Your search results

Taman Sri Muda, Shah Alam

Dikirim Oleh c-mi on 24/03/2009
| 70 Komen
Taman Seri Muda

Taman Seri Muda

Jenis Hartanah : Rumah Satu Tingkat (Single Storey House)
Jenis Pegangan : Pegangan Benas (Freehold)
Title Type : Pengangan individu (Individual Titile)

Saiz: 20×70 kaki persegi

3 +1 Bilik Tidur

2 Bilik Air

Maklumat Tambahan
Jenis Layout : Unit Tengah
Kondisi Rumah : Kosong
Jenis Ubahsuai : Sebahagian diubah-suai
Fasiliti : Taman Permainan

Harga Diminta RM180,000

TELAH DIJUAL

70 pendapat dalam “Taman Sri Muda, Shah Alam

  • Nani
    pada 22/04/2009

    Unit still available?
    Any rental offering?

    • am_2009
      pada 23/04/2009

      still avaliable,,
      buat masa ni,cuma untuk dijual,,

      • pada 01/06/2009

        boleh full loan?

        • am_2009
          pada 02/06/2009

          bergantung kepada document cmne,, kita leh try buat full loan

          • pada 11/04/2011

            rumah ni still available ker?

    • sam
      pada 04/11/2013

      puan i minat na beli rumah single storey teraes corner di tmn sri muda shah alam harap puan boleh banyu i tq contact sya 019 3841406
      harga dalam 260 k

  • anna
    pada 06/08/2009

    boleh guna loan goverment x?

    • am_2009
      pada 08/08/2009

      loan goverment bergantung kepada berapa kelayakan pinjaman, sila rujuk jadual untuk gov loan, tapi rumah di atas telah dijual, jika berminat ada rumah di shah alam harga RM200k ke atas, buat masa ni anna semak dulu berapa kelayakan pinjaman perumahan ya,,,

  • PAI
    pada 11/01/2010

    ada sapa2 tau x umah utk dijual area shah alam budget rm200k ke bwh.
    klu dpt umh teres la.tq

    • am_2009
      pada 22/03/2010

      Rumah Teres 1 Tingkat, telah diubahsuai (SHAH ALAM)
      Alamat: No. 1, Jln 20/7F, Sek 20, 40000 S.Alam

      Price: RM 160 000 Bedrooms: 3
      Type: Houses Size: 1163 sq.ft.

      Pegangan 99 tahun / Bumi shj

      Berdekatan surau,Selangor medical center

      Jualan dibuka sehingga 27 Mac 2010

      sila hubungi amri 017-3040149

      • cikgu syahidon
        pada 15/09/2010

        Still available lg ke?

        • pada 11/04/2011

          rumah still available ker?

    • jefry
      pada 24/09/2011

      Salam,

      Pihak kami ada menjual rumah teres 1 tingkat lot intermediate di sek 30,shah alam bersebelahan kota kemuning.Sekarang kita baru launch dan dibuka utk pendaftaran.Corner lot dan end lot telah habis dijual.

      Bersama sama ini saya sertakan info rumah utk dijual.

      Harga utk lot 18’x61(luas tanah),18’x40′(luas rumah),3r/2br – $137900.00
      Harga utk lot 18’x71(luas tanah),18’x40′(luas rumah),3r/2br – $152900.00

      Rumah ini dibina atas tanah rezab melayu.Dijangka siap 18 bulan dari sekarang.Earthwork dah complete,bulan November,2011 pemaju akan start piling.

      Jika berminat boleh hubungi saya dan buat temujanji utk melihat rumah contoh dan tapak projek.

      Sekarang dibuka utk jualn dan pendaftaran.

      Sekian.Terima kasih

      Jefry Osman
      H/P : [phone blocked]

      • Aris
        pada 13/02/2012

        still available ke??
        Bole bg contact no x??
        Ni email sy: [email blocked]

  • abby
    pada 14/02/2010

    Saya tengah mencari rumah setingkat atau apartment area desa peransang (prefer suria aprtment) budget below RM180k. email saya abbyx03@gmail.com

  • hazrah
    pada 07/04/2010

    sya berminat rumah ni….saya memang sedang mencari rumah utk dijual…masalahnyer sya masih baru lagi…epf pon xbyak..ckit jer…cmne nak beli rumah..klu boleh nak combine 2 nama..adik n sya….sush nk cr 10%…..cmne yer???emel sya klu ade info…

  • shahzman
    pada 14/04/2010

    saya tengah cari rumah artpatment bawah 60000 sekitar bangi atau shah alam…
    ada tak ?
    kalau ada tolong email kat saya…

  • Sab
    pada 17/04/2010

    Saya mncari rumah area jln kebun, bukit rimau @ berjaya park..sgle sty..bdget bwh 200K..klau bleh nk 100% loan…TQVM

    • akim
      pada 30/04/2010

      bro cuba tgk umah kat bndr pputera 2 tu..cantik umah nyer.

      • Sab
        pada 30/04/2010

        BASELLA?…saya dh pegi tgok..mmang cntik…klau dpt mmg puas hati la…tp loan bleh pegi smpai 90% jer…U ada cara utk dpt’n 100% loan x???

    • Mohd Norazli bin Mohamed Sidek
      pada 27/01/2012

      Rumah untuk dijual di bandar Putera : tYPE ..Banyan , teres 2 tingkat 18′ x 60′
      Kitchen kabinet , plaster ceiling completed untuk dijual RM 195,000.00

      Talipon : [phone blocked]

    • Amri
      pada 16/05/2012

      Ada rumah untuk dijual di Tmn Pandamar Indah. Teres 1tkt. Freehold. Size: 20×65. 1,300sqft. Harga RM190,000.00 boleh runding.Owner Melayu. Sila hubungi no yg sama pada iklan di atas. Tq

  • am_2009
    pada 05/09/2010

    rumah ini telah pun dijual,, jika berminat untuk menjual atau membeli rumah,, sila nyatakan jenis rumah,kawasan serta budjet anda dan emailkan kepada tanya@drumah.com – .terima kasih

    • mohd zafir
      pada 22/09/2012

      akum ….saya sedang mencari rumah untuk di jual area shah alam teres satu tingkat ataupun apartmen harga dlm 150 k kebawah …..

  • MOHD JAZLAN YUSOF
    pada 12/10/2010

    CARI RUMAH AREA SEK 19-20 SHAH ALAM..BDJET 250K KEBAWAH…UNIT TEPI

  • pada 03/11/2010

    Saya sedang cari rumah teres 1 @ 2-storey utk dijual area seksyen 17 – 25 shah alam, harga between 180k – 250k…i’m a serious buyer. Tq…

    • fadzli baharudin
      pada 09/12/2011

      saya ade rumah di taman sri muda utk di jual….teres 1 tkt 20×70..reno sepenuhnya (depan & belakang..4 bilik..kitchen kabinet..plaster syiling..harga 188k sahaja.[phone blocked]

      • lina
        pada 19/02/2012

        sy berminat dan ingin melihat rumah..mcmana hendaj hubungi encik?

  • usop osman
    pada 07/11/2010

    saya mencari rumah teres t tkt kawasan s/alam di sek 19.klu boleh hr di bwh 150k.

  • mel
    pada 08/11/2010

    sy berminat nak beli rumah area shah alam budget dibawah 230k, free hold,

  • zul
    pada 12/11/2010

    saya mencari rumah teres 1 tingkat harga +-rm130k,sekitar shah alam, sek.19,20,17,25,24 kalo ade yg lain boleh jugak.. 3 bedroom…
    atau apart ment below 80k 1floor …

  • rashidah shafie
    pada 18/11/2010

    hai…saya sedang mncari rumah buget below 200k…area pj,shah alam,rawang pun ok….

