Your search results

Teres 2 tingkat, Bandar Seri Putra

Dikirim Oleh D' rumah on 05/07/2010
| 28 Ulasan
Gambar Hiasan

Gambar

Alamat:
Jalan Sri Putra 2/3J, Bandar Sri Putra, 43000 Kajang, Selangor Darul Ehsan

Jenis Hartanah: Teres 2 tingkat
Luas Binaan: 1,646
Pegangan: BEBAS (FREEHOLD)
Harga Risab: RM200,000

Lelongan Awam Hartanah Julai 2010;
– Pembiayaan dari 5 bank tempatan disediakan pada pembida yang berjaya
– Pembiayaan sehingga 90% + 5% (GMTA/ Yuran Guaman/ Insuran)
Pendaftaran telah di TUTUP
– Deposit 10% dari harga risab
– Sebarang pendaftaran lewat tidak akan dilayan

Nota: Bakal pembeli yang berminat dengan hartanah diatas di cadangkan melawat hartanah sasaran dengan kadar segera.

28 pendapat dalam “Teres 2 tingkat, Bandar Seri Putra

  • shamsul
    pada 05/07/2010

    salam…………
    rumah ni ade lagi ke

  • diana
    pada 06/07/2010

    masih ada lg e?

  • shamsul
    pada 06/07/2010

    macam mane nak beli umah ni ye.rumah dia dalam keadaan baik ke?
    klu sy nak g tguk mcm mane

  • c-mi
    pada 07/07/2010

    rumah ini lelong isnin depan call nombor atas tu untuk info selanjutnya.

    • dia
      pada 31/07/2010

      ada lagik tak..

      • c-mi
        pada 01/08/2010

        dh x ada dh..

    • Naim
      pada 31/10/2010

      Salam Bro, nak tanya kalau beli rumah kat saujana puchong berbaloi tak? Any problems at that area. Not for investment but staying. Immediate reply appreciated.

  • KENNET
    pada 13/07/2010

    rmh ni dah lelong ke blm… mcm mn nak tau status rmh nih..

  • erni
    pada 15/07/2010

    salam..umah ni ada lg??

  • effa
    pada 28/07/2010

    salam..rumah di atas masih available ke?

  • shaza
    pada 28/07/2010

    bank mana yg lelong umah ni?

  • Aima
    pada 01/08/2010

    pls let me know kalau ada lagi lelong rumah yang berdekatan dgn Cyberjaya, kalu boley 2 storey budget dlm 300K

  • eta
    pada 20/08/2010

    rumah diatas masih adakah? berminat nak beli

  • hj sahri
    pada 03/11/2010

    Kalau saya nak iklankan rumah lelong di kedah boleh ke

  • siti
    pada 10/11/2010

    rumah ni ada lagi ker?

  • intan
    pada 29/11/2010

    ada lg x??? rumah yg mcm nie dan harga lebih kurang.. sy perlukan rumah dgn segera~

  • isaac hat
    pada 05/12/2010

    Nak beli rumah Auction boleh hubungi saya 016-XXXXXXX

  • hairi
    pada 06/12/2010

    saya mencari rumah mcm nie…tp dah jual…mintak tolong klu ada rumah mcm dan harganya mcm nie…bg taw saya

  • firdaus
    pada 31/01/2011

    saya ada rumah di bukit mahkota bangi utk dijual..
    yg berminat sila email saya di xxxxxxx@xxxxxxx.com

    • BADRIAH
      pada 02/03/2011

      firdaus: rumah dlm rate berapa tuh?

  • sha
    pada 07/04/2011

    firdaus: camne nak contact u tu….bleh u contact i… [ email blocked]

    • ija
      pada 24/05/2011

      saya berminat la en firdaus

  • sofea
    pada 20/08/2011

    Berminat untuk mencari rumah teres 2 tingkat, atau 21/2 tingkat,
    Area Puchong, Selayang, KL, Ampang, Putrajaya.
    Saya bekerja di Jalan Yap Kwan Seng, KL, nak jalan guna highway dan senang di ases. Budget RM200K-RM250K. Jika sewa RM500-RM600 .
    Jika boleh saya ingin beli rumah contoh kerana saya tidak ada idea bagaimana mahu menghias jika rumah itu kosong. Terima kasih.

  • ali
    pada 21/08/2011

    kalau dah tiada rumah ni buat apa la diiklan lagi ..
    update la

    • c-mi
      pada 21/08/2011

      bukan ke atas tu dah tulis pendaftaran dah ditutup..
      maknanya habis lah…
      ape masalahnya

  • gurl
    pada 06/02/2012

    sy cari rumah utk dilelong di area sri kembangan, double storey, dekat dgn public transport, let me know kalau ada.

  • awa
    pada 21/02/2012

    ada x rumah yg nk dijual area jitra,kedah dlm linkungan 100k..teres kos rendah/sederhana…

  • edey
    pada 31/03/2012

    2-storey 233k semenyih parkland freehold
    pm me for more info

Tinggalkan Balasan

Email anda tidak akan diterbitkan.