Your search results

Teres 2 tingkat taman sutera kajang

Dikirim Oleh D' rumah on 30/12/2009
| 14 Komen
Pandangan tepi

Pandangan tepi

Teres 2 tingkat taman sutera kajang untuk dijual segera!.

Jenis Hartanah: Teres 2 tingkat
Luas Tanah: 20 x 70
Luas Binaan: 1900 kaki-persegi
Bilik: 4 bilik tidur dan 3 bilik air
Jenis Dalaman : Sebahagian diubahsuai

Harga Jualan: RM280,000 (boleh runding)
TELAH DIJUAL

Taman Sutera kajang

Taman Sutera kajang

Pandangan Depan

Pandangan Depan

Kawasan Sekeliling

Kawasan Sekeliling

[googlemap lat="2.9955844815760138" lng="101.78549766540527" width="500px" height="520px" zoom="14" type="G_NORMAL_MAP"]Malaysia[/googlemap]

14 pendapat dalam “Teres 2 tingkat taman sutera kajang

  • Husni
    pada 25/01/2010

    saya lihat harga rumah di taman sutera kajang sangat menarik, tapi adakah harga ni berdasarkan harga pasaran sekitar

    • c-mi
      pada 25/01/2010

      yup mmg harga value dia mcm tu.

      • ezuan
        pada 03/02/2010

        mcm ner ngan keadaan persekitaran?…does it good for investment?

  • sham
    pada 20/04/2010

    nih kira rumah lelong or direct from developer?

  • han
    pada 12/05/2010

    Assalamualaikum wbt,

    Adakah rumah ini sudah dijual? Jika belum saya amat berminat.

  • tajuddin
    pada 08/06/2010

    sy b’minat utk dpt kn rumah kat tman sutera.harga yg paling minima boleh di runding berapa harganya????

    • c-mi
      pada 08/06/2010

      rumah ni dah dijual. harap maklum

  • yus
    pada 16/01/2011

    masih ada lg ker rumah kat taman sutera?

  • nora
    pada 08/09/2011

    saya pun berminat juga..tp nape msh disiarkan kalu dah dijual..ada lg tak..dgn harga yg same..atau ada harga tersembunyi selain harga yg disiarkan
    ?

  • Irma Dewita
    pada 23/09/2011

    saya berminat hendak beli rumah ini…. agak2 harga RM280.000 tu kalau bincang dapat kurang berapa ya?….rumah nie masih available lagi ke encik c-mi?

  • rock
    pada 24/09/2011

    ada lg ke rumah nak jual kat tmn sutera?

  • Irma
    pada 26/09/2011

    taman sutera nie.. adelagi x rumah ygv nak dijual kat situ..kalau ade saye nak rumah teres ye…

  • nora
    pada 18/10/2011

    masih ada lagi ke rumah teres 2 tingkat seperti disiarkan ditaman sutra kajang ini ? adakah dengan harga yang sama rm280.00…saya berminat sila email kat saya butir2nya..

  • 47ronin
    pada 13/06/2012

    2012 nak dapat harga 280K jangan terlalu berharap sangat.

    2012 = 400 -500K

Tinggalkan Balasan

Email anda tidak akan diterbitkan.

You may use these HTML tags and attributes: <strong> <em> <pre> <code> <a href="" title="">