Your search results

Teres Taman Putra Perdana Puchong

Dikirim Oleh D' rumah on 30/03/2010
| 26 Ulasan

Alamat:
Jalan Putra Perdana 8/6, Taman Putra Perdana, 47100 Puchong, Selangor Darul Ehsan.

Jenis Hartanah: Teres 2 tingkat
Luas Binaan: 1,308.00  kps
Kondisi: Baik
Harga Risab: RM155,000.00
Pembida Bumiputra Sahaja (BUMILOT)

Lelongan Awam Hartanah April 2010
;
– Pembiayaan dari 5 bank tempatan disediakan pada pembida yang berjaya
– Pembiayaan sehingga 90% + 5% (GMTA/ Yuran Guaman)
Pendaftaran telah di TUTUP
– Sebarang pendaftaran lewat tidak akan dilayan

Nota: Pembida yang berminat untuk membida hartanah diatas di cadangkan untuk melihat sendiri hartanah sasaran.

26 pendapat dalam “Teres Taman Putra Perdana Puchong

  • ibrahim
    pada 31/05/2010

    minta tlg carikan rumah terses 1 tkt harga bawah rm80k.tq

  • ayu
    pada 07/07/2010

    nak cari umah teres 1 tkt area puchong range rm 70k-85

  • shaza
    pada 28/07/2010

    bank mane lelong ni?

  • aju
    pada 30/09/2010

    ada lg x rumah ni?berminat nak beli la..

  • khalif
    pada 04/10/2010

    klu nak cari property kat tmn putra perdana,baik dtg sendiri, pusing2 kat area sini cari rumah yg FOR SALE…masih ade lagi..baik beli cepat sebelum harga naik melambung….

  • rahim
    pada 05/10/2010

    Ada tak sesiapa yang nk jual rumah area puchong lagi? saya berminat la

  • hairudin utm
    pada 07/10/2010

    saya sedang mencari rumah teres sekitar area puchong ,leh sape2 bagi info,coz saya tak basa area tue..tq harga sekitar 100k-180k

  • zana
    pada 25/11/2010

    ada tak rumah 1 tingkat harga dari RM120k kebawah kat puchong.TQ

  • hanim
    pada 26/11/2010

    saya sedang mencari rumah teres 1 tingkat area puchong or shah alam.
    harga dalam 130-150k.jika ada sesiapa yang tahu boleh hubungi saya.012-6491399

  • hairi
    pada 06/12/2010

    Saya berminat nak beli umah ini, sila email saya

  • Asrina
    pada 02/02/2011

    Saya sgt berminat ingin membeli rumah teres setingkat atau 2 tingkat di Kwsn. Puchong terutamanya di Puchong Perdana dengan segera. Harga rumah 150k kebawah shj.

  • aziz
    pada 31/07/2011

    berminat mencari rumah di kawasan saujana puchong, bukit puchong., putra perdana anggaran 150k kebawah sahaja.

    • ita
      pada 18/04/2012

      semalam saya pusing2 kat putra perdana..memang byk rumah untuk dijual..arga tak tau…tapi memang byak..better u survey sendiri kot..hehe just nk inform je

  • suzi
    pada 16/11/2011

    sy mncri rumah sekitar tamn putra perdana, puchong…loan sy dh lulus tp agen gi jual rumah tu kat org lain….terpksa la sy cri lain…sesiapa tau tolong sms sy [phone blocked]

  • syamsul
    pada 17/11/2011

    sedang cari rumah utk sewa atau beli di kluster 8 … segera

  • Niki Taichou
    pada 24/11/2011

    Sedang mencari rumah teres utk di sewa di Putra Perdana, Puchong.
    ( sebolehnya bawah RM500.

  • Siti
    pada 14/12/2011

    Hi, saya sedang mencari rumah teres di putra perdana harga bawah Rm150,000.00 kalau boleh tak nak yang lelong , nak beli dari owner sendiri.

  • sulaiman
    pada 09/02/2012

    saya mencari rumah teres 1 tingkat harga RM100,000.00-150,000.00

  • Ahmad Talat Mohd Zahari
    pada 15/02/2012

    Saya nak sewa rumah teres atau semidi kawasan putra pendana

  • aini md ali
    pada 27/02/2012

    saya nak beli rumah kwsn putra pedana dalam harga Rm 100,000.00-150,000.00..++

  • pada 14/04/2012

    saya ingin beli rumah teres atau semi-d di Taman Putra Perdana below RM200K, sekiranya ada sesiapa yang ingin jual atau ada info sila hubungi saya ………

  • Maziana
    pada 09/09/2012

    Saya sdg mencari rumah teres utk di sewa area putra perdana.

  • yanie
    pada 04/10/2012

    saya sedang mencari rumah sewa di tmn putra perdana..
    kemasukan nov/dec 2012

  • Hana
    pada 23/07/2014

    saya sedang mencari rumah teres di area puchong perdana

    kepada tuan rumah yang ingin menyewakannya boleh hubungi saya

    buget dalam RM450-500

    Terima kasih atas keperihatin anda

  • zaidi
    pada 01/10/2014

    Saya ingin membeli rumah teres di kaw. putra perdana below rm250k, sesiapa yang ingin menjual rumah sila hubungi saya, Terima kasih.

  • MOHD AZHAR BIN MD ZAIN
    pada 08/04/2015

    Saya ingin membeli rumah teres di kaw. putra perdana below rm250k, sesiapa yang ingin menjual rumah sila hubungi saya, Terima kasih.

Tinggalkan Balasan

Email anda tidak akan diterbitkan.