Teres 2 tingkat taman sutera kajang

Pandangan tepi

Pandangan tepi

Teres 2 tingkat taman sutera kajang untuk dijual segera!.

Jenis Hartanah: Teres 2 tingkat
Luas Tanah: 20 x 70
Luas Binaan: 1900 kaki-persegi
Bilik: 4 bilik tidur dan 3 bilik air
Jenis Dalaman : Sebahagian diubahsuai

Harga Jualan: RM280,000 (boleh runding)
TELAH DIJUAL

Taman Sutera kajang

Taman Sutera kajang

Pandangan Depan

Pandangan Depan

Kawasan Sekeliling

Kawasan Sekeliling

Malaysia
Sokong Kami! (Klik Iklan Di Bawah)

HTML tutorial
Sel, Jul 22, 2014 7:21:00 AM, Continue reading at the source
Sab, Jul 19, 2014 6:31:00 AM, Continue reading at the source
Sab, Jul 19, 2014 6:31:00 AM, Continue reading at the source
Rab, Jul 16, 2014 1:45:00 PM, Continue reading at the source
Sab, Jul 12, 2014 1:47:00 PM, Continue reading at the source

Artikel berkaitan dari topik menarik ini:

Dikirim Oleh on Dis 30th, 2009 dan difailkan dibawah Jual & Beli Harta, Jual Rumah. Anda boleh mengikuti sebarang respons bagi entri ini melalui suapan RSS 2.0. Anda boleh meninggalkan respons, atau menjejak balik daripada tapak web anda. HakCipta terpelihara © 2009 - 2011 Drumah Homely Publication Sdn. Bhd.. Semua bahan berbentuk artikel dan gambar tidak dibenarkan untuk disalin, dicetak, diubahsuai, diterbitkan semula tanpa mendapat persetujuan Syarikat Penerbitan secara bertulis.

14 Ulasan Dari “Teres 2 tingkat taman sutera kajang”

  1. Husni berkata:

    saya lihat harga rumah di taman sutera kajang sangat menarik, tapi adakah harga ni berdasarkan harga pasaran sekitar

  2. sham berkata:

    nih kira rumah lelong or direct from developer?

  3. han berkata:

    Assalamualaikum wbt,

    Adakah rumah ini sudah dijual? Jika belum saya amat berminat.

  4. tajuddin berkata:

    sy b’minat utk dpt kn rumah kat tman sutera.harga yg paling minima boleh di runding berapa harganya????

  5. yus berkata:

    masih ada lg ker rumah kat taman sutera?

  6. nora berkata:

    saya pun berminat juga..tp nape msh disiarkan kalu dah dijual..ada lg tak..dgn harga yg same..atau ada harga tersembunyi selain harga yg disiarkan
    ?

  7. Irma Dewita berkata:

    saya berminat hendak beli rumah ini…. agak2 harga RM280.000 tu kalau bincang dapat kurang berapa ya?….rumah nie masih available lagi ke encik c-mi?

  8. rock berkata:

    ada lg ke rumah nak jual kat tmn sutera?

  9. Irma berkata:

    taman sutera nie.. adelagi x rumah ygv nak dijual kat situ..kalau ade saye nak rumah teres ye…

  10. nora berkata:

    masih ada lagi ke rumah teres 2 tingkat seperti disiarkan ditaman sutra kajang ini ? adakah dengan harga yang sama rm280.00…saya berminat sila email kat saya butir2nya..

  11. 47ronin berkata:

    2012 nak dapat harga 280K jangan terlalu berharap sangat.

    2012 = 400 -500K


Tinggalkan ulasan anda

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud