Taman Sri Muda, Shah Alam

Taman Seri Muda

Taman Seri Muda

Jenis Hartanah : Rumah Satu Tingkat (Single Storey House)
Jenis Pegangan : Pegangan Benas (Freehold)
Title Type : Pengangan individu (Individual Titile)

Saiz: 20×70 kaki persegi

3 +1 Bilik Tidur

2 Bilik Air

Maklumat Tambahan
Jenis Layout : Unit Tengah
Kondisi Rumah : Kosong
Jenis Ubahsuai : Sebahagian diubah-suai
Fasiliti : Taman Permainan

Harga Diminta RM180,000

TELAH DIJUAL

Sokong Kami! (Klik Iklan Di Bawah)

HTML tutorial
Jum, Apr 25, 2014 1:40:00 AM, Continue reading at the source
Rab, Apr 23, 2014 1:05:00 AM, Continue reading at the source
Rab, Apr 23, 2014 12:58:00 AM, Continue reading at the source
Sel, Apr 22, 2014 4:04:00 AM, Continue reading at the source
Sel, Apr 22, 2014 12:56:00 AM, Continue reading at the source

Artikel berkaitan dari topik menarik ini:

Dikirim Oleh on Mac 24th, 2009 dan difailkan dibawah Jual Rumah. Anda boleh mengikuti sebarang respons bagi entri ini melalui suapan RSS 2.0. Anda boleh meninggalkan respons, atau menjejak balik daripada tapak web anda. HakCipta terpelihara © 2009 - 2011 Drumah Homely Publication Sdn. Bhd.. Semua bahan berbentuk artikel dan gambar tidak dibenarkan untuk disalin, dicetak, diubahsuai, diterbitkan semula tanpa mendapat persetujuan Syarikat Penerbitan secara bertulis.

69 Ulasan Dari “Taman Sri Muda, Shah Alam”

  1. Nani berkata:

    Unit still available?
    Any rental offering?

      (Petikan dari)  (Balas)

  2. anna berkata:

    boleh guna loan goverment x?

      (Petikan dari)  (Balas)

    • am_2009 berkata:

      loan goverment bergantung kepada berapa kelayakan pinjaman, sila rujuk jadual untuk gov loan, tapi rumah di atas telah dijual, jika berminat ada rumah di shah alam harga RM200k ke atas, buat masa ni anna semak dulu berapa kelayakan pinjaman perumahan ya,,,

        (Petikan dari)  (Balas)

  3. PAI berkata:

    ada sapa2 tau x umah utk dijual area shah alam budget rm200k ke bwh.
    klu dpt umh teres la.tq

      (Petikan dari)  (Balas)

    • am_2009 berkata:

      Rumah Teres 1 Tingkat, telah diubahsuai (SHAH ALAM)
      Alamat: No. 1, Jln 20/7F, Sek 20, 40000 S.Alam

      Price: RM 160 000 Bedrooms: 3
      Type: Houses Size: 1163 sq.ft.

      Pegangan 99 tahun / Bumi shj

      Berdekatan surau,Selangor medical center

      Jualan dibuka sehingga 27 Mac 2010

      sila hubungi amri 017-3040149

        (Petikan dari)  (Balas)

    • jefry berkata:

      Salam,

      Pihak kami ada menjual rumah teres 1 tingkat lot intermediate di sek 30,shah alam bersebelahan kota kemuning.Sekarang kita baru launch dan dibuka utk pendaftaran.Corner lot dan end lot telah habis dijual.

      Bersama sama ini saya sertakan info rumah utk dijual.

      Harga utk lot 18′x61(luas tanah),18′x40′(luas rumah),3r/2br – $137900.00
      Harga utk lot 18′x71(luas tanah),18′x40′(luas rumah),3r/2br – $152900.00

      Rumah ini dibina atas tanah rezab melayu.Dijangka siap 18 bulan dari sekarang.Earthwork dah complete,bulan November,2011 pemaju akan start piling.

      Jika berminat boleh hubungi saya dan buat temujanji utk melihat rumah contoh dan tapak projek.

      Sekarang dibuka utk jualn dan pendaftaran.

      Sekian.Terima kasih

      Jefry Osman
      H/P : [phone blocked]

        (Petikan dari)  (Balas)

  4. abby berkata:

    Saya tengah mencari rumah setingkat atau apartment area desa peransang (prefer suria aprtment) budget below RM180k. email saya abbyx03@gmail.com

      (Petikan dari)  (Balas)

  5. hazrah berkata:

    sya berminat rumah ni….saya memang sedang mencari rumah utk dijual…masalahnyer sya masih baru lagi…epf pon xbyak..ckit jer…cmne nak beli rumah..klu boleh nak combine 2 nama..adik n sya….sush nk cr 10%…..cmne yer???emel sya klu ade info…

      (Petikan dari)  (Balas)

  6. shahzman berkata:

    saya tengah cari rumah artpatment bawah 60000 sekitar bangi atau shah alam…
    ada tak ?
    kalau ada tolong email kat saya…

      (Petikan dari)  (Balas)

  7. Sab berkata:

    Saya mncari rumah area jln kebun, bukit rimau @ berjaya park..sgle sty..bdget bwh 200K..klau bleh nk 100% loan…TQVM

      (Petikan dari)  (Balas)

  8. am_2009 berkata:

    rumah ini telah pun dijual,, jika berminat untuk menjual atau membeli rumah,, sila nyatakan jenis rumah,kawasan serta budjet anda dan emailkan kepada tanya@drumah.com – .terima kasih

      (Petikan dari)  (Balas)

  9. MOHD JAZLAN YUSOF berkata:

    CARI RUMAH AREA SEK 19-20 SHAH ALAM..BDJET 250K KEBAWAH…UNIT TEPI

      (Petikan dari)  (Balas)

  10. shuhada berkata:

    Saya sedang cari rumah teres 1 @ 2-storey utk dijual area seksyen 17 – 25 shah alam, harga between 180k – 250k…i’m a serious buyer. Tq…

      (Petikan dari)  (Balas)

  11. usop osman berkata:

    saya mencari rumah teres t tkt kawasan s/alam di sek 19.klu boleh hr di bwh 150k.

      (Petikan dari)  (Balas)

  12. mel berkata:

    sy berminat nak beli rumah area shah alam budget dibawah 230k, free hold,

      (Petikan dari)  (Balas)

  13. zul berkata:

    saya mencari rumah teres 1 tingkat harga +-rm130k,sekitar shah alam, sek.19,20,17,25,24 kalo ade yg lain boleh jugak.. 3 bedroom…
    atau apart ment below 80k 1floor …

      (Petikan dari)  (Balas)

  14. rashidah shafie berkata:

    hai…saya sedang mncari rumah buget below 200k…area pj,shah alam,rawang pun ok….

      (Petikan dari)  (Balas)

  15. tasya berkata:

    saya baru setahun menetap di sek 25 shah alam..suami sya kerja kilang..sya kerja sendiri shj..sya menyewa di sek 25..bila difikir balik..dengan sewa antara 450-500 ada baiknye sya beli rumah dan bayar setiap bulan..jadi sya perlukan bantuan untuk dptkan full loan..jika ada yang boleh membantu harap hubungi email sya secepatnya..rumah di cari sekitar sri muda kerana anak sya sek di sek sri muda..sya lihat banyak rumah bank lelong kawasan ini..sayang la terbiar lama..sekurang2nye berilah kami bantuan untuk buat loan dr terbiar..kami org kampung yang cuba mencari kehidupan dibandar..harap ada bantuan TQ

      (Petikan dari)  (Balas)

  16. Vinod Gopal berkata:

    Saya mencari rumah untul disewa. Budget saya ialah RM300 – RM450. Kalau boleh, rumah satu tingkat.

      (Petikan dari)  (Balas)

  17. malar berkata:

    saya tengah mencari rumah utk disewa rm 500 ke bawah…. area kota kemuning,putra heights,alam megah dan taman sri muda…
    Tq.

      (Petikan dari)  (Balas)

  18. eja berkata:

    still available x

      (Petikan dari)  (Balas)

  19. jammiah berkata:

    saya tengah mencari rumah utk dibeli …. area kota kemuning ,taman sri muda atau pun area sek 23 shah alam ade tak org nak jual harge lam 100,000-300,000 shj….

      (Petikan dari)  (Balas)

  20. Mr Yap berkata:

    Still available. I’m interested.
    pls email me.tq

      (Petikan dari)  (Balas)

  21. wana berkata:

    Sedang mencari rmh untuk dijual area TTDI,Shah Alam,Alam Megah…
    Harga sekitar RM150,000 kebawah…

      (Petikan dari)  (Balas)

  22. su berkata:

    ada rumah untuk disewakan tak area sri muda dengan bajet 300 hingga 500 ringgit sahaja?reply

      (Petikan dari)  (Balas)

  23. fazly berkata:

    saya cari rumah nak sewa kat area shah alam, yang kos rendah pon tak apa. kalau ada sila sms/call saya [phone blocked]

      (Petikan dari)  (Balas)

  24. jan berkata:

    Saya ingin mencari rumah di sekitar sri muda dan alam megah, price below rm180k. Urgent. Tq

      (Petikan dari)  (Balas)

  25. szrma berkata:

    saya nk cari rumah area shah alam bajet bawah 200k rumah setingkat…masih ada ke??

      (Petikan dari)  (Balas)

  26. wani-roy05 berkata:

    sy sedang m’cari rumah di jual/lelong sekitar bdr tun razak cheras single storey kalo boleh corner lot harga dlm 150k-200k……..