  • tasya
    pada 04/12/2010

    saya baru setahun menetap di sek 25 shah alam..suami sya kerja kilang..sya kerja sendiri shj..sya menyewa di sek 25..bila difikir balik..dengan sewa antara 450-500 ada baiknye sya beli rumah dan bayar setiap bulan..jadi sya perlukan bantuan untuk dptkan full loan..jika ada yang boleh membantu harap hubungi email sya secepatnya..rumah di cari sekitar sri muda kerana anak sya sek di sek sri muda..sya lihat banyak rumah bank lelong kawasan ini..sayang la terbiar lama..sekurang2nye berilah kami bantuan untuk buat loan dr terbiar..kami org kampung yang cuba mencari kehidupan dibandar..harap ada bantuan TQ

  • Vinod Gopal
    pada 28/01/2011

    Saya mencari rumah untul disewa. Budget saya ialah RM300 – RM450. Kalau boleh, rumah satu tingkat.

  • malar
    pada 14/02/2011

    saya tengah mencari rumah utk disewa rm 500 ke bawah…. area kota kemuning,putra heights,alam megah dan taman sri muda…
    Tq.

    • jeb
      pada 23/06/2011

      saya ada nak sewakan rumah di sri muda. sila hubungi saya di (phone no. Blocked)

      • AISHAH
        pada 09/09/2011

        saya mencari rumah untuk di sewa area jln kebun,sri muda,kg.bkit kmuning rate RM450-530.. segera..kalau ada tlg hbungi sya digi [phone blocked] .tq

      • lane
        pada 10/11/2011

        saya nak sewa bilik di sri muda ada x?

  • eja
    pada 02/03/2011

    still available x

  • jammiah
    pada 07/04/2011

    saya tengah mencari rumah utk dibeli …. area kota kemuning ,taman sri muda atau pun area sek 23 shah alam ade tak org nak jual harge lam 100,000-300,000 shj….

  • Mr Yap
    pada 20/04/2011

    Still available. I’m interested.
    pls email me.tq

  • wana
    pada 21/05/2011

    Sedang mencari rmh untuk dijual area TTDI,Shah Alam,Alam Megah…
    Harga sekitar RM150,000 kebawah…

  • su
    pada 14/06/2011

    ada rumah untuk disewakan tak area sri muda dengan bajet 300 hingga 500 ringgit sahaja?reply

  • fazly
    pada 01/07/2011

    saya cari rumah nak sewa kat area shah alam, yang kos rendah pon tak apa. kalau ada sila sms/call saya [phone blocked]

  • jan
    pada 05/07/2011

    Saya ingin mencari rumah di sekitar sri muda dan alam megah, price below rm180k. Urgent. Tq

  • szrma
    pada 08/09/2011

    saya nk cari rumah area shah alam bajet bawah 200k rumah setingkat…masih ada ke??

    • fazlee
      pada 12/12/2011

      rumah 1 tkt utk dijual: 4 bilik, reno depan & belakang, full tiles, plaster siling.
      [phone blocked], harga RM 188k

      • fazlee
        pada 12/12/2011

        maaf..[ phone blocked]

      • pada 01/03/2012

        ada lagi tak?dimana tu?boleh tinggalkan no fon?

      • ROZY
        pada 16/11/2012

        kat mana rumah ni…..

    • Amri
      pada 16/05/2012

      Ada rumah untuk dijual di Tmn Pandamar Indah. Teres satu tkt. Freehold. Size: 20×65. 1,300sqft. Harga RM190K boleh runding.Owner Melayu. Sila hubungi no yg sama pada iklan di atas. Tq

  • wani-roy05
    pada 26/09/2011

    sy sedang m’cari rumah di jual/lelong sekitar bdr tun razak cheras single storey kalo boleh corner lot harga dlm 150k-200k……..

  • HALIMATON
    pada 30/09/2011

    rumah untuk di sewa di putra height
    kemasukan november 2011
    perempuan bujang.

