Your search results

Teres Taman Puncak Jalil

Dikirim Oleh D' rumah on 04/03/2010
| 28 Ulasan

taman-puncak-jalil

Alamat:
Jalan PUJ 9/13A, Taman Puncak Jalil, 43300 Bandar Putra Permai, Selangor Darul Ehsan.

Jenis Hartanah: Teres 2 tingkat, unit tengah
Luas kawasan: 1400  kps
Kondisi: Baik

Harga Risab: RM185000.00

PENDAFTARAN DITUTUP

28 pendapat dalam “Teres Taman Puncak Jalil

  • pada 05/03/2010

    Rumah teres ada lagi tak di area Sri Kembangan

    • c-mi
      pada 06/03/2010

      ini rumah auction. kalau minat contact nombor atas tu

      • pada 14/10/2010

        Aku…..terima kasih

        • Faisal
          pada 06/03/2011

          saya ada satu unit di PUJ 4/7, kalau berminat boleh email kepada saya. Harga RM 340k dan dah reno almost 100k.
          Tq

          • ros
            pada 13/11/2011

            rumah untuk disewa area puncak jalil ada x?pusing2 area sana semua ckp x ada w.pun ada signboard untuk dsewa.

  • rahim
    pada 05/10/2010

    Rumah teres area Puncak Jalil ada lagi tak?

  • kartiza
    pada 12/10/2010

    masih ada lagi….ke kalau ada pls call me 019-2551689

    • ros
      pada 13/11/2011

      skrg ni ada lagi x rumah teres area puncak jalil?

  • kuna
    pada 26/11/2010

    rumah teras area puncak jalil ada lagi ke..

  • pada 21/01/2011

    salam.

    Saya jalan2 di taman puncak Jalil tengok masih byk rumah yang belum didiami & byk yg iklan nak jual. Tapi bila call cakap dah jual.
    Ada ke maklumat rumah yang masih available untuk dibeli. Mohon email kepada saya.

    Tk.

    • Faisal
      pada 06/03/2011

      Saya ada satu rumah di PUJ 4/7 da n harga ialah 340k sbb dah renovate almost 100k. So kalau berminat hubungi saya 012-2021560 atau pun email saya

      • ros
        pada 13/11/2011

        untuk dsewa x ada ke?

  • fidah
    pada 21/02/2011

    Rumah kt taman pucak jalil masih ada ke ? boleh bg contact no kepada sesiapa yg ada maklumat.. tkasih.

    • Faisal
      pada 06/03/2011

      Saya ada satu rumah di PUJ 4/7 da n harga ialah 340k sbb dah renovate almost 100k. So kalau berminat hubungi email saya

  • natrah
    pada 07/05/2011

    masih ada lg rumah untuk dijual di puncak jalil..need urgent…

  • rudi
    pada 14/05/2011

    sedang mencari rumah area seri kembangan, serdang, puncak jalil n puchong bawah rm300,000..-urgent-

  • faridah
    pada 16/06/2011

    ader tak rumah untuk teres utk disewakan kt puncak jalil..urgent..

  • raman
    pada 27/06/2011

    sesiapa yang ada jual rumah area bukit jalil or bandar kinrara around rm220k sila beritahu saya… tq…

  • mazlifah
    pada 08/07/2011

    saya nk cari rumah untuk di sewa area puncak jalil….masuk pada august 2011..URGENT

  • fadilah
    pada 19/07/2011

    sgt 2 memerlukan rumah sewa.teres.area puncak jalil atau kawasan yg sng ke sg besi.ibu saya baru menjalani opertn potong kaki..sekarang menetap di matang pansapuri. kos mampu 700 ke bawah..sgt2 memerlukan… (phone blocked)

  • raizal
    pada 08/09/2011

    Memerlukan rumah sewa di area puncak jalil. Urgent. tq
    Kalau ada email saya….

  • sani
    pada 26/11/2011

    mencari rumah area puchong/sri kembangan terrace 2stry…..price not higher than 200k

  • razman
    pada 06/01/2012

    sewa bilik nak x…?
    dekat pucak jalil 2..
    kalau nak inform aku secepat yang mungkin ea…
    hp : 0132979171
    🙂

  • NIZAM
    pada 25/01/2012

    ADA TAK RUMAH DALAM 50K..SAYA KERJA KILANG..CR YG MAMPU JER..

  • pada 03/03/2012

    say nk cari Umah sewa area puj 6,7,8. Umah skrg nk dijual. Pls help me..call me at [phone blocked].

  • razak
    pada 14/03/2012

    mencari umah 2stry area puchong budget bwh rm300k..[phone blocked]

  • rosey
    pada 16/06/2015

    Ada lagi tak rumah teres setingkat untuk dijuak di kawasan bukit jalil atau seri kembangan atau kinrara..bawah rm200k..kalau ada tolong bagitaw..terima kasih

    • c-mi
      pada 13/08/2015

      rasanya tiada dah kemajuan single storey area ni.. sebab tanah semakin mahal.

Tinggalkan Balasan

Email anda tidak akan diterbitkan.