      (Petikan dari)  (Balas)

  27. HALIMATON berkata:

    rumah untuk di sewa di putra height
    kemasukan november 2011
    perempuan bujang.

      (Petikan dari)  (Balas)

  28. SANTHANALETCHUMY berkata:

    SAYA INGIN MEMBELI RUMAH DIBAWAH 1,50.000 GAJI SAYA DAN SUAMI SAYA SEBANYAK 3200
    BOLEHKAH SAYA MEMBELI RUMAH DENGAN KOS SEBEGINI

    SAYA MENCARI RUMAH DI TAMAN SRI MUDA SEK 25 SHAH ALAM

      (Petikan dari)  (Balas)

  29. GUNA berkata:

    saya tengah cari rumah kat s.alam dalam harga RM150.000
    BOLEHKE

      (Petikan dari)  (Balas)

  30. Haryati berkata:

    saya ingin mcri rumh sewa berdekatan dengan seksyen 27 ..rate rm 400- 500..klu ader tlg syer

      (Petikan dari)  (Balas)

  31. Aida berkata:

    Encik Am

    Saya mencari rumah dengan budget 250k di shah alam. Boleh berikan suggestion. TQ

      (Petikan dari)  (Balas)

    • Amri berkata:

      Ada rumah untuk dijual di Tmn Pandamar Indah. Teres satu tingkat. Freehold. Size: 20×65. 1,300sqft. Harga RM190K boleh runding.Owner Melayu. Sila hubungi no yg sama pada iklan di atas. Tq

        (Petikan dari)  (Balas)

  32. fyqa berkata:

    saya ingin mencari rumah teres@lot sekitar selangor &kuala lumpur.Harga RM200k.Immediatelly….contact saya [email blocked]

      (Petikan dari)  (Balas)

  33. Hana berkata:

    Sy nk cr rumah teres yg murah. Boleh email pd sy tangga gaji berapa yg boleh beli rumah? my email: [email blocked]

      (Petikan dari)  (Balas)

  34. enn berkata:

    rumah teres 1 tkt area shah alam ade lagi ke?then bole ke apply skim rumah pertamakau tu

      (Petikan dari)  (Balas)

  35. Bakri berkata:

    RUMAH UNTUK DIJUAL

    Taman Bunga Negara, Seksyen 27 Shah Alam
    Harga RM359K (Nego)
    Freehold
    Keluasan Tanah: 22×75 Double Storey Bilik – 4 Bilik Air- 3
    Penerangan – Berdekatan dengan Sekolah Rendah/Menengah Hicom, Sekolah Agama, Masjid Proton, Kilang Proton dan kedai – 10 minutes to NKVE, KESAS, LKSA – 10 minutes to Giant Putra Heights – Stesen LRT berdekatan sedang dalam pembinaan
    Yang Berminat Sahaja: Call Bakri (phone blocked)

      (Petikan dari)  (Balas)

  36. Lynn berkata:

    Saya ingin membeli rumah teres sekitar Shah Alam Sek 26,27,28 klu ada…Budget sekitar Rm200K

      (Petikan dari)  (Balas)

  37. Suzi berkata:

    Saya ingin menjual apartment di Tmn Sri Muda, ground floor, rumah telah diubahsuai, – ada kichen kabinet dan kabinet almari bilik utama,
    berdekatan dengan balai polis baru, berdekatan dengan sekolah rendah, semua keperluan berdekatan sahaja, pasar, kedai-kedai, kedai makan, hanya jarak 10-15 minit perjalanan.
    Bilik 3 , bilik air 2 – harga jualan – RM185,000, sila hubungi saya untuk keterangan lanjut … (phone blocked)

      (Petikan dari)  (Balas)

  38. SANTHANA LETCHUMY berkata:

    SAYA NAK BELI RUMAH DI KAWASAN TAMAN SRI MUDA.

    SAYA NAK FULL LOAN BOLEH KE

      (Petikan dari)  (Balas)

  39. miman berkata:

    mencari umah area alam megah, shah alam… bwh 250k

      (Petikan dari)  (Balas)

  40. litza berkata:

    i’m intrested to buy house at shah alam sri muda area..
    my budget 200k

      (Petikan dari)  (Balas)

  41. ahmad khairul anuar berkata:

    Saya tengah mencari rumah teres / atas tanah (utk dibeli) area shah alam / kota kemuning. Budget dalam rm 100k – rm 250k. kalau ada projek perumahan terbaru 2013 lagi bagus. Boleh hubungi saya di email : ex_arauboyz@yahoo.com. SERIOUS BUYER..tqvm

      (Petikan dari)  (Balas)

  42. yana ali berkata:

    saya mencari rumah teres untuk dijual area shah alam..sek 20 hingga sek 24 atau seksyen 7..anggaran RM200k kebawah..immediately..email:[blocked]

      (Petikan dari)  (Balas)


Tinggalkan ulasan anda

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud