota. location jauh dari petempatan orang ramai. nak pergi sana pun cuma ada dua access – via tol PLUS or jalan bangi lama. jalan bangi lama tu sangat teruk, lopak sana sini. kalau ikut tol kena ada bajet tol kasi cukup.

    lagi satu lokasi persekitaran sini sangatlah SUNYI, bayangkan kalau kereta/motor anda pancit or rosak, potensi nak kena rompak tu ada. lalang n semak samun pun sepanjang jalan masuk pun majlis perbandaran tak amik tahu langsung. sampah tepi jalan tu stended dah.

    lagi satu nak beli barangan runcit kat tempat mcm Jusco, Tesco, Carrefour, Giant jangan haraplah.

    • eva
      pada 19/09/2011

      Salam ..
      sgt tak setuju pendapat ini…
      BSP tak sunyi..kalau putra mahkota tu tak tahulah pulak sbb saya duk BSP..
      nak gi nilai dekat..
      nak gi bandar baru bangi pun dekat..
      highway depan mata je..
      nak gi mid valley tak sampai 30 minit kalau jalan clear..alamanda lagilah dekat..
      klcc pun 30 minit je..
      komuter bangi pun dekat..ukm lagilah dekat..
      tesco or giant nilai 15 minit boleh sampai…
      jalan bangi lama tu mana de lopak sgt ..biasa aje…malam sunyilah sikit untuk penunggang motor..

      nasehat saya pulak..kalau berminat nak beli hartanah di BSP. atau mahkota, atau impian putra…pegi jejalan dulu kat area tu..tgk kesesuaian..

      Pd saya area ni ok…
      tq..

  • EB16.4
    pada 03/05/2011

    kalau aku duduk sini serupa mcm duduk apartment atas bukit. aku boleh la enjoy duduk sorang2, tapi kalau nk bawak tetamu or sedara mara dtg mcm malu lah sikit pasal jalan masuk berlubang n mcm tak maintain.

    harap tempat ni improve lah in future.

  • suraya
    pada 16/05/2011

    kalau saya nak cari ruma sekitar kl.. around 200k ada tak?.. teres setingkat or 2 tingkat..

Tinggalkan Balasan

Email anda tidak akan diterbitkan.

You may use these HTML tags and attributes: <strong> <em> <pre> <code> <a href="" title="">