  • pada 13/10/2011

    SAYA INGIN MEMBELI RUMAH DIBAWAH 1,50.000 GAJI SAYA DAN SUAMI SAYA SEBANYAK 3200
    BOLEHKAH SAYA MEMBELI RUMAH DENGAN KOS SEBEGINI

    SAYA MENCARI RUMAH DI TAMAN SRI MUDA SEK 25 SHAH ALAM

  • pada 10/11/2011

    saya tengah cari rumah kat s.alam dalam harga RM150.000
    BOLEHKE

  • Haryati
    pada 02/12/2011

    saya ingin mcri rumh sewa berdekatan dengan seksyen 27 ..rate rm 400- 500..klu ader tlg syer

  • Aida
    pada 06/01/2012

    Encik Am

    Saya mencari rumah dengan budget 250k di shah alam. Boleh berikan suggestion. TQ

    • Amri
      pada 16/05/2012

      Ada rumah untuk dijual di Tmn Pandamar Indah. Teres satu tingkat. Freehold. Size: 20×65. 1,300sqft. Harga RM190K boleh runding.Owner Melayu. Sila hubungi no yg sama pada iklan di atas. Tq

  • pada 01/03/2012

    saya ingin mencari rumah teres@lot sekitar selangor &kuala lumpur.Harga RM200k.Immediatelly….contact saya [email blocked]

  • Hana
    pada 21/03/2012

    Sy nk cr rumah teres yg murah. Boleh email pd sy tangga gaji berapa yg boleh beli rumah? my email: [email blocked]

  • enn
    pada 09/04/2012

    rumah teres 1 tkt area shah alam ade lagi ke?then bole ke apply skim rumah pertamakau tu

  • Bakri
    pada 12/04/2012

    RUMAH UNTUK DIJUAL

    Taman Bunga Negara, Seksyen 27 Shah Alam
    Harga RM359K (Nego)
    Freehold
    Keluasan Tanah: 22×75 Double Storey Bilik – 4 Bilik Air- 3
    Penerangan – Berdekatan dengan Sekolah Rendah/Menengah Hicom, Sekolah Agama, Masjid Proton, Kilang Proton dan kedai – 10 minutes to NKVE, KESAS, LKSA – 10 minutes to Giant Putra Heights – Stesen LRT berdekatan sedang dalam pembinaan
    Yang Berminat Sahaja: Call Bakri (phone blocked)

  • Lynn
    pada 23/04/2012

    Saya ingin membeli rumah teres sekitar Shah Alam Sek 26,27,28 klu ada…Budget sekitar Rm200K

  • Suzi
    pada 12/07/2012

    Saya ingin menjual apartment di Tmn Sri Muda, ground floor, rumah telah diubahsuai, – ada kichen kabinet dan kabinet almari bilik utama,
    berdekatan dengan balai polis baru, berdekatan dengan sekolah rendah, semua keperluan berdekatan sahaja, pasar, kedai-kedai, kedai makan, hanya jarak 10-15 minit perjalanan.
    Bilik 3 , bilik air 2 – harga jualan – RM185,000, sila hubungi saya untuk keterangan lanjut … (phone blocked)

  • SANTHANA LETCHUMY
    pada 01/08/2012

    SAYA NAK BELI RUMAH DI KAWASAN TAMAN SRI MUDA.

    SAYA NAK FULL LOAN BOLEH KE

  • miman
    pada 09/08/2012

    mencari umah area alam megah, shah alam… bwh 250k

  • litza
    pada 14/02/2013

    i’m intrested to buy house at shah alam sri muda area..
    my budget 200k

  • ahmad khairul anuar
    pada 24/02/2013

    Saya tengah mencari rumah teres / atas tanah (utk dibeli) area shah alam / kota kemuning. Budget dalam rm 100k – rm 250k. kalau ada projek perumahan terbaru 2013 lagi bagus. Boleh hubungi saya di email : ex_arauboyz@yahoo.com. SERIOUS BUYER..tqvm

  • yana ali
    pada 30/06/2013

    saya mencari rumah teres untuk dijual area shah alam..sek 20 hingga sek 24 atau seksyen 7..anggaran RM200k kebawah..immediately..email:[blocked]

  • syahira
    pada 05/11/2014

    Mencari rumah sewa du sek.25 berhampiran sk tmn sri muda.2ting.bajet diantara rm500-650 ataupun rumah untuk dijual di sek.25berhampiran sk tmn sri muda.2ting.bajet sekitar rm170ribu-200ribu dengan kadar segera.hubungi saya (phone blocked)

Tinggalkan Balasan

Email anda tidak akan diterbitkan.

You may use these HTML tags and attributes: <strong> <em> <pre> <code> <a href="" title="">